Tanımadığım bir no ;watsabta dediği şey

Bu sanırım yeni bir manyaklık yöntemi dün benim watss up a da yazdı biri , güzel profil resmi demiş, yurt dışı bir numara, engelledim hemen

Savcılığa şikayet ettiğinizi yazın.
Polislerden istersin parayı yazın.
Şu halk kelimesine ne çok takılan olmuş

Ortalık dolandırıcı dolu. Özellikle sizin numaranızı arayıp bulduklarını sanmıyorum. Muhtemelen rastgele yazıyor. Engelleyin gitsin, cevap bile vermem ben olsam.

Olabilir ...sonuçta tel no devlet sırı değil ya
Önce sen gönder diyip az kafa bulsaydın sonra da engelle gitsin
Panik yaptığın şeye bak

ya tedirgin oldum:)Buraya yazıp birkaç cvp alınca rahatladım.Engelledim.Yoksa konuşturup kim diye merak ediyordum.Panik oldum yalan yok:)

Bu sanırım yeni bir manyaklık yöntemi dün benim watss up a da yazdı biri , güzel profil resmi demiş, yurt dışı bir numara, engelledim hemen
Ya öyle olsa emaan deyip ben de engellerdim.Kendimi mafyanın içine düşmüş gibi hissettim:)Para yani:)

Savcılığa şikayet ettiğinizi yazın.
Polislerden istersin parayı yazın.
Şu halk kelimesine ne çok takılan olmuş
Savcılığa şkayet edecem seni!yazdım.Eşime söylersem senin secereni bulur!yazdım.Adımı yanlış biliyorsun ayrıca .YazdımNe cevap verecek diye merak ediyordum.Hemen engelleyemeyecektim kim diye.Kk haklı dedim engelledim.

Bir erkek arkadaşa arattırdımAçmamış.O da tehdit msjları yazmış:)
O no tanıdık değilmiş o arkadaşa da sordum.
Ya halk dedim ki iş arkadaşı olmayan hizmet verdiğimiz tanımadığım kesim anlaşılsın diye.
Bu da böyle bir aksiyon oldu.
Şuanki aklım olsa konu açmazdım ama herkese bir ibret oldu enazından:)Umarım başka nodan dadanmaz ;sanmam ya..

Engelle olsun bitsin yahu niye muhabbet ediyorsun birde

Zaten o kelimeniz dikkatimi bile çekmedi yorumları okuyana kadar.
Kurtulmanıza sevindim.
Ülkede deli,sapık mı yok.
Elini kaldırsan birine çarpıyor

halktan biri derken hanımefendi belli ki banka postane hastane gibi sürekli dışardan müşteri akışı olan bir yerde çalışıyor. siz de hem whatsapp'tan hem de telden engelleyin gitsin. başka nolardan devam ederse de şikayet edin bilişime.

Aynen öyle .Tşk ederim.Engelledim ses yok şimdi.Merakımı da boşverdim.Paniğim de geçti.Allah beterlerinden korusun.Korkuyorum böyle şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…