Tamam mı ? Devam mı ?

Evlilik yildonumunde belki yikanir diye bekledin demi? Ama nafile bak tiiinn..
Sen 24 gun oldu yikanmayali deyince bile kafami kaşıdım suan.

Canim ne bekliyorsun daha bosan git ya..Ailen hak verir sana ama kolayca bosan demezler dogal olarak onlar senin kararina zaten destek verirler sana birakmislar.

Ayy senin evde aldigin nefes bile oksijen tasimiyodur artik kotu kokudan.

Kafasina sinekler ucusmuyo mu?

Kac kac kac..

Evlilik yıldönümü gelmiş, farkında değil ki. Sıradaaan bir gün onun için. Hoş hatırlatsam da yıkanmaz. kendini temiz tuttuğu sürece istediği gün ve istediği saat bana sahip olabileceğini soylediğim halde çabalamadı. Oysa ben ona yaşarken cenneti vaat etmiştim... Kendisi bana cehennemi yaşattı....

Bir insanın kişisel hijyen temizliğinin çok çalışmakla alakası yok.Diş fırçalamak 2 dk.duş almak 10 dk.
Sırf bu bile boşanma sebebi benim için.

milletin lafı için evli kalmayın

Valla bu hayatta herşey kabulümdür kilolu olması vs ama pis insana tahammül asla edemem.Hele ki ağız kokusu vücut temizliği..Benim eşim 2 gün banyo yapmazsa huysuzluk çıkarır evde kaldı ki 1 ay yapmayacak..1ay banyo yapmayan adam ne kıyafetini temiz tutar ne çamaşırını benim aklıma direk bunlar geliyor.Ve bu bile ayrılmak için yeterli bir neden..Evlilik haksa ayrılmak ta hak..Zaten mahkemeye bunları söyleseniz tek celsede boşar sizi..Hayatı bence kendinize zindan etmeyin derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…