Tamam güzel bi burun oldu ama ya ifade????

benım ifadem yumuşadı, kemer gidince ve yaşımın daha genc gosterdıgını soyluyorlar.

benım ifadem yumuşadı, kemer gidince ve yaşımın daha genc gosterdıgını soyluyorlar.

Ben de aynen bu şekilde ifademin yumuşamasını ve yaşımın daha küçük göstermesini istiyorum.ama benim burun ameliyatım hem ifademi alıp götürdü gözlerim ablak bi ifade aldı,hem de bi yandan sert bi ifade kaldı

senın burnunu gormus muydum hatırlayamıyorum canım..sen neye karar verdın, para mı bırıktırıyorsun, doktor mu arastırıyorsun aynı zamanda...son amelıyatını da rıske atma sakın ola, ucuz olacak dıye falan... gecmıs olsun sımdıden cnm.

Ameliyat olalı tam 2 yıl oldu.bu zaman zarfında eski halimi unuttum bile.kızlar unutmayın kemerli bir burnunuz varsa siz o kemeri aldırdığınızda o kemer sayesinde gergin duran deriniz gevşiyor.çekik çekik gözleriniz çekikliğini yitiriyor.gözler arası mesafe artıyor.yandan baktığınızda güzel bir burun elde edebilirsiniz belki ama aynaya baktığınızda gözlerinizdeki o eski güzel ifadeyi asla bulamayacağınızı unutmayın.ben hiiiç önermiyorum.eski büyük kemerli ucu inik burnumu çok özlüyorum.bir yüzde en önemli yer burundur çünkü yüzün tam ortasındadır diyip kandırdılar yıllarca bizi.oysaki bi yüzdeki en önemli yer gözler..hiç bir operasyon ifadenizi öldürmenize değmiycek bunu unutmayın..

Konu sahibi arkadaşım çok üzüldüm senin adına ama eminim çok güzel olmuşsundur mükemmel bir burun herkese yakışır
Bazılarımızda iyi bazılarımızda kötü etkiler bırakabiliyor benimde kemerli bir burnum vardı şimdi 7.günümdeyim ucunu kaldırttım kemeri kırdırttım gayet mutlu ve memnunum.
Bakışlarının boş olduğunu düşünmeye devam edersenn iyice boş gelecektir.
Kendini böyle daha güzel olduğuna inandır..Sonuçta artık mükemmel bir burna sahipsin

Bence ameliyat sonrası süreçte burnunu gereğinden fazla irdelemissin. Bu mesajlarından da belli.memnun olma veya olmama durumuna o kadar cook sebep var ki. Herkesin ameliyata ihtiyacı olmadığı halde ameliyat yaptırması, doktor bu senin yuzune gitmez demesine rağmen ısrarcı olması, yanlis doktor seçimi vs.gibi birçok etken var. Kisi vücudunu, burnunu iyi tanimali sonucta elde ne varsa onun üzerinden işlem yapılıyor tabi ki muazzam sonuçlar cikmasi imkansız.
Çok çabuk evhama kapilmayın derim. burda durumu çok farklı insanlar var kıyas yapmak çok mantıksız.

zehrina çok güzel bi ayrıntıyı yakalamışsın..NİLŞAH adlı üyenin yorumlarını sırasıyla okursanız tutarsızlığı görürsünüz..burada her yazılana inanmayın..biraz önce özelden msjlaştık ve bana 'kesinlikle ameliyat olma' şeklinde msj yazmış..ancak ameliyattan 3 ay sonra ki memnuniyetini yorumlarında görebilirsiniz..

Özelden mesajlasmaniz, özel olmaktan cikmis..

Ben de amleiyat oldum ve nilşah adlı kullanıcının kaderine benzemekten kokuyorum, benim daha 18 gün oldu, gerçi yazılarında çok tutarsızlık var ama, bilemiyorum hala pişman olanla var mı acaba?

sağlık sorunu olmadığı sürece sadece estetik amaçlı ameliyatlara karşıyım.

ayrıca ileri de çökme ,düşme ,yamulma olup olmayacağının da garantisi yok.inşallah hiçbir sorunla karşılaşmayız.

Canm benm ya :) bende yeni ameliyat oldum agzini cok fazla acamaman uyusukluktan dolayi daha cok yrni brnde cok iyi gulemiyorum cekiyo biyerlerden :) takma kafana duzelcektir

Banada yasimin cok kucuk gosterdigini soyluyorlar bende farkettim yuz ifadem yumusadi 18 yasinda duruyorum :) buarada yasim 24 :)

Benm daha cok yeni ameliyatim burnumdan cok memnunum ama gulemiyorm tam olarak aslinda duzelcegini biliyorm bu durumun ama okumak iyi geliyo tesekkurler:) ben bunu stres yapmiyorm sislikler ve gulusum degisecek biliyorm sabir gerekiyo sanirm biraz

hiç bu açıdan düşünmemiştim, yani boş boş bakan gözleri, ya da beğenmediğin burnunla gözlerinin anlam kazanacağını(

cok dogru soyluyorsun bende hic begenmedigim kucucuk ayrintiyi duzelteyim dedim dudaklarim yukari cikdi agzim acik kaldi gulusum o guzel gulusum tavsanlarinkine benzedi

degermiydi hayir berbat oldum ustelik unu duyulmus bir doktor yapti depresyondayim

olmadan once iyi dusunsunler ameliyat olacaklar ne istediklerini iyi anlatsinlar yoksa geri donusu olmayan bir yola girmis olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…