Tam mutlu olacakken

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Son 2 senedir çok zorlu süreçler yaşadım. 7.5 yıllık sevgilim beni aldattı ben saf gibi benden niye ayrıldı diye aylarca kahroldum sonra o kız bana gelip biz birbirimize aşık olduk kimse engelleyemedi dedi. Tam kendimi toparladım kpssye hazırlanıyordum. Evimin önünde tacize uğradım. Adam evli çocuklu çıktı üstelik kızı vardı iyice psikolojim bozulmuştu ama şikayetimi geri çekmedim. (eski konularımdan ayrıntılı görebilirsiniz) Üstüne göğüslerimde kist çıktı (annem ve annem tarafı kanser) haftalarca iyice kafayı yedim.

Neyse çok şükür ki bir şey çıkmadı ama çıkabilir diye gözetim altına aldılar. Bunları yaşadıkça ne psikolojim kaldı ne de insanlara güvenim. Derken o çıktı karşıma her şey öyle güzeldi ki çok şükür ne ondan yana ne ailesinden yana bir şikayetim yok sorun şu ki elti adayım. Kendisi nişanlı onla ilk tanıştığım andan itibaren soğuk davrandı bana soğuktn ziyade beni takmıyor. Sanki ortamlarda ben yokum kız benle konuşmuyor. Sonra kaynana adayından beni kıskandığını ve arkamdan konuştuğunu öğreniyorum.

Çok dokundu bana hiç bir şey yapmadığım halde arkamdan konuşulması bende selam sabahı kestim. Kıskandığı konuya gelince benim elimden her iş gelir yemek temizlik gösteriş olsun diye değil de sevgilimin evine gidince yemekte yaptım temizlikte o kızda hiç bir şey yapamıyor yapmakta istemiyor mesele bu yani. Şimdi kızlar kaynana adayım konuş et diyor ama ben çok kinlendim nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Zaten çok hassasım bir çok şey geçti başımdan psikolojik olarak çöküş halim dahalık düzelmemişken birde bu olayolunca kafaya takmamak elde değil.Kaldıki kaynana adayım küslük olmasın deyip duruyor ben her nekadar suçlu değilim o beni baştan beri takmıyor desem bile.

Bu arada Nisan ayında nişanım olacak yanlış anlamasın arkadaşlar evine falan gittim dedim ama aileler falan biliyor.

Kayınvaliden sen adım at diyor ya. Atma sakın. Ben bana tavır alana adım atmam kendisi gelirse terslemem de. Hem kayınvalidrn de alacağını alsın bu laftan.

Eltiler bu olaylarda aşırı tehlikelidir. Bulaşmamaya gayret et derim. Mutluluklar

hiçbir şey yapma

yoluna bak

kv de güvenme. madem seni kıskanıyor onu uyarması gerekirdi gelip sana ispiyonlaması çok yanlış.

herhalde sizi hamarat gördü diğer gelini de gaza getirip hamarat yapmaya çalışıyor. belki ona sizi övüyordur ondan kıskanmıştır. yoksa temizlik yapmayan insan yapanı kıskanmaz kolay kolay

sakın bir şey yapma bu konuda. kv dolduruşuna da gelme. hemen gaza gelme ölç tart ve tepkisiz ol. inş beni tanıdıkça değişir fikri x teyze de geç

Neden evlerine gidip iş yapıyorsun mesela?
Yemekti, temizlikti yapmak zorunda mısın?
Belki de elti adayına kv seni övüyordur her geldiğinde temizlik yapıyorsun diye, kız da sana bilenmiştir.
Ha tabiki arkandan konuşmasını gerektirmez bu durum.
Daha nişan bile olmadan böyle hizmete dökülmen mantıksız bence. Gittiğinde mutfağa yardım edersin, belki bulaşığa ama sen abartmışsın.

Daha nişanlılık döneminde temizliğe vs. başladıysan evlenince vay haline.. Kaynanayada,eltiyede resmi ol fazla samimiyetten maraz doğar zaten..

