Tanışma

hımm evet tatlı tabağ ı olabilir . teşekkürler

ahaahah

meşhuur tiramisun sağol canım evet güzel bir sarma olur .baklava belki annem yapabilir yada onlar getirebilir
Genelde erkek tarafı getiriyor evet sanırım annem baklava yapamasaydı hafif sütlü bir tatlı yapardım bak aşağıya da nişanda ki menüyü yazıyorumHadi hayırlı olsun canım çok sevindim

Zeytinyağlı yaprak sarma
Pizza poğaça
Krep kanepe
Ispanaklı börek
Tuzlu minik kurabiye
Baklava
Pudingli irmik topları
Çikolatalı truff
Çikolata sosuna batırılmış marsmallow

Oğlum olursa sizin taraftan kız bakınıcam beni de böyle ağırlasınlar oy oy oyy

hay maşallah canım çok sağol menünü aklıma yazıyorum

Sağol canım hep böyle minik miniklerdi çeşiti bol tuttuk sadece
Pizza tarzı minik atıştırmalıklar oluyor ya
Onları ben büyük yaptım ondan mı bilmem biraz malzemeli kısımlar hamurlu gibi oldu
Ufak mı denesem bi püf noktası var mı ?
Ben hamurun üstüne Allah ne verdiyse birlikte koyuyorum siz önce biraz pişirip sonra mı ekliyosunuz ?

Biz ufak ufak poğaça boyutunda yapmıştık mesela üzerine malzemelerini ekledik pişmeye yakın kaşarını serpip kızarttık o şekilde çok güzel oldu öncesinde poğaçayı pişirmedik yani

Eklentiler

• DSC02191.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 62
Biz ufak ufak poğaça boyutunda yapmıştık mesela üzerine malzemelerini ekledik pişmeye yakın kaşarını serpip kızarttık o şekilde çok güzel oldu öncesinde poğaçayı pişirmedik yani
Hazır gibi olmuş
Ben bu sefer hamuru biraz açıp bardakla kesmeyi düşünüyorum eşit olsun
Ne güzel bakıştık şu üçüyle
Bugün ve yarın iftara davetliyim evde yokum
Perşembe inşallah saçaklı mı bundan mı yapsam kararsızım kendime özel

NOT : Ben pizza sosu gibi salçalı sos sürüyodum dibine, ondan hamur kalıyomuş sanırım

Bunu ben yapmadım nette alıntı canımyani boyutu şekli aynı böyleydi demek istedim çok yakındı modeliBen bunu daha çok seviyorum niyeyse biraz da iri iri tutuyorum pizza gibi yiyorum Evet ben sürmüyorum canım bir şey onunla alakalı olabilir belki

Afiyet olsun şimdiden bizim ev çok sıcaktı tiramisu yayılmıştı resmen o yüzden muhallebili tatlılardan da gözüm korktu benim
ahahaha
aslında geçen gün çikolatalı tart yaptım çok güzel oldu belki onu yaparım bak bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…