tanıma aşamasında soğumak

Isine, hayatina, giyimine karisan erkek yoktur. Buna musade eden kadin vardir. Cevremde goruyorum..sevgi olcutu bazi kadinlar icin kiskanilma ,korunma olmus nede cok hoslarina gidiyor....tabiki gorusmeyeceksin oyle bir tiple ....haber neden verecekmisin gidince...superman sanki..

Kesinlikle size katılıyorum, dediklerinizde haklısınız ama biraz fazla sinirlenmemiş misiniz sizce de? Yani yurtdışında durum nasıldır bilemiyorum ama Türkiye'de 5 erkekle konuşsanız 4'ünden aynı tepkiyi alırsınız zaten. Ortada çok da "oha ben şok, nasıl yaa" durumu yok ki. 1 2 günlük kişilerin dedikleri için yıpratmayın kendinizi bu kadar lütfen, kendinize zarar verirsiniz sadece bu şekilde

sonuna kadar haklısın.. bu düşünceler çok tiksinç..

Aşırı sinirlenip konu açacak bir olay yok. Sizin için normali bu iş, onun için değil. Sizin işinize sadece "yorum" yapmış. İstese bile "müdahele" edemez. Abartıyorsunuz.

Aklıma bu sıralar var olan bi geyik geldi.

"Kızım kaç yaşındasın"-->18 ->>> twiter->> hesap aç->>>Of ya bıktım şu oğluna kız arayan teyzelerden

"Ne işle meşgulsunüz" ---> Şöyle böyle seyehatli imrenmeli-> ""seyehat zor olmasın"---> KK hesap aç---Hayatıma müdahele ediyor 3 günlük adam

Vallahi durumuz bana aynen böyle yansıdı.

çocuğun düşünceleri mantıksız değil. Baştan kendini gizlemeden söylemiş düşüncelerini. Elbette sana uymuyorsa baştan ayırın yolları. Kim ister ki eşinin yada ciddi ilişki yaşayacağı birinin devamlı seyahat gerektiren bir işte çalışmasını?

Yine bir güçlü kadın çekemeyen kompleksli erkek modeli. Dua edin ki yolun başında kendini göstermiş. Moral bozmaya, sinir olmaya değmez. Hadsiz.

dervişi fikri neyse zikri de o olur.

o tür iş seyahatlerinde karısını aldatan adam çok.

siz de onu aldatırsınız diye baskı kuruyor. bence bu zihniyette olmayan bi adam işin burasını düşünüp de engellemeye kalkmazdı.

o yüzden uzaklaşmak mantıklı.

benzer bi şekilde kongrelerde aldatılmış biri olarak güven olmaz diyorum.

bir de erkeğin kadının istikbalini engellemesine sinir oluyorum. ben salaklığımdan yedim bu tongayı ama sen yeme hemcinsim. kararın doğru at gitsin bu adamı.

Huylanmakta haklısın şekerim sonuna kadar.. Baştan kadınların kendi kariyerleri ve zevkleri konusunda kararlı olmalarını takdir eder görünen erkekler bile evlenince yavaştan eşlerini sık boğaz etmeye başlıyor. Adam baştan söylemiş bari, dürüst mü diyeyim maço mu bilemedim. Körelte körelte vasatlaştırdıkları kadınlardan sıkılıp da yine daha güçlü ve başına buyruk kadınlara saygı göstermiyorlar mı bir de... Deli eder adamı.

Ailen karismadiktan sonra hangi sifatla karisir ki? Haddini asmis.
Kadinle erkekli seyahat demis bir de....Adamin kafa yapisi da bozuk...

Ben de Benimle evlenmek isteyen biri THY uçaklarında uzun yolculuklarda şefti gidiyor 2-3 hafta gelmiyor diye red ettim
Senin içinde şu an işsiz olduğun için güzel de banka da teftiş olan arkadaşlarım bıkmıştı bir süre sonra bayıyor gibi tabi ben şehir içi dolaştım pazarlama departmanında hiç şehir dışına gitmedim ama toplantılar partiler oluyordu da hiç keyfi yaşanmıyor sürekli işten hedeflerden konuş vs
Tabii bazılarına göre önemli bir ilaç şirketinde arkadaşım vardı çok memnundu yıllarca ilaç mümessil liği yapmış şimdi de ticaret müdürü
Bir arkadaşımında eşi dr kendi bir otomotiv firmasında pazarlama da yakın şehirlere gidiyor mutluydu en son
Sen çok mutlu olursun da hayatına girecek kişi için tabi onun fikri birde sevgilimi iş mi deseler iş derim ben

teşekkür ederim, çok tatlısınız :)
valla ne yalan söyleyeyim bana hiç böylesi denk gelmedi tabi ilk kez bir erkek ile iş seyahati meselesini konuşuyorum o ayrı daha önce bu konu gündemimde yoktu çünkü. kıyafete karışma deseniz, ben zaten karışmaya değer birşey giymiyorum, rahatıma çok düşkünüm yani kimse tişörtüme ve kotuma karışmadı bugüne kadar. oha ben şok tepkimin nedeni, ne bileyim ondan pek beklemezdim. yani tamam, seyahat olayına bozulmasını normal karşılayabilirim de direkt konuya "kadın başına ne işin var" diye başlayıp otelde erkeklerle kalmaya getirince dedim ne oluyor... sanki herifi aldattık da ona tepki veriyordu. cinsiyetçiliği beni sinir etti anlayacağınız. yoksa seyahat meselesi herkese uymaz onun ben de farkındayım.

