Öyle değil mi? Aslında yaşını bile bilmiyorum ve kimseye de sormam laf yaparlar. Sert ve mesafeli konuşmam korkutmaz değil mi?Benimde aynısı başıma gelmişti.
Sadece adını duyup facebooktan aratmıştım ve o şekilde etkilenmiştim.
Sonra firma taşındı. Yeni binada çok sık görür oldum.
O kadar görüyordum ki meğer kendini farkettirmeye çalışıyormuş.
En sonunda bir şekilde tanıştık, buluştuk falan.
Ben saf saf flörtten sevgililik aşamasına geçecez diye beklerken adamın 2 yıllık sevgilisi olduğunu öğrendim.
Yani diyeceğim o ki, o elektriği aldıysa mutlaka gelecektir seni görmeye. Bir şekilde farkettirecektir kendini
Tabiki.Öyle değil mi? Aslında yaşını bile bilmiyorum ve kimseye de sormam laf yaparlar. Sert ve mesafeli konuşmam korkutmaz değil mi?
E sonra nasıl oldu sizin bizim birimler farklı direkt yanınıza mı geldi yoksa karşılaşınca mı konuştu nasıl oldıTabiki.
Ama bence o kadar da sert olma.
Ters tepebilir.
Ben hoşlandığım için gayet yumuşak konuşuyordum. O da rahat davranıyordu
Olabilir işte hiç bilmiyorum bir iki haftaya belli olur ama değil mi baktım hiçbir adım yok ilgisi yokturBelki evlidir belki de hayatında biri vardır onun için boş yere kendinizi kaptırmayınevli erkeklerin çoğu işte bu sebepten yüzük takmıyor
Bu da kafama takılıyor kötü bir şey olsa işe gitmek ölüm gibi olurIs yerinden istemezdim. Iliski baslasa bile bittiginde us ozel yasanti birbirine giriyo
Evet burda benzer konular var.. mutlu sonda olabilirde tabii, ben negatifi dusunuyorumBu da kafama takılıyor kötü bir şey olsa işe gitmek ölüm gibi olur
Bir arkadaşım da işyerinden biriyle görüşmem görüşsem de en az 6 ay sıradan arkadaşlık eder ona göre bakarım der hep haklı galibaEvet burda benzer konular var.. mutlu sonda olabilirde tabii, ben negatifi dusunuyorum
Aynenbirde iste kotu gitse birde is ara kendine dert lazimmis gibi:)Bir arkadaşım da işyerinden biriyle görüşmem görüşsem de en az 6 ay sıradan arkadaşlık eder ona göre bakarım der hep haklı galiba
Doğru aslında moral bozukluğu da cabası siz asla görüşmez miydinziAynenbirde iste kotu gitse birde is ara kendine dert lazimmis gibi:)
:) ben cok duygusal bi insanim. Karsidaki olup geberiyosa bende biseyler hissediyosam o zaman baslardim belki. Tabii kotusunu dusunup yeni bi is bulmayi goze alacagim biriyse. Haricinde ben ilk adimi atmazdim sanirim:)Doğru aslında moral bozukluğu da cabası siz asla görüşmez miydinzi
Ben de atamam kendimi kötü hissederim hem zateb ilgilenecekse adam gelir kendisi bence:) ben cok duygusal bi insanim. Karsidaki olup geberiyosa bende biseyler hissediyosam o zaman baslardim belki. Tabii kotusunu dusunup yeni bi is bulmayi goze alacagim biriyse. Haricinde ben ilk adimi atmazdim sanirim:)
Öyle güzel anlatiyordunuz ki şimdi 3 senelik sevgiliyiz veya evliyize baglayacaksiniz diye düşündum:)Benimde aynısı başıma gelmişti.
Sadece adını duyup facebooktan aratmıştım ve o şekilde etkilenmiştim.
Sonra firma taşındı. Yeni binada çok sık görür oldum.
O kadar görüyordum ki meğer kendini farkettirmeye çalışıyormuş.
En sonunda bir şekilde tanıştık, buluştuk falan.
Ben saf saf flörtten sevgililik aşamasına geçecez diye beklerken adamın 2 yıllık sevgilisi olduğunu öğrendim.
Yani diyeceğim o ki, o elektriği aldıysa mutlaka gelecektir seni görmeye. Bir şekilde farkettirecektir kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?