Bana para gönder diyor başka birşey demiyor.Fotosu da var erkek.Engellemedim daha gerekirse savcılığa verecem de bu ne ayak.Nerden buldu nomu.Bugün işyerinden birine nomu söyledim sesli ordan biri mi aldı acaba...
Öyleyse kahretsin yaa
Böyle bir konu konularım arasında olmasını istemezdim.Ayrıca geçen ay birine borç verdim.Eski bir arkadaşa başkasının hesabına..İrkildim iğrendim şuan.
Neler neler var.Geçen haberlerde dediler tel flaşıyla bomba patlıyormuş aslı astarı var mı bilemem.Neden istediğini söylemiyor mu ? Her türlü hile,hurda var bu internette. Engelleyin ,hatta internet baglantinizi bir on dakika tamamen kesin ki bir yolunu bulup telefonunuza sizdiysa bağlantısı kopsun. Böyle bir şey var mı bilmiyorum, bilgisayara siziyorlar ,belki telefona da sizabilirler diye dedim. Nolur nolmaz siz garantiye alın. Bilişim suçlarına da şikayet edin, watsap ihbar hattı da kurmuşlardı galiba. Bilişim suçları bakar mı bilmem ama watspatan taciz ettiği için ilgilenir diye düşünüyorum.
Allah korusun öyle insanlardan bizi,akılları nelere çalışıyor yaNeler neler var.Geçen haberlerde dediler tel flaşıyla bomba patlıyormuş aslı astarı var mı bilemem.
Yok baya baya para istiyor benden .Adımı da biliyor ama adım yazıyor watsabta.Paramı ver yazmayım diyor psikopat.Belki yanlış mesajdır neden hemen paniklediniz? Engellersiniz olur biter.
Diğer para gönderme mevzusunu anlamadım.
Sorma,o akıllar ilme bilime çalışsa uzaya ilk giden bir Türk olurdu.Allah korusun öyle insanlardan bizi,akılları nelere çalışıyor ya
Yok baya baya para istiyor benden .Adımı da biliyor ama adım yazıyor watsabta.Paramı ver yazmayım diyor psikopat.
Doğru hakikaten bence deSorma,o akıllar ilme bilime çalışsa uzaya ilk giden bir Türk olurdu.
Yok tabi .Borç verdiğim biri var.Bir erkeğin hesap nosunu vermişti.Aklıma o mu diye geliyor.Numarayı da arkadaşa attım yeni.para mevzusu olan biri var mı peki? Bir düşün bakalım
Bakalım ne diyecek?Yok tabi .Borç verdiğim biri var.Bir erkeğin hesap nosunu vermişti.Aklıma o mu diye geliyor.Numarayı da arkadaşa attım yeni.
Öyle biriyse savcı uyarısından sonra devam edemez yapmaya hayır seni bağlayacak malzemesi bile yok neye güveniyor?Savcılık lafı ettim Eşime söylersem secereni bulur dedim.Daha görmedi.Ya bence bugün sesli söylerken halktan biri duydu.Kahretsin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?