Tam olarak ne yapmalıyım bilmiyorum..

.EcLiPSe.

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
3.633
10
0
Diğer
kızlar benimki kocaman bir dert.belki ben anlayışsız davranıyorum yada abartıyorumdur . burda başka birine objektif olarak yardımcı olabiliyorum ama iş kendime gelince farklı bi fikir duymak istiyorum.

sevgiliniz yada eşiniz iş yerinden bi bayanla iletişim halinde.iş yerinden derkende aynı yerde calışmıyolar,işlerin yürütüldügü ortak bir alan var.ama bi problem oldugunda mutlaka onu araması ona danışması gerekmiyo.yani orda bi cok erkek bi cok bayan arkadaş ztn var ama ısrarla,söz vermesine numaraları silmesine ragmen hala devam ediyo.o kadın yüzünden bi çok kez tartışmalar cıkıyo birkez degil onlarca kez...sadece iş için görüşüldügü söyleniyo ama msjlar dakikalar süren konuşmalar..iş için bile olsa olmamalıken. yani vazgeçmiyo.

bu durumda yıllardır süren ilişkinizi bitirir misiniz.yada ne yaparsınız.?

gerçekten mantıklı düşünemiyorum...

arkdasım sorununuzu tam olarak anlayamadm..Erkek arkadasınız ıs ıcın telefonda sureklı amırıyle mı gorusuyor..problem bu mu?

dogru anladıysam

siz kıskandıgınız ıcın belkıde gozunuzde buyuyebılır.. fakat kendınızı bu konuda dızgınlemenız gerektıgını dusunuyorum.iş yanı sonuçta bu.. size aynısı yapılsa sızınde emınımkı hosunuza gıtmeyecektır.

patronu degil..bi arkadaş diyelim.aynı meslekte oldugu bir bayan.evli bi bayan.hakkında hiçte iyi dedikoduların konuşulmadıgı bi bayan

anlamamakta haklısınız dogru düzgün yazamadım bile

ne gerekçeyle sürekli görüşüyorlarkı..

ben bayan halimle hiç hoşlanmadıgım insanlarla sürekli görüşmek muhatap olmak zorunda kaldıgımı bilirim..zorunluluktur belkii.

aynı kıskançlığı bende yağptım ama kendini yıpratmakla kalırsın iş için görüşüyolarsa bunu istesede bitiremez güvenmekten başka çareniz yok.. konuşmaları nasıl? samimimi

siz o bayanı gördünüz mü,tanıyor musunuz? Yıllardır birlikteseniz sürekli görüşülen kişileri tanımalısınız.Bir şekilde sizi aynı ortamda buluşturabilir.Yan yanayken nasıl davrandıklarına bakarsınız.Hem arayacak bir sürü kişi varken ve sizin de rahatsız olduğunuzu bildiği halde o bayanı arıyorsa benden olumlu düşünmemi beklemesin.

yani tabiki samımi...canımıda bu sıkıyo işte. konuşma sürelerini görüyorum.üstelik msjlarnı gördüm yani kafam dagıldı.güvenmek artık imkansız ama o kadınla mı konuşşsam diye geçiyo aklımdan.işleri için muhatap olmak zorunda bile degil.yani o sadece aynı meslekten bi arkadaşı. mecbur degiller yani konuşmaya görüşmeye.öyle olsa biraz susar alttan alırım falan ama durum öyle degil ki

siz o bayanı gördünüz mü,tanıyor musunuz? Yıllardır birlikteseniz sürekli görüşülen kişileri tanımalısınız.Bir şekilde sizi aynı ortamda buluşturabilir.Yan yanayken nasıl davrandıklarına bakarsınız.Hem arayacak bir sürü kişi varken ve sizin de rahatsız olduğunuzu bildiği halde o bayanı arıyorsa benden olumlu düşünmemi beklemesin.

bi kaç kez karşılaştım.ve göz göze gelmek yetti,bırakın konuşmayı ne oldugu belli yani.diyo sizi tanıştırayım konuş onunla rahatlıcaksın falann ama ben istemiyoken görüşmeni neden kestirip atamıyosun ki..nedir vazgeçilmez olan.hani aldatmadıgını acıkca söyleyebilirim.onunla arkadaşlıktan başka bi ilişkisi yok ama bu yinede beni rahatsız ediyo.

bende hiç olumlu düşünmüyorum ama tam olarak ne yapcagımıda bilmiyorum..

