Tam ısınayım diyorum...

cilekreceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
1.194
862
73
Arkadaşlar aynen böyle tam ısınayım diyorum tekrar soğutuyor beni.
Kim olcak KV’m
Herkesi benim yanıma alıp bakmamı bekliyor kendileri..
ben çalışıyorum dediğim de ise örneğin babamdan yürüyor diyelim; baban o senin bakmayacak mısın vay vay ne ayıp, bir oda verirsin sıcak yemeğini koyarsın diyor.
Ev ev üstüne olmaz diyorum, baban o senin diyor ki yeni evliyim ben düşünün şimdiden yaptığı muhabbetleri ki babam da genç sağlıklı bir adam..
Ben çalışıyorum birini tutarım diyorum, muhtaç olunca bakmayacak mısın diyor.
Ben anneme babama bakarım şimdi mesela diyor. Anne babası baya uzak memleketteler.
Beni kötü yapıyor. Kendine yer yapıyor.
Kaç defa anlattım onunla yaşamayacağımı ama AN LA MI YOR!
Yüzsüzlük değil de ne bu?

Konunun sizi rahatsız ettiğini farkediyor bence ordan yürüyor ayrıca öyle olursa böyle olur mu muhabbetlerini hiç sevmem,çoğunlukla cevap da vermem zaten,siz de yapın,o gün gelince düşünürüz deyin geçiştirin

Seni rahatsız etmek için özellikle yapıyor . Sende aa bakarım tabi bakmayacak mıyım de . Politik ol biraz

Bu saçma şeyleri sorduğu zaman hı-hım deyip başınızı çevirin. Başka şeylerle ilgilenin. Evet-hayır'lı kısa konuşun. Çok takmayın yani.

Evet farkediyor sanırım annem de sizin gibi yorum yaptı ama ben sinirleniyorum. Doğmamış çocuğa don biçiyor

Politik olun

Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi muhtaç etmesin deyip konuyu kapatın

Ya da açıkça o Zaman gelsin düşünürüz deyin geçin

Şimdiden neden Canınızı sıkıyorsunuz ki
Yani diyorum ki hayat bu ne olacağı belli olmaz belki bana birşey olur onlar bana bakmak zorunda kalır
Bakana da zor baktırana da diyorum
Neyin kafasında anlam veremiyorum

Büyükler gençlerden böyle sözler almaya bayılıyor sanırım yaşlanınca bana bakar mısın bla bla.. herbirinizin emekli maaşı var tutarsınız birer bakıcı baktırısınız kendinize diyorum yahu belki ben senden önce ölcem o zaman nolacak ,yatırım boşa gitti diye üzülcek misin zaman ne gösterir kim bilir yaşayıp görücez

Politik olun

Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi muhtaç etmesin deyip konuyu kapatın

Ya da açıkça o Zaman gelsin düşünürüz deyin geçin

Şimdiden neden Canınızı sıkıyorsunuz ki

Seni rahatsız etmek için özellikle yapıyor . Sende aa bakarım tabi bakmayacak mıyım de . Politik ol biraz

Politik olmak ne demek?

Evet farkediyor sanırım annem de sizin gibi yorum yaptı ama ben sinirleniyorum. Doğmamış çocuğa don biçiyor
Ailedeki bütün yaşlılara ben bakıcam,toplucam hepinizi aynı odaya bi de size bi deste iskambil kağıdı bol bol batak çevirirsiniz bile demişliğim var anneme ya bi de benim annem ömründe yaşlı bakmamış,nasıl bişe olduğundan zerre haberi yok,ben böyle deyince de “şimdiki gençler bizim gibi değil” diyor

Kızdığını belli etmemek

İleride ne olacağı belli olmaz anlamına gelen şeyler söylemek
Diyorum zaten belki bana birşey olur ama o en başından birlik istiyordu olmadı hala hayal kuruyor. Yaşlılar eşi vefat ederse soluğu bizde alacağını tahmin ediyorum. Ve babana bakmak zorundasın derken oğlum da bana bakmak zorunda demek istiyor gibi algılıyorum. Ona göre bakmak demek de aynı eve almak demek.

Hahaha
Cidden kayınvalideme kalsa aynen sizin dediğiniz gibi bir hayatım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…