Tamam mı ? Devam mı ?

19 gun ne ya.. ben cok detayli okumamistim ama suan soktayim..Hamama sok zorla.. anca hamam paklar onu yani..
Temizlik imandan gelir ya bu adamda hicmi utanma yokki kendi kendime kokuyormuyum millete kokuyormuyum acaba..

Yada senden habersiz yikaniyormu nebilim.. anlamadim

Bakımın alasını yaparım, evden bir çıkarım Kocam hariç herkesin gözü bende, bir bakan döner bir daha bakar, öyle
Bakımın alasını yaparım, Kocam hariç herkesin dikkati üzerinde, bir çıkarım dışarıya bir bakan döner bir daha bakar, öyle bir alım, cilve, süsüm püsüm fazla fazla, oldukça sosyalim, dışa dönük, neşeliyim. Ama ne evde ne de dışarıda yüzüme bakan bir koca yok. O anca kokuşuk kokuşuk tv izlesin, izlerken uyusun kalsın, yanıma yatırmıyorum zaten uzun zaman oldu. Gece onun olduğu odaya bile girerken burnumu tıkayıp gidiyorum. yüzlerce kez konuştum, artık şans vermek istemiyorum. Bu işler zorla olmaz...

Yok öyle benden habersiz yıkanması , insan 3 güne bir yıkandığı da olur ama en azından iç çamaşırlarını değişir, bunda o da yok

üff bu derece kokan bir adamla ilgili ne düşünebilir ki bir insan?
çok zor bir durum ya.
eskiden de böylemiymiş bu kokuşuk adam:))?
çocukluğu gençliği nasıl?

üff bu derece kokan bir adamla ilgili ne düşünebilir ki bir insan?
çok zor bir durum ya.
eskiden de böylemiymiş bu kokuşuk adam:))?
çocukluğu gençliği nasıl?
Aynen, eskiden böyleymiş. Böyle yetişmiş, evlenirken çok titizimdir dedi, meğer tam tersiymiş. Kandırıldım ;( şimdi de zorla olmuyor işte, yıkan artık dediğimde daha geçen hafta Yıkandım der, böylece haftalar geçer, şimdilik 3 hafta oldu... Bazen 6 hafta filan oluyor ;(

evet ya kandırmış seni:))
titiz adama bak.
bu bir tür psikolojik bir rahatsızlığın uzantısı da olabilir.
kişisel bakımı reddetmesi yani.
6 hafta dedin şok oldum şimdi ya:))
bilemiyorum iyi düşün taşın.
kaç yaşındasınız ikiniz?
boşansan ailene mi döneceksin?
çalışıp hayatını idame ettirebilirmisin?

Ben de onları düşünüyorum. Çocukla annemin evine dönmek istemem, o da huysuz, karışır her şeyime. 35 yaşındayım, eşim 40 yaşında. bu yaştan sonra çocuğumla oturayım evimde, sosyal güvencem yok, oturduğumuz ev çocuktan dolayı ben de kalır, onun başka evleri de var zaten. Çocuğa nafaka verilir sanırım. Yine de bir avukata gidip akıl danışacağım. Maddi sıkıntı yaşarsam çalışırım...

boşanma niyetin ciddiyse danış tabi.
ancak eşin ne kadar nafaka verecek te evini döndürebileceksin?
çalışman gerekecektir mutlaka

Yok öyle benden habersiz yıkanması , insan 3 güne bir yıkandığı da olur ama en azından iç çamaşırlarını değişir, bunda o da yok

Ooff Kiz allah seni napmasin..!
Peki nezamandan beri byle? Yani cocugunuzda var o cocugu nasil yaptiniz? Yani nasil derken uff iste kocan boyleyken nasil bir istekle..

Ooff Kiz allah seni napmasin..!
Peki nezamandan beri byle? Yani cocugunuzda var o cocugu nasil yaptiniz? Yani nasil derken uff iste kocan boyleyken nasil bir istekle..
Sorma , hep düzelir gözüyle baktım, hiç böyle birşey görmedim, duymadım çünkü ne bileyim. hamile kaldığım dönem sık yıkanması , çocuk istediği içinmiş. Hamile kaldıktan sonra özüne döndü. Bana yaklaşmadı bile. Zaten uzak dursun, çocuğumuz 4 yaşında, hesaplayın artık. O gün bu gün hiçbir yakınlığımız da olmadı, çabalamadı...
Yıkanacağım diye aklı çıktığından, karı kocalık nasıl olur unuttum gitti

Ya cocugunuz demiyomu baba pis kokuyosun banyo yap diye?
Ne tepki verirki acaba utanip yaparmi ki

aa 4 senedir mi uzaksınız eşinle yaniii?

Kari kocalik kalmamis zatende..
Ayri ayri yatmak zaten sogutur sizi birbirinizden..sen nezaman karar aldin ayri yatmaya dogumdan sonra mi? Yani ozune dondugunde? Ne tepki vermisti ?

Cnm keske bukadar beklemeden bi doktora danissaydin hani hangi bolum bakar bilmemde piskolog fln bi rahatsizlik bence. Ama gec olmus artik aranizda bag kopmus. En iyisi bosanmak ve hayatiniza devam etmek..

Kari kocalik kalmamis zatende..
Ayri ayri yatmak zaten sogutur sizi birbirinizden..sen nezaman karar aldin ayri yatmaya dogumdan sonra mi? Yani ozune dondugunde? Ne tepki vermisti ?
Yok ayrı yatma olayı 6 aydır, öncesinde ara ara 3'er, 5'er ay ayrı yatmalar oldu, birlikte yatarken zaten kokudan zor uyuyordum, değeceğim diye aklım çıkardı, odamızın kapısı her daim açık hava alsın diye. Anne babamdan bilirim 40 sene boyunca küsseler dahi bir gün ayrı yatmadılar. Özüne döndü dediğim böyle yıkanmama olayı + 5 yılda dişlerini anca 5 kere fırçalamıştır. Off off,,, nerelere gideyim

Atın denize gitsin balıklar yesin son çare bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…