Bence karşılıklı olmuş her şey. Belki de erkek arkadaşının aklında hiçbir şey yoktu ama sen böyle çok üstüne gidince aklına karpuz kabuğu düşürmüş olabilirsin... Sana söz vermesine, numaraların silinmesine rağmen ısrarla o kadını arıyor olması da ilginç tabi...Nacizhane fikrim bir süre erkek arkadaşına çaktırmadan takip et ve bir şey yakaladığında -daha sonra pişman olup geri dönmene engel olacak türden güçlü bir kanıt-bir dakika bile durma yanında ama inşallah hiç bir sorun çıkmaz...:61:

sizi kaybetmekten korkuyorsa, gerçekten seviyorsa sizin istemediğiniz bir şeyde bu denli ısrarcı olmamalı.Konuşabileceği tek kişi olsa,yetkili olsa anlarım ama o kadar kişi varken siz de istemiyorken yapmamalı.Ben de kıskancımdır,yani abartı olmasa da.Böyle bir durumda resti çekerim sanırım.

bir gün iş yerine gidin şöyle bir bakın sürpriz yaptım dersiniz.. oradaki bayana da gözdağı vermiş olursunuz size karşı hareketleri zaten neler olduğunu ortaya koyar baktınız tavırlı davranıyor söylersiniz burada aranacak bir çok kişi varken benim eşimi araman rahatsız ediyor diye.. ayrıca konuşma işini anladım da bu mesajlama işine hiç anlam getiremedim kaldı ki uzun süre konuşuyorlar diyorsunuz bence bi şekilde varlığınızı o bayana gösterin gerekirse bunu bir gün bayan aradığında telefona siz cevap vererek yapın gerekirse de ortak çalışma alanına girerek yapın

Bence karşılıklı olmuş her şey. Belki de erkek arkadaşının aklında hiçbir şey yoktu ama sen böyle çok üstüne gidince aklına karpuz kabuğu düşürmüş olabilirsin... Sana söz vermesine, numaraların silinmesine rağmen ısrarla o kadını arıyor olması da ilginç tabi...Nacizhane fikrim bir süre erkek arkadaşına çaktırmadan takip et ve bir şey yakaladığında -daha sonra pişman olup geri dönmene engel olacak türden güçlü bir kanıt-bir dakika bile durma yanında ama inşallah hiç bir sorun çıkmaz...:61:

dogru olabilir aklına ben sokmuş olabilirim.takipteyim ztn sürekli öyle ulaştım herşeye...yapsa yaptım diyo ztn görüyorumda..
yani bitirmek için geçerli bi sebep bu zatn.ama sevgilime gerçekten konduramıyorum.yani ben belki abartıyorumdur ama istemedigim halde devam eden görüşmelerin sebebi ne olabilr.mecburiyetse ztn ben yokum artık yani..karar veremiyorum

benzer bır durum yaşadım..susmaktan başka çarem kalmadı..kıskançlık yada şüphe çok kötü bir duygu..Aman Yarabbim..

bir gün iş yerine gidin şöyle bir bakın sürpriz yaptım dersiniz.. oradaki bayana da gözdağı vermiş olursunuz size karşı hareketleri zaten neler olduğunu ortaya koyar baktınız tavırlı davranıyor söylersiniz burada aranacak bir çok kişi varken benim eşimi araman rahatsız ediyor diye.. ayrıca konuşma işini anladım da bu mesajlama işine hiç anlam getiremedim kaldı ki uzun süre konuşuyorlar diyorsunuz bence bi şekilde varlığınızı o bayana gösterin gerekirse bunu bir gün bayan aradığında telefona siz cevap vererek yapın gerekirse de ortak çalışma alanına girerek yapın

onunla tanıştım canım.yani meraba meraba..o dakikadan sonrada onunla görüşmiceksin dedim.yani içimi rahatsız eden seyler var onda.en son care olarak yani son bi şans olarak onunla yüz yüze görüşücem..belkide cok iyi biridir ama artık iş işten geçti tabi..knşma dedigm biriyle hala knşuosa melek olsa neye yarar..

