Tamamen menopoza girip yumurta donasyonu ile hamile kalanlar

Bazı merkezlerde genetik test çok pahalıymıs ventusta falan orada iyiymiş. Benim çünkü doğal yolla gebelik oldu gelişim durdu korkuyorum o yüzden. Yüz yüze gidip görüştünüz mü tüm merkezlerle öyle mi karar verdiniz bi de döner seçimi istediğiniz gibi oldu mu? Çok soru sordum ama hiç bilgim yok araştırıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Amin teşekkür ederim genetik testini orda değil hamilelik oluşunca yaptılar. Yani orda embriyonun üzerinde yapılan testlerden değil benimki. Fetal dna testi. Ben kendi doktorumun yönlendirmesiyle karar verip gittim başka yerlerle görüşmedim. Donör seçimi için ayrıca bir form doldurmadım. Sadece genel fiziksel özelliklerimi iletti doktorum kıbrıstaki doktora. Onlar da uygun bir donör ayarladılar. Zaten hiçbir merkezde donörü görmediğimiz için özelliklerini kendimiz seçtiğimiz kişinin yumurtasını mı veriyorlar bilmiyoruz. Kıbrısta o kadar yaygın ki Hazır donörleri sürekli bulunuyor merkezlerin. Önemli olan fiizksel özellik benzerliği, kan grubu ve genetik hastalık taşımaması

Hangi merkeze gittiniz acaba

Peki merkez hakkında tecrübelerinizi yazar mısınız? Çok fazla yer var ve benim kafam oldukça karışık? Nelere dikkat etmek gerekir. Güvenilir mi?
normalde ben antalyada yaşıyorum kendi doktorum da antalyadaydı.Kendisiyle donasyon konusununda bilgi alıp görüşmek istedim bu klinikle işbirliği yaptığı için bizi vita altera'ya yönlendirdi yoksa kıbrısla ilgili hiçbir bilgimiz yoktu.Doktorumuza güvendiğimiz için fazla araştırma gereği duymadım.Klinikten memnun kaldım zaten ilk transferde ikiz bebeklerimiz oldu.Genel anlamda memnun kaldık.

Peki sizde hastalık öyküsü nasıldı?

Peki sizde hastalık öyküsü nasıldı?
düşük yumurtalık rezervi(amh 0.42 civarıydı tam hatırlamıyorum şu an )erken menopoz tehlikesi vardı 2 tüp bebek 2 aşılama yaptık sadece biri tuttu o da boş gebelik çıktı 35,5 yaşında doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…