Tamam mı ? Devam mı ?

Cnm keske bukadar beklemeden bi doktora danissaydin hani hangi bolum bakar bilmemde piskolog fln bi rahatsizlik bence. Ama gec olmus artik aranizda bag kopmus. En iyisi bosanmak ve hayatiniza devam etmek..
İkna edemedim canım. Nöroloji ye götürecektim. Ben hasta değilim dedi durdu, hep birşeylerin arkasına sığındı, yok çok çalışıyorum zamanım yok, zamanı olduğunda, param yok moralim bozuk yıkanamam, kışın hava buz üşüyorum, hasta olurum, evimizi alalım, söz her gün yıkanacağım, dış firçalayacağım, parfüm filan, söz seninle o zaman ilgileneceğim, zaman ver diye diye bu zamana geldik, evi alalı 6 ay oldu. Bu kez, az borcumuz var onları ödeyeyim, sonra sıra sana gelecek. Eeeh ben sabır taşı değilim artık tükendim ve müthiş soğudum. Taş olsa çatlardı bu zamana kadar...

Son düzenleme:

Bahane ustune bahane..
Ben sogudum senden artik devam edemiyorum dedinmi?

adamın sıraladığı bahanelere bak yahu:))
bunları sayana kadar duşa girip iki tas su dökünebilirdi.
valla çekilmez be canım.
moralim bozuk yıkanamam diyen adama nörolog ne yapsın
psikiyatriye götürmen lazım.
uğraşmaya değer mi onu da sen tart.

Durumu ciddi ciddi konuşun.sizde onun is yerinde ona yardim edin böylece birbirinizi görüp daha fazla paylaşım yasarsiniz.biraz gayret edin hala olmuyorsa evlilik terapisine gidin.ortada cocuk olmasa birak derdim kesin

Durumu ciddi ciddi konuşun.sizde onun is yerinde ona yardim edin böylece birbirinizi görüp daha fazla paylaşım yasarsiniz.biraz gayret edin hala olmuyorsa evlilik terapisine gidin.ortada cocuk olmasa birak derdim kesin
Tek çocuk için durdum bunca yıl cnm. Ama müthiş soğudum artık, sevgi kırıntısı dahi kalmadı içimde, öyle terapiste gidecek insan değil. İş yerine zaten gidemem, tekel olduğu için alkol tüketen beyler geliyor, ... Özünde çok iyi Bir insan fakat bütün duyguları alınmış, adeta bir robot gibi...

Ciddi olduğunuzu anlamalı oyun değil şaka değil bu. devamlı erteliyo yıkanmayı; ya üşengeç ya da psikolojik bir sıkıntısı var.. oysa su terapi gibidir. o tadı bi alsa.. ahh! yıkandığında destekleseniz mesela hem sözlerinizle hem dokunuşlarınızla; pekiştireç gibi yani övseniz gazlasanız iltifat etseniz mis kokulum yakışıklım falan asjdhd bilemiyorum hayal gücünüze kalmış. Saçlarını okşasanız bi güzel koklasanız şımartsanız belki daha sık banyo yapar..

1 ay yıkanmamak mı? Pess!

5dakika da mı ayıramıyo daha ne denir? 2 gün yıkanmasın insan kokar. Kendine özsaygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz.

Bugün henüz 24 gün oldu yıkanmayalı, lafını bile etmiyorum artık, kendi haline bıraktım. Geçen hafta evlilik yıldönümümüz idi. Tınnn..... Umurundamı dünya,
Benim hiç değil,
Öyle sıradan, olabildiğine basit bir hayat yaşıyoruz. halbuki benim içimde kuşlar uçuşuyor, cıvıl cıvıl, gönlüm 4 mevsim ilkbahar, çingene ruhlu bir kadınım, şen şakrak. Fıkır fıkır kaynar durur içim. bütün bu yaşadıklarımın hiç biri bana reva değil, Allah nerde varsa evvela huzur versin, eşiyle ağız tadı versin, yoksa villada oturmuşsun, hiçbir anlamı yok...

