harita mühendisi.Kendisi ne işle mesguller beyefendinin ??
devamlı seyahat edecek olan birini istememekte çok özgür. bana pek uymaz dese anlarım da yok ailen nasıl müsaade edecek gibi, erkekler de geliyor falan gibi abuk sabuk laflarına, düşünce yapısına sinir oldum asıl. uygun bulmayabilir buna ne denir ki? buraya yazdığım şey ettiği lafların çeyreği.Kadin/erkek meselesinden ziyade devamli seyahat edecek biriyle ben başlamazdim.
Belki kendince vazgecersin diye zirvalamistir. Ya da böyle dusunuyordur olabilir. Takilmamak lazim.
hayirda benim anlamadigim; bulusmadan sonra adam hic yazmasa hata. yaziyor, yine kiziyoruz. bi karar verelim canim bizde! :))Ama çocuktaki azme hayran kaldım, "eve varınca haber ver "
adam resmen kadını birey olarak görmüyor, aciz buluyor. kendi kendine yetemez sanıyor. bunda saygı duyulacak birşey görmüyorum. fikrini söyledi zaten, ben de söyledim. ama sizce fikir böyle mi ifade edilmeli? seyahat edecek birisi ona uymayabilir bu çok normal de ifade ediş tarzından ve zihniyetinden rahatsız oldum. sanki ben erkek iş arkadaşlarımda kaldığım otellerde alem yapacakmışım, sanki diğer kadınlar da böyle yapıyormuş gibi konuştu. sanırım bunlar size de normal geliyor, bana gelmez.Soyleme tarzi/sekli/mimiklerini filan bilemiyorum tabi, ama bir konu konusuluyorsa fikrini soylemekte serbest.
Adami maco/eski kafa olarak gordugune gore kendini modern zannediyosun. Bence olaya once insanlarin fikirlerine saygi duymakla basla, kendini o konuda gelistirip her bireyin kendince fikrinin olabilecegini kabullen. Ondan sonra birileriyle gorusmeye basla bence.
kesinlikle, çok iyi oldu bir yerde. ama ben kadının böyle aşağılandığı, birey olarak görülmediği fikirlere sinir oluyorum işte. onu doğuran da bir kadın sonuçta.Oyle deme ruslar almanlar bayiliyor havada kapiyor boyle maco tipleri. Neyse erken ogrenmis oldun.
biz bu konu hakkında onunla tartışmadık, kavga etmedik. ben de kadınların birey olduğunu, kendi başlarına da birşeylerin üstesinden gelebileceklerini, artık bunun kabul edilmesi gerektiğini, bir kadının yapmak istediği işe bir erkeğin engel olmasının çok saçma olduğunu söyledim. böyle düşünen biriyle iyi anlaşamam dedim. benim annem zamanında babam yüzünden işini bıraktı ve sonrasında çok pişman oldu, önümde canlı örneği var dedim. ve sonunda ne oldu, boşandılar. annem babam yüzünden işini bırakmasaydı şimdi daha iyi şartlara sahip olurdu diye de ekledim. sonra da evime döndüm zatenhayirda benim anlamadigim; bulusmadan sonra adam hic yazmasa hata. yaziyor, yine kiziyoruz. bi karar verelim canim bizde! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?