Yanii hani şantaj olur Allah korusun.Öyle bir malzemesi de yok.Ne ayak.Aklından zoru var galiba.Amacı ne yani kim bu..Öyle biriyse savcı uyarısından sonra devam edemez yapmaya hayır seni bağlayacak malzemesi bile yok neye güveniyor?
Tele mi kuruluyor.Telefon numarasını, 'kim arıyor' diye bir uygulama var.oraya yazın belki kişinin ismini falan bulabilirsiniz
Ya kim bu .Nomu nerden aldI.iğrendim irkildim.Numaram var bu adide.Neden önemsiyorsun ki bu kadar ?
Yok baya baya para istiyor benden .Adımı da biliyor ama adım yazıyor watsabta.Paramı ver yazmayım diyor psikopat.
Her ikiside olabilir. Ortam kotu cunku. Tanidiklarinizdan biri bile olabilir. Numaranin kime ait oldugunu ogrenin savciliga haber verinBana para gönder diyor başka birşey demiyor.Fotosu da var erkek.Engellemedim daha gerekirse savcılığa verecem de bu ne ayak.Nerden buldu nomu.Bugün işyerinden birine nomu söyledim sesli ordan halktan biri mi duydu acaba...
Öyleyse kahretsin yaa
Böyle bir konu konularım arasında olmasını istemezdim.Ayrıca geçen ay birine borç verdim.Eski bir arkadaşa başkasının hesabına..İrkildim iğrendim şuan.
Ya bence bir zarf atayım olursa güzel olur kafasındaYanii hani şantaj olur Allah korusun.Öyle bir malzemesi de yok.Ne ayak.Aklından zoru var galiba.Amacı ne yani kim bu..
Ya kim bu .Nomu nerden aldI.iğrendim irkildim.Numaram var bu adide.
Ay tabi tabi ben de paramı saçacak yer arıyordum.Hey AllahımYa bence bir zarf atayım olursa güzel olur kafasında
Bana da watsaptan o malum evlerden birinin reklamı gelmiştiYa rastgele numara sallayıp da yazıyor olabilir.
Dalga geçiyor da olabilir.
Benim eşime whatsapp dan ^güzel bayan ister misin?^ yazan olmuştu.
Nasıl bir kafada oldugu bilinmezAy tabi tabi ben de paramı saçacak yer arıyordum.Hey Allahım
Bana da watsaptan o malum evlerden birinin reklamı gelmiştiolabiliyor yani böyle şeyler
Apışıp kaldığımdanPolise ihbar etseydin, çok zevkli oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?