Bana para gönder diyor başka birşey demiyor.Fotosu da var erkek.Engellemedim daha gerekirse savcılığa verecem de bu ne ayak.Nerden buldu nomu.Bugün işyerinden birine nomu söyledim sesli ordan halktan biri mi duydu acaba...
Öyleyse kahretsin yaa
Böyle bir konu konularım arasında olmasını istemezdim.Ayrıca geçen ay birine borç verdim.Eski bir arkadaşa başkasının hesabına..İrkildim iğrendim şuan.
Bir görse anlaşılırdı ne olduğu belki hayır bide resmini atmış cesarete bak adamda ki[/QUOTwatsabında fptosu vardı
:))))Kolay anlaşılsın diyeHalktan biri duydu derken
Hangi saraydan bağlanıyorsunuz bize
Herkes sapığı için konu mu açacak burada
Adam yazdı engellemedim savcılığa vericem. Ee çok güzel buradan ne öğrenmek istiyorsun?
O bahsettiğin halk ın içinde değildim ben evde çocuk bakıyorum masumum
ya tedirgin oldum:)Buraya yazıp birkaç cvp alınca rahatladım.Engelledim.Yoksa konuşturup kim diye merak ediyordum.Panik oldum yalan yok:)Herkes sapığı için konu mu açacak burada
Adam yazdı engellemedim savcılığa vericem. Ee çok güzel buradan ne öğrenmek istiyorsun?
O bahsettiğin halk ın içinde değildim ben evde çocuk bakıyorum masumum
:))Paraya ihtiyacı varmış
Ya öyle olsa emaan deyip ben de engellerdim.Kendimi mafyanın içine düşmüş gibi hissettim:)Para yani:)Bu sanırım yeni bir manyaklık yöntemi dün benim watss up a da yazdı biri , güzel profil resmi demiş, yurt dışı bir numara, engelledim hemen
Savcılığa şkayet edecem seni!yazdım.Eşime söylersem senin secereni bulur!yazdım.Adımı yanlış biliyorsun ayrıca .YazdımNe cevap verecek diye merak ediyordum.Hemen engelleyemeyecektim kim diye.Kk haklı dedim engelledim.Savcılığa şikayet ettiğinizi yazın.
Polislerden istersin parayı yazın.
Şu halk kelimesine ne çok takılan olmuş
Savcılığa şkayet edecem seni!yazdım.Eşime söylersem senin secereni bulur!yazdım.Adımı yanlış biliyorsun ayrıca .YazdımNe cevap verecek diye merak ediyordum.Hemen engelleyemeyecektim kim diye.Kk haklı dedim engelledim.
Bir erkek arkadaşa arattırdımAçmamış.O da tehdit msjları yazmış:)
O no tanıdık değilmiş o arkadaşa da sordum.
Ya halk dedim ki iş arkadaşı olmayan hizmet verdiğimiz tanımadığım kesim anlaşılsın diye.
Bu da böyle bir aksiyon oldu.
Şuanki aklım olsa konu açmazdım ama herkese bir ibret oldu enazından:)Umarım başka nodan dadanmaz ;sanmam ya..
Aynen öyle .Tşk ederim.Engelledim ses yok şimdi.Merakımı da boşverdim.Paniğim de geçti.Allah beterlerinden korusun.Korkuyorum böyle şeylerdenhalktan biri derken hanımefendi belli ki banka postane hastane gibi sürekli dışardan müşteri akışı olan bir yerde çalışıyor. siz de hem whatsapp'tan hem de telden engelleyin gitsin. başka nolardan devam ederse de şikayet edin bilişime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?