- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
evet risk almamak lazımEvet ama bu tarz önemli davetlerde en önemli parola daha önce yapıp denediğin ve güvendiğin bir tarif yapmaktır bence, rezil olmamak adına :)
Ben bi de hamur işi canavarıyımAh nereden girdim bu konuya? Hepsi gözümün önünde uçuşuyorİftar olmaz şimdi bana
çok teşekkürlerınternetten tarıflerıne bakabılırsın canım
Ah nereden girdim bu konuya? Hepsi gözümün önünde uçuşuyorİftar olmaz şimdi bana
sorry kızlarBen bi de hamur işi canavarıyım
Sen bi de beni düşün
SouvveniR bi de foto atmış
Akşamda ablama davetliyim, yapmıştır herhalde en azından bi ağlayan pasta filan
Diğerleir yemek filandır, sulu yemekler çok bana hitap etmiyo
Bu saçaklıdan
Ben diyorum sen bana gel, ben döktürücem sana börekler çörekler.Ben bi de hamur işi canavarıyım
Sen bi de beni düşün
Ben gebe değilim ben bile aş eriyorumBiri muzlu rulo pasta yazmış. Aş erdirdiniz yahu,nereden bulacam ben onu şimdi .
amin inşallahIspanaklı yada peynirli börek olabilir ağlayan kek yada pastasını yapabilirsiniz patates salatası amerikan salatası,zeytinyağlı yaprak sarma ,kurabiye olabilir kısır tercih etmem ben olsam ama bu sadece benim fikrim tabikişimdiden hayırlı olsun inşallah güzel geçer
evde yapmak en mantıklısı malzemeyı alıp bır tepsı yersınız mınıklerıBu saçaklıdan
Bizim işyerinin köşedeki yerde var
Tanesi 75 kuruşpahalı bence
Evde bi tepsi yapayım da bi ara gözüm gönlüm doysun
Yapmıştır inşallahBen bi de hamur işi canavarıyım
Sen bi de beni düşün
Kız sen mi yazmıştın off ofBen gebe değilim ben bile aş eriyorumböyle konulara bakmamak laızm
Bu arada af edersin onu yazan bendimdenedim güzelde oluyo, sende bulantı yoksa akşama dener misin ? Yağlı kağıda sercen ki kolay çıksın
Orjinali kadar güzel olmaz ama iş çıkışı denesek fena olmazYapmıştır inşallahŞu saçaklı 10 numara valla. Üniversitedeyken gittiğimiz bir pastane vardı,muhteşem yapardı Poğaçası hazır alınıp pratik bir şekilde yapılabilir bence
Tüh ya üzüldümKız sen mi yazmıştın off ofMutfağa fazla giremiyorum,kendi yaptığım şeyleri yiyemiyorum ki.Zaten işten çıkmama çok var. Pastaneden bakacağım birazdan, muzlu ne varsa alırım :)
ahaahahSen bana sorma tabiBenim tanışma ve isteme günümde aşağıdakileri yapmıştım herkes memnundu
Patatesli börek
Renkli patates topları
Arap kurabiye
Kedidilli tiramisu
Belki ekstradan yaprak sarması eklenebilir tam Ramazan sonrası çünkü yakışır baklava da aynı şekilde
Evinize ilk gelecekleri için ve görücü sıfatıyla gelecekleri için açık büfe olmaz.Tabakta servis edileceği için çokta çeşit zor olur.selam kızlar
Bayram bitişi ertesi gün sevgilim ailesiyle bize tanışmaya gelecekler. Tanışma da ikramlık olarak neler hazırlayabiliriz ? Muhtemelen akşam üstü gelirler. Ne ikram edilir ?
Fikir verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?