Merhaba arkadaşlar, büyük bir sıkıntım var, ve çok çaresizim. Konu, eşimin vurdumduymazlığı. Evleneli 5 yıl oldu ama sanki 50 yıl geçmiş gibi hissediyorum. 5 yıldır birlikte ne bir kahvaltı, ne de akşam yemeği yiyebildik. Sürekli çalışıyor, öyle ki yıkanmaya bile zamanı olmuyor, 15 gün, üç hafta, hatta bazen ay oluyor yıkandığı, dişlerini fırçalamaz, parfüm sıkmaz, birlikte hiçbir sosyal hayatımız yok, karşılıklı sohbet, ne bir piknik, ne de tatil, oturup karşılıklı bir fincan kahve bile içmedik, evlendiğimiz günden beri hep bir yerlere yetişme çabasında, tekel büfe çalıştırdığı için eve gelmesi geç saatleri buluyor, çok güzel bir ev aldık ama huzurum yok, çevremde herkes mutlu bir evliliğim var sanıyor ama tam tersigörücü usulü evlendik, çok iyi bir insan olduğu için evlendim, 4 ay nişanlı kaldık, bu sürede anlayamadım bu denli ilgisiz bir adam olduğunu. Seviyordum onu ama artık nefretle soğudum. Ailem ben ne karar verirsem arkamda olur ama minik bir oğlumuz var, zaten şu an babasını az görüyor, boşanırsam temelli hasret kalacak, birde milletin lafından korkuyorum, neden ayrıldın? Kocandır başında duraydı vs. ...
çok kararsızım.......
Merhaba arkadaşlar, büyük bir sıkıntım var, ve çok çaresizim. Konu, eşimin vurdumduymazlığı. Evleneli 5 yıl oldu ama sanki 50 yıl geçmiş gibi hissediyorum. 5 yıldır birlikte ne bir kahvaltı, ne de akşam yemeği yiyebildik. Sürekli çalışıyor, öyle ki yıkanmaya bile zamanı olmuyor, 15 gün, üç hafta, hatta bazen ay oluyor yıkandığı, dişlerini fırçalamaz, parfüm sıkmaz, birlikte hiçbir sosyal hayatımız yok, karşılıklı sohbet, ne bir piknik, ne de tatil, oturup karşılıklı bir fincan kahve bile içmedik, evlendiğimiz günden beri hep bir yerlere yetişme çabasında, tekel büfe çalıştırdığı için eve gelmesi geç saatleri buluyor, çok güzel bir ev aldık ama huzurum yok, çevremde herkes mutlu bir evliliğim var sanıyor ama tam tersigörücü usulü evlendik, çok iyi bir insan olduğu için evlendim, 4 ay nişanlı kaldık, bu sürede anlayamadım bu denli ilgisiz bir adam olduğunu. Seviyordum onu ama artık nefretle soğudum. Ailem ben ne karar verirsem arkamda olur ama minik bir oğlumuz var, zaten şu an babasını az görüyor, boşanırsam temelli hasret kalacak, birde milletin lafından korkuyorum, neden ayrıldın? Kocandır başında duraydı vs. ...
çok kararsızım.......
Millete göre hareket edersen üzülen sen olırsun ki durum ortada zaten.Merhaba arkadaşlar, büyük bir sıkıntım var, ve çok çaresizim. Konu, eşimin vurdumduymazlığı. Evleneli 5 yıl oldu ama sanki 50 yıl geçmiş gibi hissediyorum. 5 yıldır birlikte ne bir kahvaltı, ne de akşam yemeği yiyebildik. Sürekli çalışıyor, öyle ki yıkanmaya bile zamanı olmuyor, 15 gün, üç hafta, hatta bazen ay oluyor yıkandığı, dişlerini fırçalamaz, parfüm sıkmaz, birlikte hiçbir sosyal hayatımız yok, karşılıklı sohbet, ne bir piknik, ne de tatil, oturup karşılıklı bir fincan kahve bile içmedik, evlendiğimiz günden beri hep bir yerlere yetişme çabasında, tekel büfe çalıştırdığı için eve gelmesi geç saatleri buluyor, çok güzel bir ev aldık ama huzurum yok, çevremde herkes mutlu bir evliliğim var sanıyor ama tam tersigörücü usulü evlendik, çok iyi bir insan olduğu için evlendim, 4 ay nişanlı kaldık, bu sürede anlayamadım bu denli ilgisiz bir adam olduğunu. Seviyordum onu ama artık nefretle soğudum. Ailem ben ne karar verirsem arkamda olur ama minik bir oğlumuz var, zaten şu an babasını az görüyor, boşanırsam temelli hasret kalacak, birde milletin lafından korkuyorum, neden ayrıldın? Kocandır başında duraydı vs. ...
çok kararsızım.......
Sen beni öldürcen bigünAdam kendiyle ilgilenmiyor ki senle ilgilensin.
Ay sabah sabah okumasaydım keşke yaa burnuma ekşi ekşi kokular geldi.
8saatlik düzenli bir işte de çalışsa mesela düzelecek mi ?sizinle ilgilenip surprizler yapip romantik bir adam mı olacak?hergün duşunu alıp stick sürüp parfümlenecek mi?Yorumlarınız için teşekkür ederim, arkadaşlar, defalarca konuştum, bana biraz zaman ver dedi, o zaman gelmiyor hiç. yetmedi mektup yazıp eline verdim okuyup güldü. İlişkimiz oğluma hamile kalasıya kadardı. Evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım zaten. Dünyam kararmış durumda, ne yaptıysam olmadı. Gece eve gelsin istemiyorum, kokudan zaten yanına bile oturamıyorum ki yatayım. Evliliğim yıllardır kağıt üzerinde, adam TINN... hiçbirşey umru değil. Ailesi de yardımcı olmuyor, bi konuşsalar düzelirmiydi acaba. Ama benim daha fazla sabrım kalmadı...
Yorumlarınız için teşekkür ederim, arkadaşlar, defalarca konuştum, bana biraz zaman ver dedi, o zaman gelmiyor hiç. yetmedi mektup yazıp eline verdim okuyup güldü. İlişkimiz oğluma hamile kalasıya kadardı. Evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım zaten. Dünyam kararmış durumda, ne yaptıysam olmadı. Gece eve gelsin istemiyorum, kokudan zaten yanına bile oturamıyorum ki yatayım. Evliliğim yıllardır kağıt üzerinde, adam TINN... hiçbirşey umru değil. Ailesi de yardımcı olmuyor, bi konuşsalar düzelirmiydi acaba. Ama benim daha fazla sabrım kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?