Ah ne diyeyim ki ben size, neler yapmadım, söylediklerinizden daha fazlasını yaptım, başka erkek olsa günde üç fasıl yıkanırdı... Artık tükenmiş durumdayım, ...

Ah ne diyeyim ki ben size, neler yapmadım, söylediklerinizden daha fazlasını yaptım, başka erkek olsa günde üç fasıl yıkanırdı... Artık tükenmiş durumdayım, ...
Canım sana da yazık o zaman ciddi ciddi böyle yaşayamayacağını söylicen evden gitmesini isticen; aklını başına toplaması için uzak kalıp düşünsün az. hakkınıza giriyor böyle..

Canım sana da yazık o zaman ciddi ciddi böyle yaşayamayacağını söylicen evden gitmesini isticen; aklını başına toplaması için uzak kalıp düşünsün az. hakkınıza giriyor böyle..
Söyleyeceğim cnm, fakat tek sorun su ve sabun olayı değil, hiç bir şeklide herhangi bir iletişim kuramıyoruz. Çok şans verdim, çok fırsat tanıdım, bir o kadar zaman... Aklını başına toplayacak adam 5 yılda toplardı... ALLAH sonumuzu hayır etsin...

üff sabır diliyorum sana.
24 gün nedir ya.
aileden çevreden uyaran olmuyor mu bu adamı?
ailesi de mi böyle peki?
nereye kadar çekeceksin böyle?
boşansan ailen destek çıkmaz mı?

Ne kadar çalışırsa çalışsın bir duş almak kaç dakika ay! Ailesi de mi böyle pis ? Allah yardımcınız olsun. Huylu huyundan vazgeçmez gibi geldi. Biraz daha çaba gösterin belki düzelir çok zor

üff sabır diliyorum sana.
24 gün nedir ya.
aileden çevreden uyaran olmuyor mu bu adamı?
ailesi de mi böyle peki?
nereye kadar çekeceksin böyle?
boşansan ailen destek çıkmaz mı?
Ailesinden hiç kimse böyle kokmuyor. Ailesine bahsettim konuşun dedim, fakat rencide olup gurur meselesi yaparsa o zaman seni üzebilir dediler, evliliğimin ilk gününden bu yana bir adım ilerlemedi adam, bunca sene çek çek nereye kadar, öpüşelim koklaşalım desen, off midem bulanıyor. bu saatten sonra sık yıkansa da olmaz, acayip soğudum, tiksiniyorum. Aileme durumu anlattım, yanımdalar fakat bitir demek te kolay değil onlar için, kendimi hazır hissettiğim an, bitirmeyi planlıyorum, oğlum ve ben o zaman daha mutlu olacağız inşallah.

seni üzebilir derken neyi kastediyorlar?
adam rencide olsa kendi kokusundan olmalıydı be herşeyden önce.
miden bulanacak kadar kokan bir adamla ömür heba etme bence de.

seni üzebilir derken neyi kastediyorlar?
adam rencide olsa kendi kokusundan olmalıydı be herşeyden önce.
miden bulanacak kadar kokan bir adamla ömür heba etme bence de.
seni üzebilir derken, böyle bir şeyi afişe ettiğim için gurur meselesi yapıp, bana eziyet eder diye söyledi sanırım. ömrümü heba etmeye niyetim yok cnm. En kısa zamanda noktayı koyacağım inşallah... 5 yılda 55 yıl yaşlandım. ....

hiiç sanmam. 4 gün ,bir ay yıkanmayan adamın bundan utanmayıp ta gurur meselesini yapacağını.
ayol adam leş gibi kokmayı gurur meselesi yapmıyor.
kokusuyla zaten afişe oluyor neyin afişesini olacak daha.
etmesen iyi olur bence de.
zira olan sana oluyor giden senden gidiyor.
değmez valla değmez.

24 gun yikanmamak ne demek ya insanin kokusu kendine gelir saldim cayira demis heralde gercekten sogutur kadini bir erkekde ayni sekilde boyle olan bir kadindan sogur yani haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…