Boşver konuşmasın daha iyi. Hiç gerek yok zaten sevgi kelebeği olmaya. Çocuk gibi kv kıskanıyorsa zaten uzak dur en güzeli

kvnin bunları gelip sana söylememesi gerekirdi..hem ortalığı karıştırmkş hem de küslük olmasın diyor.ne malum eltine de seni bu şekilde anlatıp onu sana düşman etmediği..bence fevri davranma küsme ama mesafeli ve dikkatli ol hepsine karşı..ayrıca ne verirsen ber hep daha fazlasını ister insanoğlu..o yüzden daha şimdiden çok yemek evişi vs olaylarına girme bence..

Ne kdr zaman oldu biteli diger iliskin?
Neden bana aceleci geldi?

Yaptigin temizlik hizmet vs.kaynana adayının işine gelmiştir.oda gidip eltiye anlatmistir oda yapsin diye.eltinin sana soguk davranmasina sasirmadim.kusura bakma bende kaynanamin evinde temizlik yapmam sagligi keyfi yerinde kendisi yapar.ben sofra kurma kaldirma ve cay servisi yaparim.siz daha resmiyete dokulmemis iliskide ne diye kendini kullandirip çıtayı yukseltiyorsun.hem eltiden hemde senden yaptiklarin ve daha fazlasi beklenecek kaynana tarafindan haberin olsun

Hiç muhatap olmayın derim..
Böyle bir durumu ortaya çıkaran siz değilsiniz.
Merhaba merhaba hesabı yapın daha tanımadan böyle yapıyorsa tanısa demek ki neler yapar...

Elti adayinin da belki elinden is geliyordur da nisanliyken kimseye hizmetcilik imaji cizmek istemiyordur.

Elti adayini arama kismina gelince buna sen karar ver kv ne istedigi onemli degil.

Insanlarin seni yonetmesine izin verme

Böyle durumlarda en güzel şey 'merhaba canım, evet hıhı, tabi tabi' diyerek günü kurtarmak ve mesafeyi korumaktır. Mesafeyi de evine çağırmayarak, yüz göz olmayarak, arayıp sormayarak bayram seyran ya da toplaşma anlarında durumu idare ederek koruyabilirsin. Bence elti, görümce meselelerine bu kadar kafayı takmaya gerek yok. Kafayı takanları görünce çok şaşırıyorum da açıkçası. Yav he he deyip geçiyorum ben genelde. Kayınvalidenin dediği gibi küslük olmaz. Siz aileye yeni katılıyorsunuz bu kadar tepki vermeye gerek yok. Bence kv ile bu konuları konuşmaya da gerek yok. Şık olmamış iki eltinin birbirini çekiştirmesi. Soğukkanlı olun.

bu kadar badire, acı atlatmışsın. şimdi eltini mi bu kadar dert ediyorsun?

o zaman o badireler ve acılar da yalanmış sanki biraz. en ufak olgunlaşma belirtisi yok. demek daha yaşayacakların var pişmek için. bu kafayla daha çoooooook şey takarsın

seni ya da o KIZI dusundugu icin degil kendini ve ogullarini dusunuyor. siz kus olursaniz onlar da kus olur diye. bende de var birtane. ama artik ne kvyi ne eltiyi takmiyorum...

Ben de sevgilisinin evine, kayınvalide adayının evine gidip iş yapanlardan hiç haz etmem. Kız en doğrusunu yapıyor aslında. Nişanlanmam için gelip iş yapmama gerek yok diyor. Ama size tavrını göstermese iyi olurmuş.

Elti adayını bilemem de, kayınvalide adayınız çok tehlikeli.
Müstakbel gelinini böyle siz daha sevgiliyken arkasından çekiştirmeler, dedikodu yapmalar falan hiç hoş değil.
Ben sizin yerinizde olsam ne kv ye güvenirim ne de eltime.
Ha eltiyi gördüğüm yerde selamlaşır, hal hatır sorar gerisini de yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…