sakın risk alma.Direk gidip seni sordu derler samimi değilim
Görüştükten sonra mı öğrendinizcnm sakın ilk adımı sen atma. benimde başıma gelmişti benzer bir durum. adam dulum diyordu. bir de evli çıktı kart zampara. ama ben gerçekleri öğreninceye kadar aşık olmuş bir haylice yerlerde sürünmüştüm.
hıı ağızları gevşek yaniDirek gidip seni sordu derler samimi değilim
evet. hala utanmadan devam edriz ne olacak demişti .Görüştükten sonra mı öğrendiniz
Alamam yapamam zaten elime yüzüme bulaşır bir de evliyse sormam çok çirkin olur bilmiyorum şuan ama öyleyse çok kötü karşılanırsakın risk alma.
Pislikmiş tam. Efendi gibi miydi başlardaevet. hala utanmadan devam edriz ne olacak demişti .
Peki sizin yanınıza gelip konuşma mı başlattı nasıl oldu tanıştınız ve sonra hep bahane bulup sizle konuştu muaman diyeyim.duygulara kapılma. ben öyle aşıktım ki uyumadan işe giderdim. sonuç fos çıktı.örnek al yani.
Ayrılınca işyeri zindan gibi geldi mi pekiöyleydi valla. iki üniversite mezunu. beyefendi,kimseye bakmaz hesapta ama beni görünce değişiyordu. (nasıl seksiysem)
işin şakası bir tarafa bazen erkekler çok tahrik olabiliyor. neyse tayini çıktı gitti de kurtuldum. hergün beni gözleriyle beceriyordu valla.
artık iş çığrından çıkmıştı. herkes anlamıştı. biz çok arzuladık birbirimizi. çok değişikti. (ama itiraf edeyim mi hiçbir erkeği onun kadar istemedim.)Peki sizin yanınıza gelip konuşma mı başlattı nasıl oldu tanıştınız ve sonra hep bahane bulup sizle konuştu mu
önceleri evet. çok ağladım. sakın benim gibi kapılma.Ayrılınca işyeri zindan gibi geldi mi peki
Çıkarım yapmaya çalışıyorum da tanıştıktan sonra direk dışarı mı çağırdı numara mı istedi yoksa hep sizi izledi mi gözledi mi konuşmaya mı çalıştı işyerindeartık iş çığrından çıkmıştı. herkes anlamıştı. biz çok arzuladık birbirimizi. çok değişikti. (ama itiraf edeyim mi hiçbir erkeği onun kadar istemedim.)
İşyerinden kimse söylemedi mi evli o yalan söylüyor diyeartık iş çığrından çıkmıştı. herkes anlamıştı. biz çok arzuladık birbirimizi. çok değişikti. (ama itiraf edeyim mi hiçbir erkeği onun kadar istemedim.)
numarayı bulmuş. aradı. heyecandan konuşamamıştı.Çıkarım yapmaya çalışıyorum da tanıştıktan sonra direk dışarı mı çağırdı numara mı istedi yoksa hep sizi izledi mi gözledi mi konuşmaya mı çalıştı işyerinde
şöyle bacım işyeri erkek ağırlıklı ve de yavşak doluydu. kadınlardan görüştüğümüzü anlayınca uyarı aldım. zaten ben geri çekildim.İşyerinden kimse söylemedi mi evli o yalan söylüyor diye
Duygusu vardı o zaman yalancınınnumarayı bulmuş. aradı. heyecandan konuşamamıştı.
Tanıştıktan sonra kaç günde aradı ama çok cesurca direk araması hiç muhabbet kurmaya çalışmadı mı işyerinde benim 4 gün oldu bir şey yokşöyle bacım işyeri erkek ağırlıklı ve de yavşak doluydu. kadınlardan görüştüğümüzü anlayınca uyarı aldım. zaten ben geri çekildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?