Sonu acı gerçektenÖyle güzel anlatiyordunuz ki şimdi 3 senelik sevgiliyiz veya evliyize baglayacaksiniz diye düşündum:)
Bende öyle bekliyordum ama kısmetÖyle güzel anlatiyordunuz ki şimdi 3 senelik sevgiliyiz veya evliyize baglayacaksiniz diye düşündum:)
Ya kanında ya sütünde bozukluk vardır da ondanİki kşşiyle birden neden görüşür ki insan
İyi insanlar çıksın karşımıza inşallahYa kanında ya sütünde bozukluk vardır da ondan
Olabilir nasıl öğrenicem amatanımadan boş hayallere kapılma ya evliyse ya nişanlıysa
onu tanıyan birinden çaktırmadan bilgi almaya çalışsanOlabilir nasıl öğrenicem ama
Hiç beceremem ben beklemekte iyiyim baktım gelmedi ya evli ya ilgilenmedi diye düşünürümonu tanıyan birinden çaktırmadan bilgi almaya çalışsan
Ama bazı şeyler beklemeyle olmaz ,ya zamanını kaybedersin ya da şansınıHiç beceremem ben beklemekte iyiyim baktım gelmedi ya evli ya ilgilenmedi diye düşünürüm
Ne diyeceğim kiAma bazı şeyler beklemeyle olmaz ,ya zamanını kaybedersin ya da şansını
Ne diyeceğim ki
Nasıl attınız ilk adımı merak ettim naptınız mesela ben yapamam zatencnm sakın ilk adımı sen atma. benimde başıma gelmişti benzer bir durum. adam dulum diyordu. bir de evli çıktı kart zampara. ama ben gerçekleri öğreninceye kadar aşık olmuş bir haylice yerlerde sürünmüştüm.
ben atmadım. kendisi döküldü. ya nasıl bir libidoysa .bak bu kısmı çok komik konuşurken telde yada yüzyüze nefesi kesilirdi. ve yerinde duramazdı.Nasıl attınız ilk adımı merak ettim naptınız mesela ben yapamam zaten
Direk gidip seni sordu derler samimi değilimO gün yanınızda olan arkadaşlarıyla bir samimiyetin sürekli konuşmuşluğun var mı bilmiyorum varsa kolay, işte geçen konuştuğumuz x kimdi ismini hatırlayamadım ne balık hafızalıyım işte ne zamandır tanışıyorsunuz daha önce hiç gözüme çarpmadı gibi sıradan muhabbet sohbetle öğrenebilirsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?