Tam mutlu olacakken

Tam mutlu olacakken bir de elti cikti basina.

Eltiye hizmet etmek zorunda misin, eltiyle yarismak zorunda misin ve en onemlisi eltiyle anlasmak zorunda misin?

Farkinda degilsin ama onun yaptigi dogru. Kiskandigini sandigin sey aslinda ortada yok.

Öncelikle bu benim yorumum değil ben beni kıskanıp kıskanmadığının farkında bile değilim kimseyle yarış içinde değilim oraya neden olarak gösterdiğim şeyi kaynana adayım dedi ve seni bu yüzden kıskandı dedi. Ben kendimi milletle yapıştırıp üstün tutacak bir tip değilim. Ayrıca kız bana soğuk davranıyor diye acaba ilk zamanlar ısınamıyor sonra dan açılır diye düşünecek yapıda bir insanım. Kimse için kötü niyetli düşünmem

Kaynana adayım ameliyat lı ve hasta uzun süre ayakta duramıyor temizlikten kastım sevgilimin canı poğaça istiyor yapıyorum kalan bulaşığı temizliyorum tutup cam silmiyorum

Zaten yaptığım bu yemekten kastımda sevgilimin istediği pasta börek. Yanlış anlaşılma oldu. Temizlik dediğimde yaptığım bulaşığı temizlemek ve bulaşıkları makinaya dizmek yani evi baştan aşağı süpürme değil. Ayrıca o kız salata yapmayı bilmiyor bilmekte istemiyor. Yardım da etmiyor. Kaynana adayım ameliyatlı olduğu içi n üzülüp yardım ediyorum ama kızda oda yok oturup hizmet bekliyor

Akıllı kız.
Yarın o iyi olur emin ol

Daha söz nişan olmadan gidip evlerine temizlik yaparsaniz evlendikten sonra daha fazlasını beklerler sonra nerde yanlis yaptim acaba diye gelir yinr konu acarsin. Gerek kv olsun gerek eltin olsun mesafeni şimdiden koy. Beni iplemeyeni ben hic iplemem yok beni sevmiyor ben yokmusum gibi davranıyor falan hic umrumda olmaz. Senin arani iyi tutman gereken kisi onlar değil zaten. Sevgi pitircikligini erkek arkine yoğunlaştır

En güzeli mesafeli olmak kayınvalide de dahil buna yüz vermeyin evlendikten sonra beklentileri artar kendi hayatınıza bakın. Elit kaynana burda neler okuyoruz tedbirli olun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…