- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
-
Konunun sizi rahatsız ettiğini farkediyor bence ordan yürüyor ayrıca öyle olursa böyle olur mu muhabbetlerini hiç sevmem,çoğunlukla cevap da vermem zaten,siz de yapın,o gün gelince düşünürüz deyin geçiştirinArkadaşlar aynen böyle tam ısınayım diyorum tekrar soğutuyor beni.
Kim olcak KV’m
Herkesi benim yanıma alıp bakmamı bekliyor kendileri..
ben çalışıyorum dediğim de ise örneğin babamdan yürüyor diyelim; baban o senin bakmayacak mısın vay vay ne ayıp, bir oda verirsin sıcak yemeğini koyarsın diyor.
Ev ev üstüne olmaz diyorum, baban o senin diyor ki yeni evliyim ben düşünün şimdiden yaptığı muhabbetleri ki babam da genç sağlıklı bir adam..
Ben çalışıyorum birini tutarım diyorum, muhtaç olunca bakmayacak mısın diyor.
Ben anneme babama bakarım şimdi mesela diyor. Anne babası baya uzak memleketteler.
Beni kötü yapıyor. Kendine yer yapıyor.
Kaç defa anlattım onunla yaşamayacağımı ama AN LA MI YOR!
Yüzsüzlük değil de ne bu?
Evet farkediyor sanırım annem de sizin gibi yorum yaptı ama ben sinirleniyorum. Doğmamış çocuğa don biçiyorKonunun sizi rahatsız ettiğini farkediyor bence ordan yürüyor ayrıca öyle olursa böyle olur mu muhabbetlerini hiç sevmem,çoğunlukla cevap da vermem zaten,siz de yapın,o gün gelince düşünürüz deyin geçiştirin
Yani diyorum ki hayat bu ne olacağı belli olmaz belki bana birşey olur onlar bana bakmak zorunda kalırPolitik olun
Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi muhtaç etmesin deyip konuyu kapatın
Ya da açıkça o Zaman gelsin düşünürüz deyin geçin
Şimdiden neden Canınızı sıkıyorsunuz ki
E dersem kendine yol açacak ordan, bir umudu olacak. İstemediğimi anlatmaya çalışıyorum bu şekildeSeni rahatsız etmek için özellikle yapıyor . Sende aa bakarım tabi bakmayacak mıyım de . Politik ol biraz
Takıyorum ama elimde değil kiBu saçma şeyleri sorduğu zaman hı-hım deyip başınızı çevirin. Başka şeylerle ilgilenin. Evet-hayır'lı kısa konuşun. Çok takmayın yani.
Politik olun
Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi muhtaç etmesin deyip konuyu kapatın
Ya da açıkça o Zaman gelsin düşünürüz deyin geçin
Şimdiden neden Canınızı sıkıyorsunuz ki
Seni rahatsız etmek için özellikle yapıyor . Sende aa bakarım tabi bakmayacak mıyım de . Politik ol biraz
Kızı yok.Kv nin kızı var mı
Herkese kızı baksın gelin el diye söyle varsa kızı
Politik olmak ne demek?
Ailedeki bütün yaşlılara ben bakıcam,toplucam hepinizi aynı odaya bi de size bi deste iskambil kağıdı bol bol batak çevirirsiniz bile demişliğim var annemeEvet farkediyor sanırım annem de sizin gibi yorum yaptı ama ben sinirleniyorum. Doğmamış çocuğa don biçiyor
Diyorum zaten belki bana birşey olur ama o en başından birlik istiyordu olmadı hala hayal kuruyor. Yaşlılar eşi vefat ederse soluğu bizde alacağını tahmin ediyorum. Ve babana bakmak zorundasın derken oğlum da bana bakmak zorunda demek istiyor gibi algılıyorum. Ona göre bakmak demek de aynı eve almak demek.Kızdığını belli etmemek
İleride ne olacağı belli olmaz anlamına gelen şeyler söylemek
Ortalığı sakinleştirmek, tarafsız kalmak. Politikacılar gibiPolitik olmak ne demek?
Taksanız da belli etmeyin. Ve takmamaya başlayın çünkü onun ne dediği kimin umrunda ya?Takıyorum ama elimde değil ki
HahahaAiledeki bütün yaşlılara ben bakıcam,toplucam hepinizi aynı odaya bi de size bi deste iskambil kağıdı bol bol batak çevirirsiniz bile demişliğim var annemeya bi de benim annem ömründe yaşlı bakmamış,nasıl bişe olduğundan zerre haberi yok,ben böyle deyince de “şimdiki gençler bizim gibi değil” diyor
Öyle ama yarın öbür gün gelecek ve gitmeyecek diye korkuyorum açıkçasıTaksanız da belli etmeyin. Ve takmamaya başlayın çünkü onun ne dediği kimin umrunda ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?