Şiddet yok. Kadın şiddet gördüğünü söylemedi. Psikolojik baskı var dedi. Ki bu onun elinde belirttim.Beni eşim değil babam dahi aşağılayamaz bu benim elimde. Bir höyyttt sen kimsin çekerim eşime donar kalır yani o derece

Bu arada Ben eşimle 8 yıl sevgili 2 yıla yakın nişanlı kaldım.Yaklaşık 6 aylıkta evliyiz. Ne kadar sevgili nişanlı olsanda evlilik farklı göreceksin. Bence mükemmel bişey. Sence bu demek oluomu ki biz hiç kavga etmioruz?Ki ben konuştummu ağır konuşurum. Eşimde öyle. Her evlilikte mutlaka olan şeyler. Bu doğanın kanunu bunu kimse değiştiremez. Sizde nişanlıymışsınız. Eğer filmlerdeki gibi relax, kimseye eyvallahım olmaz bir hayat düşünüosanız yanılıosunuz. Bazen idare edeceksiniz, bazen görmezden geleceksiniz, bazen umursamıcaksınız. Öyle herşeyi kafaya tak, al çocuğu tak çantayı git olurmu yahu böyle şeyler.Peki ben size sölüorum...Madem çocukları çok düşünüosunuz. Anneniz sırf sürekli laftan sözden tartışıolar diye babanızı terk etseydi annenize karşı ne düşünüdürdünüz?