- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
-
Elti adayinin da belki elinden is geliyordur da nisanliyken kimseye hizmetcilik imaji cizmek istemiyordur.Son 2 senedir çok zorlu süreçler yaşadım. 7.5 yıllık sevgilim beni aldattı ben saf gibi benden niye ayrıldı diye aylarca kahroldum sonra o kız bana gelip biz birbirimize aşık olduk kimse engelleyemedi dedi. Tam kendimi toparladım kpssye hazırlanıyordum. Evimin önünde tacize uğradım. Adam evli çocuklu çıktı üstelik kızı vardı iyice psikolojim bozulmuştu ama şikayetimi geri çekmedim. (eski konularımdan ayrıntılı görebilirsiniz) Üstüne göğüslerimde kist çıktı (annem ve annem tarafı kanser) haftalarca iyice kafayı yedim.
Neyse çok şükür ki bir şey çıkmadı ama çıkabilir diye gözetim altına aldılar. Bunları yaşadıkça ne psikolojim kaldı ne de insanlara güvenim. Derken o çıktı karşıma her şey öyle güzeldi ki çok şükür ne ondan yana ne ailesinden yana bir şikayetim yok sorun şu ki elti adayım. Kendisi nişanlı onla ilk tanıştığım andan itibaren soğuk davrandı bana soğuktn ziyade beni takmıyor. Sanki ortamlarda ben yokum kız benle konuşmuyor. Sonra kaynana adayından beni kıskandığını ve arkamdan konuştuğunu öğreniyorum.
Çok dokundu bana hiç bir şey yapmadığım halde arkamdan konuşulması bende selam sabahı kestim. Kıskandığı konuya gelince benim elimden her iş gelir yemek temizlik gösteriş olsun diye değil de sevgilimin evine gidince yemekte yaptım temizlikte o kızda hiç bir şey yapamıyor yapmakta istemiyor mesele bu yani. Şimdi kızlar kaynana adayım konuş et diyor ama ben çok kinlendim nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Zaten çok hassasım bir çok şey geçti başımdan psikolojik olarak çöküş halim dahalık düzelmemişken birde bu olayolunca kafaya takmamak elde değil.Kaldıki kaynana adayım küslük olmasın deyip duruyor ben her nekadar suçlu değilim o beni baştan beri takmıyor desem bile.
Bu arada Nisan ayında nişanım olacak yanlış anlamasın arkadaşlar evine falan gittim dedim ama aileler falan biliyor.
Tam mutlu olacakken, bir gülme geliyor diyesim geldi dayanamadım kusura bakma
seni ya da o KIZI dusundugu icin degil kendini ve ogullarini dusunuyor. siz kus olursaniz onlar da kus olur diye. bende de var birtane. ama artik ne kvyi ne eltiyi takmiyorum...Son 2 senedir çok zorlu süreçler yaşadım. 7.5 yıllık sevgilim beni aldattı ben saf gibi benden niye ayrıldı diye aylarca kahroldum sonra o kız bana gelip biz birbirimize aşık olduk kimse engelleyemedi dedi. Tam kendimi toparladım kpssye hazırlanıyordum. Evimin önünde tacize uğradım. Adam evli çocuklu çıktı üstelik kızı vardı iyice psikolojim bozulmuştu ama şikayetimi geri çekmedim. (eski konularımdan ayrıntılı görebilirsiniz) Üstüne göğüslerimde kist çıktı (annem ve annem tarafı kanser) haftalarca iyice kafayı yedim.
Neyse çok şükür ki bir şey çıkmadı ama çıkabilir diye gözetim altına aldılar. Bunları yaşadıkça ne psikolojim kaldı ne de insanlara güvenim. Derken o çıktı karşıma her şey öyle güzeldi ki çok şükür ne ondan yana ne ailesinden yana bir şikayetim yok sorun şu ki elti adayım. Kendisi nişanlı onla ilk tanıştığım andan itibaren soğuk davrandı bana soğuktn ziyade beni takmıyor. Sanki ortamlarda ben yokum kız benle konuşmuyor. Sonra kaynana adayından beni kıskandığını ve arkamdan konuştuğunu öğreniyorum.
Çok dokundu bana hiç bir şey yapmadığım halde arkamdan konuşulması bende selam sabahı kestim. Kıskandığı konuya gelince benim elimden her iş gelir yemek temizlik gösteriş olsun diye değil de sevgilimin evine gidince yemekte yaptım temizlikte o kızda hiç bir şey yapamıyor yapmakta istemiyor mesele bu yani. Şimdi kızlar kaynana adayım konuş et diyor ama ben çok kinlendim nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Zaten çok hassasım bir çok şey geçti başımdan psikolojik olarak çöküş halim dahalık düzelmemişken birde bu olayolunca kafaya takmamak elde değil.Kaldıki kaynana adayım küslük olmasın deyip duruyor ben her nekadar suçlu değilim o beni baştan beri takmıyor desem bile.
Bu arada Nisan ayında nişanım olacak yanlış anlamasın arkadaşlar evine falan gittim dedim ama aileler falan biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?