BBahsettiğiniz ciddi bir durum yalnız.
İnsan temizlenmeye fırsat mı arar?
Eve gelince bir su dökünür yahu!
Psikolojik olarak bir yerlerde sorun var, bence önce onu araştırın, sonra evliliğinize çare bulursunuz.
Bahsettiğiniz ciddi bir durum yalnız.
Psikolojik olarak bir yerlerde sorun var, bence önce onu araştırın, sonra evliliğinize çare bulursunuz.
Bence de sorun psikolojik, ama sanırım biraz da yapı meselesi, içinde bulunduğumuz durum ona normal geldiği için kendini rahatsız hissetmiyor. tek ilgisi eve gördüğü pazar alışverişi. Ona göre evliliğin temeli eve ekmek almak. hadi sık yıkandı diyelim, karısıyla çocuğuyla ilgisi yok, konuşmaktan dilimde tüy bitti, ağlamalar, sinir krizleri yoruldum artık, kendi haline bıraktım. Ben de insanım, hemde enerji dolu, neşeli bir kişiliğim var. Şu an beklemekteyim, doğru bir karar vermek için...Bahsettiğiniz ciddi bir durum yalnız.
Elbette anladım fakat, ilk aylar dedi ki bir kaç ay çalışmam gerek. Hep böyle olmayacak. seneler oldu...başta bu kadr işkolik oldğnu anlamadın mı olan çocuğa olmuş
bir de pis mi?Yorumlarınız için teşekkür ederim, arkadaşlar, defalarca konuştum, bana biraz zaman ver dedi, o zaman gelmiyor hiç. yetmedi mektup yazıp eline verdim okuyup güldü. İlişkimiz oğluma hamile kalasıya kadardı. Evlendikten birkaç ay sonra hamile kaldım zaten. Dünyam kararmış durumda, ne yaptıysam olmadı. Gece eve gelsin istemiyorum, kokudan zaten yanına bile oturamıyorum ki yatayım. Evliliğim yıllardır kağıt üzerinde, adam TINN... hiçbirşey umru değil. Ailesi de yardımcı olmuyor, bi konuşsalar düzelirmiydi acaba. Ama benim daha fazla sabrım kalmadı...
benim eşimin küçük bir marketi vardı. sabah 6 gece 12 çalışırdı. ben ne zaman seninle iki kelime edeceğim, vakit geçireceğim dedim, yanına yardımcı aldı. sonra bunaldı sattı. daha az kazanıyor ama daha huzurluyuz.Elbette anladım fakat, ilk aylar dedi ki bir kaç ay çalışmam gerek. Hep böyle olmayacak. seneler oldu...
Gece yarısına kadar çalışmasına rağmen, eve para bırakmıyor ki yanına eleman alsın. Ne zaman sorsam para yok, para yok. Kış geldi çocuğa ayakkabı lazım. Para yok. Hiçbirşey yok. Çok aradım Çözüm , uğraştım. Ama nafile, ayrılırsam daha iyi mi olur, bilemiyorum...Cozumu bulamıyor olabilir. siz üretin çözümü onune koyun. Mesela ben bu kadar para istemiyorum, daha azina raziyim, su kisiyi ise al sen eve gel o calissin deyin. eve gelince de hala umursamaz ve pis ise ona gore yeni cozumler uretin. ise yaramazsa bir eksi arti degerlendirme yapin evliligi öyle sonlandirin. yani bosaninca daha artidaysaniz bosanin tabi ki
Grill, çok dedim senin gibi. Fakat işimi bırakamam dedi, öyleyse haftanın bir günü açma, bize ayır o günü ... Yok. Kabul ettiremedim. Kendini hasta olarak görmediği için Dr. A gitmek istemiyor. İçinde bulunduğumuz durum ona normal geliyor...benim eşimin küçük bir marketi vardı. sabah 6 gece 12 çalışırdı. ben ne zaman seninle iki kelime edeceğim, vakit geçireceğim dedim, yanına yardımcı aldı. sonra bunaldı sattı. daha az kazanıyor ama daha huzurluyuz.
