engelleyince mesaj geliyor mu sadece aramamı engelleniyor sanki mesajı geliyordu engelleyince?
Hem msjı hemde telefonu engelleyebiliyosun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
engelleyince mesaj geliyor mu sadece aramamı engelleniyor sanki mesajı geliyordu engelleyince?
.bana ' bosver beni görme üzülürsün benim içimde sana karsı bir ilgi bir his yok ' dedi basımdan kaynar sular döküldü o an hiç bişey yazamadım..madem yok ne diye görüşmek istiyo aklıma giriyo aylarımı çöpe attırıyor neden bu kadar vicdansızlarben amacını anlayabilmiş değilim aramızda cinsellikte olmadı hiç o amacta olsa dicem ama o da değil kafayı yicem artık
![]()
hakikaten tam bir dengesiz,boşverin onu. hayatı boyunca böyle yapacaktır..ben seni üzerim deyince gitmeler sıkılınca dönmeler aynı benimki..bu seni üzerim repilği de yeni icat oldukızlar eski sevgilim astsubaydı ve birlikleri gercekten cok zor bordo bere diye bildiğimiz birlik 4 ay burdaysa 4 ay sınırdaben cok tutuldum eskiden beri beğeniyordum ilişkimiz uzun sürmedi zaten cok yakısıklı oldugu için üzer diye hiç kabul etmiyordum en sonunda başladık bi şekilde ama o kadar dengesizdi ki (bunu kendide kabul ediyor ikizler burcu bide) bi iyi oluyordu bi soğuk oluyordu dayanamadım ayrıldım bir hafta sonra tekrar bi şekilde yapısının böyle oldugunu ve işinin zorlugunu vs bahane ederek barıstık tabi iki ay sonra yine aynı davranmaya başladı gercekten cok sevsemde cekilecek gibi değildi yine ayrıldım bu sefer gercekten bitti o da seni üzmek istemiyorum benim hayatım böyle dedi üç ay boyunca hiç aramadık temmuz sonu göreve gidecekti beni aramaya basladı gıtmeden göreyim diye tam onsuzluga alıstım derken...kaç gün boyunca aradı gitmedim üzülcektim yine ama en son dayanamadım gittim cafede bulustuk o kadar özlemişti ki beni her duygum tekrar canlandı sürekli dönünce söyle olur böyle olur diyodu ama ben umutlanmak istemedim..üç gün sonra gitti göreve ben cafede söylediklerini hatırlattım beni bekleme ben seni üzerim benim hayatım git gel böyle işte.. sen hiç pişman olmadıgım bi ilişkım oldun dedı. aglayarak peki yazdım sadece sildim herseyini...ağustostan beri hiç yazmadı o da.. ta ki izne gelene kadar iki gün önce görüşmek için beni aradı noyu görünce şok oldum ekranda
hergün dil döktü ben yıne kabul etmedim üzülmemek için. görüşmeyelim sen yine aynısını yapacaksın ben tam unutmusken aylar sonra bunu yapıyosun dıye isyan ettim haklısın dedi sadece bende salağım ya içim içimi yedi son kez gör ne olcak dedim ve mesaj attım ertesi gün..bana ' bosver beni görme üzülürsün benim içimde sana karsı bir ilgi bir his yok ' dedi basımdan kaynar sular döküldü o an hiç bişey yazamadım..madem yok ne diye görüşmek istiyo aklıma giriyo aylarımı çöpe attırıyor neden bu kadar vicdansızlar
ben amacını anlayabilmiş değilim aramızda cinsellikte olmadı hiç o amacta olsa dicem ama o da değil kafayı yicem artık
![]()
etrafta düzgün erkekler de var ama niye biri de bize denk gelmez ya hu..cok haklısın canım sanırım bu yüzden..ben anlam yüklemişim salak gibi
canım bişey sorucam bu fotodaki sen misin sensen neden ağzın bir tarafa gözün öbür tarafa bakıyor bir sorun mu varkızlar eski sevgilim astsubaydı ve birlikleri gercekten cok zor bordo bere diye bildiğimiz birlik 4 ay burdaysa 4 ay sınırdaben cok tutuldum eskiden beri beğeniyordum ilişkimiz uzun sürmedi zaten cok yakısıklı oldugu için üzer diye hiç kabul etmiyordum en sonunda başladık bi şekilde ama o kadar dengesizdi ki (bunu kendide kabul ediyor ikizler burcu bide) bi iyi oluyordu bi soğuk oluyordu dayanamadım ayrıldım bir hafta sonra tekrar bi şekilde yapısının böyle oldugunu ve işinin zorlugunu vs bahane ederek barıstık tabi iki ay sonra yine aynı davranmaya başladı gercekten cok sevsemde cekilecek gibi değildi yine ayrıldım bu sefer gercekten bitti o da seni üzmek istemiyorum benim hayatım böyle dedi üç ay boyunca hiç aramadık temmuz sonu göreve gidecekti beni aramaya basladı gıtmeden göreyim diye tam onsuzluga alıstım derken...kaç gün boyunca aradı gitmedim üzülcektim yine ama en son dayanamadım gittim cafede bulustuk o kadar özlemişti ki beni her duygum tekrar canlandı sürekli dönünce söyle olur böyle olur diyodu ama ben umutlanmak istemedim..