Merhaba arkadaşlar, büyük bir sıkıntım var, ve çok çaresizim. Konu, eşimin vurdumduymazlığı. Evleneli 5 yıl oldu ama sanki 50 yıl geçmiş gibi hissediyorum. 5 yıldır birlikte ne bir kahvaltı, ne de akşam yemeği yiyebildik. Sürekli çalışıyor, öyle ki yıkanmaya bile zamanı olmuyor, 15 gün, üç hafta, hatta bazen ay oluyor yıkandığı, dişlerini fırçalamaz, parfüm sıkmaz, birlikte hiçbir sosyal hayatımız yok, karşılıklı sohbet, ne bir piknik, ne de tatil, oturup karşılıklı bir fincan kahve bile içmedik, evlendiğimiz günden beri hep bir yerlere yetişme çabasında, tekel büfe çalıştırdığı için eve gelmesi geç saatleri buluyor, çok güzel bir ev aldık ama huzurum yok, çevremde herkes mutlu bir evliliğim var sanıyor ama tam tersi
görücü usulü evlendik, çok iyi bir insan olduğu için evlendim, 4 ay nişanlı kaldık, bu sürede anlayamadım bu denli ilgisiz bir adam olduğunu. Seviyordum onu ama artık nefretle soğudum. Ailem ben ne karar verirsem arkamda olur ama minik bir oğlumuz var, zaten şu an babasını az görüyor, boşanırsam temelli hasret kalacak, birde milletin lafından korkuyorum, neden ayrıldın? Kocandır başında duraydı vs. ...
çok kararsızım.......