Tanımadığım ama düşündüğüm biri

Görüştükten sonra mı öğrendiniz

işyerinde düşmanlık ,rekabet çok olur sakın çaktırma.

aman diyeyim.duygulara kapılma. ben öyle aşıktım ki uyumadan işe giderdim. sonuç fos çıktı.örnek al yani.

öyleydi valla. iki üniversite mezunu. beyefendi,kimseye bakmaz hesapta ama beni görünce değişiyordu. (nasıl seksiysem)
işin şakası bir tarafa bazen erkekler çok tahrik olabiliyor. neyse tayini çıktı gitti de kurtuldum. hergün beni gözleriyle beceriyordu valla.

aman diyeyim.duygulara kapılma. ben öyle aşıktım ki uyumadan işe giderdim. sonuç fos çıktı.örnek al yani.
Peki sizin yanınıza gelip konuşma mı başlattı nasıl oldu tanıştınız ve sonra hep bahane bulup sizle konuştu mu

Ayrılınca işyeri zindan gibi geldi mi peki

Peki sizin yanınıza gelip konuşma mı başlattı nasıl oldu tanıştınız ve sonra hep bahane bulup sizle konuştu mu
artık iş çığrından çıkmıştı. herkes anlamıştı. biz çok arzuladık birbirimizi. çok değişikti. (ama itiraf edeyim mi hiçbir erkeği onun kadar istemedim.)

artık iş çığrından çıkmıştı. herkes anlamıştı. biz çok arzuladık birbirimizi. çok değişikti. (ama itiraf edeyim mi hiçbir erkeği onun kadar istemedim.)
Çıkarım yapmaya çalışıyorum da tanıştıktan sonra direk dışarı mı çağırdı numara mı istedi yoksa hep sizi izledi mi gözledi mi konuşmaya mı çalıştı işyerinde

bazen ne yazık ki senin yüreğinde hissettiğin ve seni yüreğinde hisseden kişiyle doğru zamanda ve doğru yerde karşılaşamazsın. umarım sende de böyle olmaz. inşallah çok mutlu olursun cnm.

İşyerinden kimse söylemedi mi evli o yalan söylüyor diye

Çıkarım yapmaya çalışıyorum da tanıştıktan sonra direk dışarı mı çağırdı numara mı istedi yoksa hep sizi izledi mi gözledi mi konuşmaya mı çalıştı işyerinde
numarayı bulmuş. aradı. heyecandan konuşamamıştı.

İşyerinden kimse söylemedi mi evli o yalan söylüyor diye
şöyle bacım işyeri erkek ağırlıklı ve de yavşak doluydu. kadınlardan görüştüğümüzü anlayınca uyarı aldım. zaten ben geri çekildim.

şöyle bacım işyeri erkek ağırlıklı ve de yavşak doluydu. kadınlardan görüştüğümüzü anlayınca uyarı aldım. zaten ben geri çekildim.
Tanıştıktan sonra kaç günde aradı ama çok cesurca direk araması hiç muhabbet kurmaya çalışmadı mı işyerinde benim 4 gün oldu bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…