üç gün sonra gitti göreve ben cafede söylediklerini hatırlattım beni bekleme ben seni üzerim benim hayatım git gel böyle işte.. sen hiç pişman olmadıgım bi ilişkım oldun dedı. aglayarak peki yazdım sadece sildim herseyini...ağustostan beri hiç yazmadı o da.. ta ki izne gelene kadar iki gün önce görüşmek için beni aradı noyu görünce şok oldum ekranda
hergün dil döktü ben yıne kabul etmedim üzülmemek için. görüşmeyelim sen yine aynısını yapacaksın ben tam unutmusken aylar sonra bunu yapıyosun dıye isyan ettim haklısın dedi sadece bende salağım ya içim içimi yedi son kez gör ne olcak dedim ve mesaj attım ertesi gün..bana ' bosver beni görme üzülürsün benim içimde sana karsı bir ilgi bir his yok ' dedi basımdan kaynar sular döküldü o an hiç bişey yazamadım..madem yok ne diye görüşmek istiyo aklıma giriyo aylarımı çöpe attırıyor neden bu kadar vicdansızlar
ben amacını anlayabilmiş değilim aramızda cinsellikte olmadı hiç o amacta olsa dicem ama o da değil kafayı yicem artık
![]()
Aynisi arkadasimin basinda var ikizler erkekleri hep boyle galiba
bendede vardı canım bundan bitane.şerefsiz beni yedwm goruyodu.bi seviyorum bi hoslaniyorum bi sevmedim seni hic hep böyle yaptı.allah kurtardi beni o pislikten..bırak canım bırak aman sakin asig modlarina girme olan sana olur.böyle tiplerle muhatab olmak hiç iyi değilkızlar eski sevgilim astsubaydı ve birlikleri gercekten cok zor bordo bere diye bildiğimiz birlik 4 ay burdaysa 4 ay sınırdaben cok tutuldum eskiden beri beğeniyordum ilişkimiz uzun sürmedi zaten cok yakısıklı oldugu için üzer diye hiç kabul etmiyordum en sonunda başladık bi şekilde ama o kadar dengesizdi ki (bunu kendide kabul ediyor ikizler burcu bide) bi iyi oluyordu bi soğuk oluyordu dayanamadım ayrıldım bir hafta sonra tekrar bi şekilde yapısının böyle oldugunu ve işinin zorlugunu vs bahane ederek barıstık tabi iki ay sonra yine aynı davranmaya başladı gercekten cok sevsemde cekilecek gibi değildi yine ayrıldım bu sefer gercekten bitti o da seni üzmek istemiyorum benim hayatım böyle dedi üç ay boyunca hiç aramadık temmuz sonu göreve gidecekti beni aramaya basladı gıtmeden göreyim diye tam onsuzluga alıstım derken...kaç gün boyunca aradı gitmedim üzülcektim yine ama en son dayanamadım gittim cafede bulustuk o kadar özlemişti ki beni her duygum tekrar canlandı sürekli dönünce söyle olur böyle olur diyodu ama ben umutlanmak istemedim..üç gün sonra gitti göreve ben cafede söylediklerini hatırlattım beni bekleme ben seni üzerim benim hayatım git gel böyle işte.. sen hiç pişman olmadıgım bi ilişkım oldun dedı. aglayarak peki yazdım sadece sildim herseyini...ağustostan beri hiç yazmadı o da.. ta ki izne gelene kadar iki gün önce görüşmek için beni aradı noyu görünce şok oldum ekranda
![]()
Arkadasinin basindaki kac yasinda acaba?
haha alemsin hayır ben değilim barbara palvin canımcanım bişey sorucam bu fotodaki sen misin sensen neden ağzın bir tarafa gözün öbür tarafa bakıyor bir sorun mu var
evt kızlar bende bu lafından sonra zaten cok soğudum ama o an cook üzüldüm sok oldum ilk defa agzndan bu kadar net seyler duydugum içindir hep dengesiz oldugu içinbenım için iyi oldu bu lafı asla aklımdan cıkmaz her yerden engelli ulasırsada bu sefer ben agzıma geleni saycam lanet olsun onla tanıstıgım güne
gercekten ikizler burcu erkeğinden memnun olan birini duymadım çifr karakter resmen
![]()