• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamamen Dağıtmış Durumdayım...

harmonicim,ben de aynı durumdan muzdariptim,hatta burda konu bile açtım "bu ruh halinden nasıl kurtulunur" diye.
Herşeyi son saniye yapıyodum,hayatım yatağım olmuştu,çok uyumaktan başım dönüyodu ve en kötüsü yapmam gereken tonca şeye rağmen benim kolumu kaldıracak isteğim yoktu...
Ama geçti:)
yani bana da geçmez bu dönem gibi geliyodu ama geçti ve büttüüüüün yapmam gerekenleri eksiksiz bi şekilde yaparak.Son ana bıraktığım tezimden AA aldım mesela,yapmam gerekenler bi şekilde yapıldı...
Üzülmemelisin,herkes bu tür zamanlardan geçiyor.
aç şu şarkıyı yavaş yavaş etrafı topla...
[video=youtube;nGdFHJXciAQ]http://www.youtube.com/watch?v=nGdFHJXciAQ[/video]
maddi konuda sıkıntılar yaşıyomuşsun o yüzden al diyemeyeceğim ama kırmızı tarzı canlı renkli olan eşyaları belirgin yerlere koymak enerji seviyeni yükseltebilir.
Zaten sevgilin gelince düzelir bu halin,yükselir enerjin birdenn :17::17:

Ben de boyleydim.inanamiyorum yazdiklarina o kadar ayni durumdaydim.aslinda hala ayniyim.yaklasik 2yildir sanki yasamiyorum nefes aliyorum sadece gibi.faturalarimi bile odemek icin evden cikmiyorum.bu yalnizlik ve amacsizlikla alakali.eger yalniz yasiyorsaniz ev sizi basar.bence evi oylece birakip mekan degistirin birkac gunlugune.yakin bir arkadasiniz varsa rica edin gelip sizin icin temizlesin evi.siz biraz evden uzak durun.

Haftalardır yemek yemiyorum, dışarı çıkmıyorum, evimin her yerinde çöpler var, eşyalarım her yerde, kirliler temizler karman çorman. Mutfağımda en az 5 günlük bulaşık var. İlk günlerde mutfağımı basan karıncalar bile artık gelmiyor. Evimin her yeri toz içerisinde. Sabahları saçımı bile taramadan evden çıkıyorum. Eve geldiğimde ise çantamı ve bilgisayarımı kapının yanına koyup üstümü çıkarıp yatağa giriyorum. Uyumuyorum, uyuyamıyorum... Sabah karşı bir iki saatlik uyku ile tekrar aynı rutine geri dönüyorum. Sürekli yorgunum, mutsuzum. Her gün kendime sözler veriyorum.

Namaza başlayacağım...
Tez önerimi bitireceğim...
Bugün evi temizleyeceğim...
Bari sabah yatağımı toplayıp çıkayım...

Herşeyi tam anlamıyla boşvermiş durumdayım. Erkek arkadaşım iki gün sonra ülkesinden dönecek. Binlerce plan yapmıştım, süpriz yapacaktım, havalimanına gidecektim almaya, yemek hazırlayacaktım bla bla bla..... Evimden çıkmıyorum....

Bana birşeyler söyleyin ne olur toparlamam lazım...

sevdiğin şarkıları son ses aç ve bağırarak söyle hatta içinden geliyorsa ağla... rahatlarsın... bende işe yarıyor :)

Back
X