Tamam güzel bi burun oldu ama ya ifade????

evet ifade değişikliği olacak benimde en çok korktuğum konu bu ama şöyle düşünüyorum bu koca burunla olan ifadeden daha güzel bir hal alacaktır, tabiki alışmak biraz zaman alacaktır ama inşallah güzel olursa güzel şeylere alışmak kolay olur.

ya inşallah iyi yönde bi değişiklik olur gerçekten..sonucta o kadar ünlü estetik yaptırmış hiç biri de ifadem değişti diye ağlamıyor..aslında forumda bu başlıkları fazla okumamak gerekiyor ama insan merak edip okuyor yinede...

Kızlar pazartesi günü koray coşkunfırata ameliyat oluyorum.ameliyattan sonra yeni burnuşumun resimlerini sizinle paylaşıcam...

cansu derenin gözleri bana her zaman çok ayrık gelir bence o tarz burun yaptıranlarda bu ayrık durma durumu kaçınılmaz bir son

burun estetik ameliyati olan arkadaslar,ameliyat sonrasi ne zaman normal aktiveteleri tekrar yapmaya basladiginiz ve ucretlerle ilgili bilgi verir misiniz?ben de dusunuyorum burnum buyuk biraz: /

çok haklısınız bu konu cok hosuma gttı bende 3 ay once amelıyat oldum ifadem değişti çok mutsuzum bu yüzden
lütfen amelıyat olacak arkadaslr cok ıyı dusunün..

Merve_58 Allah sana oyle bi sabir vermis ki tas olsa catlardi..oyle kolay bir burun Nasil bu hale getiilir aklim almiyor..:Sinsallah duzelir.

kime ameliyat oldunuz pekii ifadeniz nasıl bu kadar değişebildi çok şaşırtıcı

geçenlerde ofisine danışmaya gittğimde yaptığı burunları gördüm ve kesinlikle ifadeleri değiştirmiyor ve herkesin yüz yapısına göre tasarlıyor burunlarıı aynı tarz burun yapmıyor yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…