yardımcı ve doktor konusunda ikna et. olmazsa ayrıl. sana da çocuğuna da yazık.
en azından yardımcı alsın. akşam 8-9 dan sonra mesela yardımcı baksın dükkana.Grill, çok dedim senin gibi. Fakat işimi bırakamam dedi, öyleyse haftanın bir günü açma, bize ayır o günü ... Yok. Kabul ettiremedim. Kendini hasta olarak görmediği için Dr. A gitmek istemiyor. İçinde bulunduğumuz durum ona normal geliyor...
Grill, çok dedim senin gibi. Fakat işimi bırakamam dedi, öyleyse haftanın bir günü açma, bize ayır o günü ... Yok. Kabul ettiremedim. Kendini hasta olarak görmediği için Dr. A gitmek istemiyor. İçinde bulunduğumuz durum ona normal geliyor...
peki para gercekten yok mu? eger isleri kotuyse bisey diyemem ama var ve size veriyorsa zaten bu adami cekmenin hicbir nedeni yokGece yarısına kadar çalışmasına rağmen, eve para bırakmıyor ki yanına eleman alsın. Ne zaman sorsam para yok, para yok. Kış geldi çocuğa ayakkabı lazım. Para yok. Hiçbirşey yok. Çok aradım Çözüm , uğraştım. Ama nafile, ayrılırsam daha iyi mi olur, bilemiyorum...
napıyor o kadar parayı?Gece yarısına kadar çalışmasına rağmen, eve para bırakmıyor ki yanına eleman alsın. Ne zaman sorsam para yok, para yok. Kış geldi çocuğa ayakkabı lazım. Para yok. Hiçbirşey yok. Çok aradım Çözüm , uğraştım. Ama nafile, ayrılırsam daha iyi mi olur, bilemiyorum...
Aynen her çözüme kapalı, elemana hayır olmaz diyor. En erken akşam saat 10 da geldiği oldu ayda yılda bir, o zamanda tv. yi açıyor son ses eski türk filmleri, yine yüzüme baktığı konuştuğu yok, ben konuşurken bile tv nin sesini kısmaz, izlemeye devam eder, içler acısı bir durum da oğlum komşumuza dedi ki, sende baba gibisin ... Çok üzüldüm, bu ilerleyecek. Çocuk biraz ilgi alaka görünce, ilgi gösterene baba der oldu. Benim sinir sistemlerim zaten çökmüş durumda, kısır döngü ye girmiş bir evlilik benimki...en azından yardımcı alsın. akşam 8-9 dan sonra mesela yardımcı baksın dükkana.
her çözüme kapalıysa olmaz ki. sen 5 yılda sinir krizi geçirecek hale gelmişsin. 15 yılda çökersin. bir de evladın var. o babasında bulamadığı ilgiyi dışarıda aramaya kalkarsa ne olacak? çocuğa izah edemezsin aynı evde babasız olmayı.
parayla saadet olmuyor durumunu yaşıyorsun sen şu anda.
napıyor o kadar parayı?
kazanmıyorsa niye sürekli çalışma bahanesiyle eve geç geliyor?
bunun altında başka haltlar olmasın?
böyle yaşıyor gibi devam mı edeceksin?Aynen her çözüme kapalı, elemana hayır olmaz diyor. En erken akşam saat 10 da geldiği oldu ayda yılda bir, o zamanda tv. yi açıyor son ses eski türk filmleri, yine yüzüme baktığı konuştuğu yok, ben konuşurken bile tv nin sesini kısmaz, izlemeye devam eder, içler acısı bir durum da oğlum komşumuza dedi ki, sende baba gibisin ... Çok üzüldüm, bu ilerleyecek. Çocuk biraz ilgi alaka görünce, ilgi gösterene baba der oldu. Benim sinir sistemlerim zaten çökmüş durumda, kısır döngü ye girmiş bir evlilik benimki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?