haklısınız, 1-2 günlük kişiler için sinir olmaya bile değmez. sonuçta ben kim ne derse desin yapacağımı yaparım yani. bir arkadaşım şöyle demişti, türkiye'de herkes birbirinin hayatına karışır, laf eder ama herkes günün sonunda kendi bildiğini yapar.

bazen bu sözün doğru olduğunu düşünüyorum.

ancak şu şartla fikrini önemseyebilirim bir erkeğin: gerçekten hayatıma girmiş ve bende yer etmiş olacak. zaten öküz değilim sevdiğim erkeğe elbette fikrini sorarım çünkü mutlu olup olmamasını önemserim.

bilemiyorum ya aslında fol yok yumurta yok, elde daha iş bile yok teoride olan şeyler bunlar, aslında seyahatli işleri reddetmem, o işlerde de çalışırım tarzı birşeyden başladı bu mesele. sonra yaptığım başvurulardan falan, hatta bilmem nerde onun tanıdığı mı ne varmış eğer ararlarsa bana bildir yardımcı olurum dedi, sağol dedim. sonra mesele nerelere geldi. ben bu aralar çok bunaldım o yüzden gözüm hep kaçmakta, ondan bu seyahat işi mevzusu

istemeyebilir ama bunun için kadın erkek ayrımı yapıp o tarz çalışan herkesi saçma sapan şeylerle mi yaftalamak lazım sizce? beni resmen yerin dibine soktu, kadın olduğuma lanet ettim böyle biriyle muhatap olduğum için. ve hata yaptığımı düşündüm... ona göre kadınlar tek başına bişey halledemez, başka bir ilde kadın başına ne yapacaksın falan dedi. ona göre öyle işler yapanlar macera arıyormuş, kadın erkek karışık iş seyahatine, geziye gidilmesi doğru değilmiş, bi de aynı otelde kalıyorlarmış. ailem nasıl müsaade edermiş, çok ilginçmiş ailemin müsaade etmesi, engel olmaması. evet ilginç çünkü ben 5 yaşında donunu bile toplamaktan acizim demek ki.

ben 4 sene ailemden ayrı okudum, kimse nereye gittiğime, ne zaman yurda geri geldiğime karışmadı. ailem bir kere bile kızım bu saatte ne işin var demedi bana. ama ben yaşadığım yere uyum sağladım, gece 9:30'dan sonra tehlikeli oluyordu, o saatte dışarıda olmazdım mesela. bunu bana kimsenin demesine gerek yok biliyorum zaten. tek başıma çok sayıda insanla muhatap oldum ve baş ettim, sapığı da çıktı, kızlardan manyağı da, süper insanları da. beni asıl rahatsız eden şey kadınları birey olarak, kendi başlarına ayakta durabilecekleri kişiler olarak kabullenmemesi.

"ben eşimin iş seyahati yapmasını istemem çünkü aile düzenimize etkisi negatif olur, hem kendisi için de yorucu olur" demesi başka,

"kadın başına ne işin var, ailen nasıl izin veriyor buna, kadın erkek karışık başka illere mi gideceksin, aynı otelde mi kalacaksın, sen macera mı arıyorsun ofiste çalışmak varken, ne işin var" demesi başka.

sanırım aradaki farkı anlatmaya gerek bile yok.

Bir keresinde de bizim ofis hep erkek.Bunlar yemeğe çıkacaklar, plan yapıyorlar.İçlerinden biri 'Mine sende gelecek misin?' dedi. Ben daha birşey demeden öbür kişi atladı. 'Biz erkek erkeğe, onun ne işi var?' dedi. Güldüm, herkesin 25 kşinin içinde ' Sen, nasıl desem! Çok yobazsın?' dedim. Bir kötü oldu. Söyleyip söyleyeceeğine pişman oldu. Tabii arkadaşlar gülmemek için zor tutuyor kendini... Öyle şeyler. O gün bugündür hiçkimse bana böyle fikirlerle gelmedi.

yani maço mu denir bilmiyorum hiç maço gibi durmuyordu zaten ben maçolardan hiç hoşlanmam, maço biriyle asla bir kere bile görüşmem. sevmiyorum, tarzım değil. baktım iyi gibi, okumuş, kültür falan da var vs. içinden böyle birşey çıkınca hoşlanmadım. neyse ki dürüst oldu, haklısınız.

bana da bugüne dek denk gelmedi, haddini bildirmek lazım ya bence. ben de buna gereken cevabı verdim ama kavga etmedik tabi.

Bence de yanlış anlama bana da biri yoğun çalışıyorum haftasonu bile gec gelirim sorun olur mu senin icin dedi ve ilk görüşme olduğu icin sinir olmuştum. Yani seni tanimadan etmeden bunlari neden konuşayım ama cevap verdim evet sorun olur dedim herhalde bazıları iki level sonrasını düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…