Tanımadığım bir no ;watsabta dediği şey

Savcılık lafı ettim Eşime söylersem secereni bulur dedim.Daha görmedi.Ya bence bugün sesli söylerken halktan biri duydu.Kahretsin ya.
Bu kadar stres olacak ne var yahu, engellersin geçersin. Halk dediğin kim hemşireydin değil mi hastalar mı duydu demek istedin? Duyduysa duydu boşver ne kendini üzüyorsun boşuna bas engeli geç.

yanlışlıkla yazmıştır belli mi olur whatsap resmin gizli ise dışarıya neyse de engelle ya ne savciligi? taciz mi var tehtitmi var ?

Bosuna tedirgin olmussunuz oyle sapiklar varki korkutma amacli kafadan numara salliyorlar kaydediyorlar eger whatsapp i var ise ordan yazmaya basliyorlar muhtemelen oyle birsey yaptilar numarasini engelleyin ve silin
Kimden almis neden n almis diye dusunurseniz isin icinden cikamazsiniz.. illada merak ediyorum diyorsaniz kendinizle ilgili bilgiler sorun bakalim sizi gercekten taniyor mu anlamaya calisin.

Kim arıyor diye bir uygulama var, onu telefonunuza indirin. Sonra bu şahsın numarasını yazın. Bir ihtimal ortak tanıdığınız varsa ismi çıkabilir. Ben bazen o şekilde kimin aradığını bulabiliyorum.

Paraya ihtiyacı varmış

Polisi arayıp numarayı verebilirsiniz. Bomba falan patlatırlar cevap verir yada ararsanız mazallah

Halktan biri duydu derken

Hangi saraydan bağlanıyorsunuz bize
Hay sen çok yaşa
Bende işe Yen'i başladığımda kıdemli iki kadın vardı insanlardan halk diye bahsediyordu
Bence dert edilecek bir olay değil bana gelse bende ona alırsın der engellerdim telefonla bana napabilir ki ....aman

Siz neden bu denli kaygılandınız anlamadım?
Benim telefon numaram kimlerde var bir bilseniz,bazen öyle mesajlar,aramalar geliyor ki şok oluyorum. Bu aralar kombi bakımı için dadandı bir numara,engelledim bitti.
Ayrıca telefon numaranız gizli bilgi değil,birileri portföyü olarak satıyor,o biride başka birine derken gayet alakasız yerlerden alakasız mesaj,aramalar geliyor.
Ne yapabilir ki size telefonun diğer ucundan? En fazla zarf atar,yemi yutarsanız dolandırıcılıga maruz kalırsınız.
Daha yeni aradı beni biri,arabanızın plakası düşmüş,bulduk,polisten bilgilerinizi aldık,teslim edelim diye ki adam plakamı,adımı soyadımı birçok bilgiyi verdi bana telefonda. Ben polise gidiyorum şimdi kapat telefonu dedim,bir daha aramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…