• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam ısınayım diyorum...

Arkadaşlar aynen böyle tam ısınayım diyorum tekrar soğutuyor beni.
Kim olcak KV’m
Herkesi benim yanıma alıp bakmamı bekliyor kendileri..
ben çalışıyorum dediğim de ise örneğin babamdan yürüyor diyelim; baban o senin bakmayacak mısın vay vay ne ayıp, bir oda verirsin sıcak yemeğini koyarsın diyor.
Ev ev üstüne olmaz diyorum, baban o senin diyor ki yeni evliyim ben düşünün şimdiden yaptığı muhabbetleri ki babam da genç sağlıklı bir adam..
Ben çalışıyorum birini tutarım diyorum, muhtaç olunca bakmayacak mısın diyor.
Ben anneme babama bakarım şimdi mesela diyor. Anne babası baya uzak memleketteler.
Beni kötü yapıyor. Kendine yer yapıyor.
Kaç defa anlattım onunla yaşamayacağımı ama AN LA MI YOR!
Yüzsüzlük değil de ne bu?
Ben yüzlerine söylüyorum huzur evi bunun için vardır.
Kendi yaşıtlarıyla kimseyi boğmadan bıktırmadan hayatlarından bezdirmeden ölmeyi nasip etsin Allah.
Benim büyüklerimin kimseye baktığını görmedim, kimse de bana yanaşmasın.
O bakarım diyenler ya bela okuyarak bakıyor ya da çıkarı için,
İkisi de uzak dursun.

Genelde bakarım diye mangalda kül bırakmayan bakmaz,bakmakta tereddüt yaşayan Allah korkusundan bakar,bakmak kolay değil ama bakacak iç huzurum olur bi de bakıcı tutmaya konforum olur hem aile içinde olur hem birebir hizmetini görmediğim için ruh sağlığım bozulmamış olur ohh ne ala,tabi bunlardan hiç onlara bahsetmiyorum son ana kadar kendilerini güvende hissetmesinler ki sıkı dursunlar,böyle dersem 60nı geçen soluğu bizim evde alır:deli:

Ben yüzlerine söylüyorum huzur evi bunun için vardır.
Kendi yaşıtlarıyla kimseyi boğmadan bıktırmadan hayatlarından bezdirmeden ölmeyi nasip etsin Allah.
Benim büyüklerimin kimseye baktığını görmedim, kimse de bana yanaşmasın.
O bakarım diyenler ya bela okuyarak bakıyor ya da çıkarı için,
İkisi de uzak dursun.
Bazen laf sokmak için diyor huzur evine gideriz diye ama blöf atıyor çok belli..

Genelde bakarım diye mangalda kül bırakmayan bakmaz,bakmakta tereddüt yaşayan Allah korkusundan bakar,bakmak kolay değil ama bakacak iç huzurum olur bi de bakıcı tutmaya konforum olur hem aile içinde olur hem birebir hizmetini görmediğim için ruh sağlığım bozulmamış olur ohh ne ala,tabi bunlardan hiç onlara bahsetmiyorum son ana kadar kendilerini güvende hissetmesinler ki sıkı dursunlar,böyle dersem 60nı geçen soluğu bizim evde alır:deli:
Ay güldürdünüz beni sağolun valla :halay:

Seni severek kendini sevdirmek yerine mecburmuşsun ayağı yaptıkları için ben de tiksiniyorum bu beyinlerden ya.
Aynen şimdiden moral bozukluğunu yaşıyorum bana zarar veriyor.
Yarına çıkacağım daha belli değilken belki seneler sonra yaşanacak şey canımı sıkıyor.
Aynı evde kimle yaşayacağıma ben karar veririm ama o müdahalede bulunmaya çalışıyor
Eşime söylememek için zor tutuyorum kendimi, çünkü aynı olaylar daha önce de yaşandı, eşim annesine kızdı ve annesi bir daha karışmayacağını söylemişti.
Ama devam ediyor uzun bir aradan sonra yine .

E dersem kendine yol açacak ordan, bir umudu olacak. İstemediğimi anlatmaya çalışıyorum bu şekilde
Kendine baktirmak icin yol yapiyor

Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin insan yükü agir .o zaman gelince dusunurz ..de gec her seferinde

Kestirip at yani
Uzatirsa sen konuyu degistir hemen

Kendine baktirmak icin yol yapiyor

Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin insan yükü agir .o zaman gelince dusunurz ..de gec her seferinde

Kestirip at yani
Uzatirsa sen konuyu degistir hemen
Kesinlikle öyle.
Amin ben de konuyu açtığında öyle diyorum ona Allah elimize ayağımıza muhtaç etsin bizi sadece başka hiç kimseye muhtaç etmesin diye.
Kestirip atsam konuyu değiştirsem ne değişir ki?
Yarın öbür gün eşime kendini acındırıp yanımızda yaşama amacına ulaşmak için elinden geleni yapacak eminim

Şu an var ama işte yaşlı olduğu için ondan önce vefat edeceğini düşünüyor bence.
O yüzden tek kalacak diye korkuyor.
Ve eli ayağı tutsa bile tek kaldığında dediğim atakta bulunacak gibi geliyor bana
Yüz verme.

Babandan ornek verirse..tek basina yasayan yaslilar var.herkes otursun evinde eli ayagi tutuyorsa..de

Net soyle ama

Desem de boşa hep bir cevabı var maalesef
Yalnız olmaz der bu sefer de daha önce demişti çünkü
Emir veriyor resmen bakacaksın diye sinir bozucu
Yalniz olmaz.
Dediginde sen onu bastiracaksin

Olur olur bal gibi olur..diyeceksin

Olmaz olmaz derse

Olur olur .diyeceksin kesin bir dille

Bir daha mi?
Bir daha diyeceksin

Arkadasimin annesi tek yasiyor mis gibi..diye salliyacaksin

Bir daha bir daha.

Ahh bana denk gelmiyor boylesi
Sabaha kadar tekrarlarim ayni cumleyi valla inatla

Yalniz olmaz.
Dediginde sen onu bastiracaksin

Olur olur bal gibi olur..diyeceksin

Olmaz olmaz derse

Olur olur .diyeceksin kesin bir dille

Bir daha mi?
Bir daha diyeceksin

Arkadasimin annesi tek yasiyor mis gibi..diye salliyacaksin

Bir daha bir daha.

Ahh bana denk gelmiyor boylesi
Sabaha kadar tekrarlarim ayni cumleyi valla inatla
Haha
Aslında ben sinir olup uğraşmıyorum sanırım dediğiniz gibi yapıp onu sinir edebilirim

Back
X