- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi Rabbimallah
-
Saol canım benim inşallahÇok geçmiş olsun inşallah öyle bir şey olmaz sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu. Ben rahim filmi için doktorumdan randevu bekliyorum o çekildikten sonra bir yol çizilecek
Amin canım inşallah inşallahSaol canım benim inşallahAmin hadi inslalh hayırlısı olsun güzel haberler verirsin rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Çok çok sevindim sizin adınıza hiç kötüsünü düşünmeyelim umarım sağlıcakla bu yolculuğu tamamlayıp kucağınıza tam vaktinde alırsınız bebişinizi, tebrik ederim.Merhaba evet konuşmuştukTeşekkür ederim Şu an 19 haftalık hamileyim şükür bebekte bir sorun yok ama 2 gün önce serkilaj oldum düşük ve erken doğum ihtimalim var diye riskli biraz hastnede kalıyorum 5 gündür cinsiyeti erkek
İnsalalh canım amin umarım sağlıkla alırızÇok çok sevindim sizin adınıza hiç kötüsünü düşünmeyelim umarım sağlıcakla bu yolculuğu tamamlayıp kucağınıza tam vaktinde alırsınız bebişinizi, tebrik ederim.
Evet ilk deneme de tuttu.inşallah kucağıma almakta nasip olur.Sizin ilk denemenizde mi tuttu?
Merak ettim sizi nasılsınız.İnsalalh canım amin umarım sağlıkla alırız
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın ?Doğum yaptım ben bu arada uzun zamandır giremedim bendeMerak ettim sizi nasılsınız.
Ben de iyiyim canım, Allah’a şükür ben de hamileyim dün keseyi gördüm.inşallah senin bebişlerin iyidir .Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın ?Doğum yaptım ben bu arada uzun zamandır giremedim bende
Yaa çok sevindim canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallahBen de iyiyim canım, Allah’a şükür ben de hamileyim dün keseyi gördüm.inşallah senin bebişlerin iyidir .
Canım. Rabbim tez zamanda kucağında uyuttuğun günleri göstersin bebişini rabbim sana da bebişine de tüm sevdiklerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin, duamdasınızYaa çok sevindim canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallahçok şükür bebiş iyi hastanede kuvezde baya erken doğdu yanımda değil ama şu anda bir sıkıntı yok yavaş yavaş toparlıyor o da iste
Çok Amin inşallahCanım. Rabbim tez zamanda kucağında uyuttuğun günleri göstersin bebişini rabbim sana da bebişine de tüm sevdiklerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin, duamdasınız
Siz hangi hastanede yaptırdınız donasyonu acebaYaa çok sevindim canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallahçok şükür bebiş iyi hastanede kuvezde baya erken doğdu yanımda değil ama şu anda bir sıkıntı yok yavaş yavaş toparlıyor o da iste
Merhaba. Sizin durumunuzu merak ettim, tedavi oldunuz mu?Amin canım inşallah inşallah
Merhaba tedavi oldum şimdi hamileyim çok şükürMerhaba. Sizin durumunuzu merak ettim, tedavi oldunuz mu?
Yaa gözünüz aydınMerhaba tedavi oldum şimdi hamileyim çok şükür
Çok teşekkürler. İsteyen herkese nasip olsun inşallahYaa gözünüz aydınsiz hangi merkezde tadavi olmustunuz?
Hayırlı olsun inşallah Allah bize de nasip ederÇok teşekkürler. İsteyen herkese nasip olsun inşallahben doğuş tüp bebek merkezinde tedavi oldum
İnşallah size de nasip olsunHayırlı olsun inşallah Allah bize de nasip edereşimi ikna etsem burada bi kez daha denemeyip direk gidicm. Cinsiyet belirleme genetik test yapıldı mı ne kadara mal oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?