- 24 Temmuz 2010
- 870
- 86
- 73
Haftalardır yemek yemiyorum, dışarı çıkmıyorum, evimin her yerinde çöpler var, eşyalarım her yerde, kirliler temizler karman çorman. Mutfağımda en az 5 günlük bulaşık var. İlk günlerde mutfağımı basan karıncalar bile artık gelmiyor. Evimin her yeri toz içerisinde. Sabahları saçımı bile taramadan evden çıkıyorum. Eve geldiğimde ise çantamı ve bilgisayarımı kapının yanına koyup üstümü çıkarıp yatağa giriyorum. Uyumuyorum, uyuyamıyorum... Sabah karşı bir iki saatlik uyku ile tekrar aynı rutine geri dönüyorum. Sürekli yorgunum, mutsuzum. Her gün kendime sözler veriyorum.
Namaza başlayacağım...
Tez önerimi bitireceğim...
Bugün evi temizleyeceğim...
Bari sabah yatağımı toplayıp çıkayım...
Herşeyi tam anlamıyla boşvermiş durumdayım. Erkek arkadaşım iki gün sonra ülkesinden dönecek. Binlerce plan yapmıştım, süpriz yapacaktım, havalimanına gidecektim almaya, yemek hazırlayacaktım bla bla bla..... Evimden çıkmıyorum....
Bana birşeyler söyleyin ne olur toparlamam lazım...
Namaza başlayacağım...
Tez önerimi bitireceğim...
Bugün evi temizleyeceğim...
Bari sabah yatağımı toplayıp çıkayım...
Herşeyi tam anlamıyla boşvermiş durumdayım. Erkek arkadaşım iki gün sonra ülkesinden dönecek. Binlerce plan yapmıştım, süpriz yapacaktım, havalimanına gidecektim almaya, yemek hazırlayacaktım bla bla bla..... Evimden çıkmıyorum....
Bana birşeyler söyleyin ne olur toparlamam lazım...