git açıl konuşşş ..
Seviyorsan konus bence
hem onu bulamam,hem de sevgilisi var sanırım.facebook ta biriyle fotoğrafını gördüm.
o zaman uzak dur bosuna umutlanma kendine yazik edersinben ona bakıyordum ve bana dudak büktü.sanırım egosu yüksek.ama ben yine de sevmemeyi başaramıyorum.
İ
o zaman uzak dur bosuna umutlanma kendine yazik edersin
Yaş kaç?
Olabilir, gayet dogal seyler bunlar. Hayatinda biri varsa uzak durun ne yapilir ki baska :)
15-16 falan sandım. Neyse çok düşünme geçer yakında. Hayatına biri girse, biri ufaktan senle ilgilense unutursun anında.19 yaşındayım.
15-16 falan sandım. Neyse çok düşünme geçer yakında. Hayatına biri girse, biri ufaktan senle ilgilense unutursun anında.
Sevgi degilmis de o hayranlik diyelim..sınıfımda bir oğlan vardı.isim olarak biliyordum onu sadece.bir de merhabalaşıyorduk.ama sevgi hissediyordum ona karşı.daha çok duygusal bir sevgi.o beni umursamıyordu.Allah a emanet ol demişti ama bunu öylesine söyledi.
acaba neden ona böyle bir sevgi duyuyorum?birine olan ihtiyacımdan mı ki?
siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı?yakından tanımadığınız birine sevgi duydunuz mu?
Sevgi degilmis de o hayranlik diyelim..
Yalnizliktan hhep bunlar :) uzun zamandir kimse yok galiba hayatinda
Yalnizliktan hhep bunlar :) uzun zamandir kimse yok galiba hayatinda
Yazdiklarindan cok barizdi zaten cok fazla yalniz kaldigin aslinda birsey hissetmiyorsun sebep tamamen senin boslugun simdi onu dusunmeyi birak ve biraz daha oluru olan iliskiler kurabilecegin insanlara yogunlas birazda aktif ol kafani surekli oraya verme yani bu aşk sevgi degil bol sanssevgiyi yaşamak çok istiyorum bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?