peki aynı seyi sen yapsan arkadaşının tepkisi ne olurdu :45: Önemli olan bence bu
hiçbir erkek için üzülmeye değmiyo valla canım sadece kendimizi yıpratıyoruz hele ki kıskanma şüphe duygusu içimizi kemirmeye başladı mı aldatıyo mu ?acaba napıo? beni sevio gibisinden binlerce soru ve uykusuz gecen binbir gece :50: en güzeli herşeyi oluruna bırakmak üzme kendini bu yuzden

benzer bır durum yaşadım..susmaktan başka çarem kalmadı..kıskançlık yada şüphe çok kötü bir duygu..Aman Yarabbim..

yani benim bitirmem için gerçek bir gerekce bu.ama bitmesini istemiyorum en azından o kadın yüzünden bitmesini istemiyorum..onunla yüz yüze gelip çatır çatır konşmk istiyorum ama deger mi onuda bilmiyorum

peki aynı seyi sen yapsan arkadaşının tepkisi ne olurdu :45: Önemli olan bence bu
hiçbir erkek için üzülmeye değmiyo valla canım sadece kendimizi yıpratıyoruz hele ki kıskanma şüphe duygusu içimizi kemirmeye başladı mı aldatıyo mu ?acaba napıo? beni sevio gibisinden binlerce soru ve uykusuz gecen binbir gece :50: en güzeli herşeyi oluruna bırakmak üzme kendini bu yuzden

haklısın hiç gerek yok aslında.ama aldatıyo mu fikri olsa 1 dk durmam..benim varlıgımdan haberi var o kadının hatta kendisinden rahatsız oldugumdan bile haberi var..ama tek soru benim istemedigimi bildigi halde neden hala aramakta ısrarcı...sanırım bize sebep olcak bu kadın....

o bunuda söylüyo sen iş için falan biriyle görüşssen ben anlayışla karşılarım.ama bu durum henüz yok bu yüzden böyle knşuo.hoşş pekte umurunda olmaz gerçi..hiç bişeye karışmaz..ondaki rahatlık bende olsa ömrüm uzardı gerçekten..

onunla tanıştım canım.yani meraba meraba..o dakikadan sonrada onunla görüşmiceksin dedim.yani içimi rahatsız eden seyler var onda.en son care olarak yani son bi şans olarak onunla yüz yüze görüşücem..belkide cok iyi biridir ama artık iş işten geçti tabi..knşma dedigm biriyle hala knşuosa melek olsa neye yarar..

keşke dediğin gbi iyi biri olsa yüzyüze görüşmene bile gerek bırakmazdı ki kadın bide seni görmüş işte böylelerine en güzeli tutucan saçındannnnn sürüklüjen sürüklüjen o duvar senin bu duvar senin :19: ama işte sonra suçlu kim olur yine sen sevgilin davranışları nasıl aynı ortamdayken üçünüz kasılıyo mu yoksa gayet rahat mı ? ben olsam kendi adıma konusuyorum böyle birisini karşıma alıp konuşmam bile bi süre sevgilime cok iyi davranır cok mutlu görünürüm onun sasırcagı sekılde .arayı cok uzatmadan yeni bi çevre öyle yapılmaz böyle yapılır :47:

Genelde erkekler, bu tür durumlarda sevgilisinin üstüne çok geldiğini düşünüp diğer kişi üzerine yoğunlaşır. Bu yüzden sakın baskı yapma, çok sık konusunu açma derim. Ama tabiki takiplerine devam et. Eline çok çok açık bir delil geçene kadar bekle, sevimli ol hep. Eline o delil geçtiği zaman saldırıya başla. Ama çok da kötü düşünme bu seni kötü etmekten başka hiçbir işe yaramaz. Aldatıyor gibi olsa zaten senden uzaklaşırdı, davranışları değişirdi. Anladığım kadarıyla böyle bir durum söz konusu değil. Bu yüzden hiç üzme kendini ama takip etmeye devam et.

Back
X