Tanımadan evlendik

Canim esin son derece kompleksli biri seni ezmeye çalışıyor özgüveni yok ve seninkini de boyle psikolojik baski yaparak yok etmeye çalışıyor

Evet akşam eşimin bana söylediği söz !
Biz aşık olduk ve 7 ay içerisinde evlendik ama hataymış
Birçok konuda tartışıyoruz , tartışmasız günümüz geçmez oldu son zamanlarda
Beni hep suçlar bende kendimi ezdirmesem de psikolojik olarak hep yetersiz hissederim

Yarın eşimin ailesinin yaşadığı yere gideceğiz tatil için bir hafta falan
Orda çok sevdiğim bir arkadaşım oturuyor kesinlikle görüşelim demiştik çok önceden o davet etti
Eşimin bana söylediği bak emin misin arkadaşının çağırdığından diyor ( sanki ben zorla kıza yamanıyorum ) arkadasım neler yazmış : ay çok heyecanlıyım seni çok özledim eşime söyleyeceğim o plan yapıp gezdirsin bizi o güzel planlar böyle seyleri vs vs
Ama bide Benim yaşadığım seye bakın ne bir heyecanımı paylaşıyor ne ben mutluyum diye mutlu
Şimdi size sorum; her fırsatta sizi yetersiz hissettiren, bir eşten çok kuma gibi davranan bu adama ne yapayım

Not: bana söylediği çok zoruma gitti
Seni tanısam evlenmezdim dedi resmen artık nasıl sürdürebilirim bu evliliği

Bu arada 3 yıllık evliyiz birde çocuğumuz var
3 yıldan sonra mı anlamış tanımadığını sinirle ağzından çıkmıştır belki.birde ister 7 ayda evlen ister 7 yılda aynı evin içinde yaşamadan tanıyamaz insan birbirini bahene etmiş sadece.

Aman tanısan da değişen bişey olmayacaktı. %90 i aynen böyle ben 4 sene tanıdım sandım meğerse tam bir hodukmus adam.tanımak aynı evi paylaşmadan olmuyo.

Beni hep suçlar bende kendimi ezdirmesem de psikolojik olarak hep yetersiz hissederim

Orda çok sevdiğim bir arkadaşım oturuyor kesinlikle görüşelim demiştik çok önceden o davet etti
Eşimin bana söylediği bak emin misin arkadaşının çağırdığından diyor ( sanki ben zorla kıza yamanıyorum ) arkadasım neler yazmış : ay çok heyecanlıyım seni çok özledim eşime söyleyeceğim o plan yapıp gezdirsin bizi o güzel planlar böyle seyleri vs vs
Ama bide Benim yaşadığım seye bakın ne bir heyecanımı paylaşıyor ne ben mutluyum diye mutlu
Şimdi size sorum; her fırsatta sizi yetersiz hissettiren, bir eşten çok kuma gibi davranan bu adama ne yapayım

Ve şimdi ailesinin yanında yaptığı atar.
Gerçekten tuhaf biri eşiniz.
Sanırım kendisinde aşağılık kompleksi var.

Benim esimde ilk sene bana oyle yapardi ben 20 o 32 yasinda diye hep bilmislik beni hicbisey bilmiyormus gibi ogutler tavsiyeler kizmalar en son bende ona yapmaya basladim o bozuluyor simdi ve banada yapmiyor yuzunede her eksikligini vurdum hatta ben buyum begenmiyorsan gidip begendigini bulabilirsinde dedim her seferinde. Seni kirdigini uzdugunu herseyi soyle kavga et kus sende ona yap pasif durdukca ustune daha cok geliyorlar. Kuzenlerim bana bazen kiziyor afami bozdun yazik oyle deme filan diye ama boyle yaptikca kiymetim artti gercekten ben bilirim havalari gitti suan beni mutlu etmek icin cabaliyor benim onayimi almadan bir adim atmiyor

Buna benzer birşey bende söyledim eşime ama tabi ailesinden dolayı.. her insanın eşinde hoşuna gitmeyen yönler vardır.. çocuk varsa umursama.. bende dedim keşke daha uzun süre sevgili kalıp iyice tanısaydık birbirimizi onu da söyleme sebebim ailesine bazen sessiz kalması tartışmalarda filan

Back
X