- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
hımm evet tatlı tabağ ı olabilir . teşekkürlerEvinize ilk gelecekleri için ve görücü sıfatıyla gelecekleri için açık büfe olmaz.Tabakta servis edileceği için çokta çeşit zor olur.
İki çeşit börek kolay yenilebilirliği açısından muska böreği ve gül böreği olabilir
dolmalık biberleri kızartıp içine yoğurtlu mayonezli kabak veya havuç salatası doldurabilirsin.Hem tabakta bulaşmaz hem şık durur.
kurabiye poğaça çeşidi zeytinyağlı sarma
orta sehpa yaparsın onun üstüne de tatlı çeşitleri koyarsın.Mesela bayram ertesi olduğu için baklava tabağı koyabilirsin.Borvni veya çikolata soslu kek,irmikli tatlı ve meyve
Genelde erkek tarafı getiriyor evet sanırım annem baklava yapamasaydı hafif sütlü bir tatlı yapardım bak aşağıya da nişanda ki menüyü yazıyorumahaahah
meşhuur tiramisunsağol canım evet güzel bir sarma olur .baklava belki annem yapabilir yada onlar getirebilir
Oğlum olursa sizin taraftan kız bakınıcamGenelde erkek tarafı getiriyor evet sanırım annem baklava yapamasaydı hafif sütlü bir tatlı yapardım bak aşağıya da nişanda ki menüyü yazıyorumHadi hayırlı olsun canım çok sevindim
Zeytinyağlı yaprak sarma
Pizza poğaça
Krep kanepe
Ispanaklı börek
Tuzlu minik kurabiye
Baklava
Pudingli irmik topları
Çikolatalı truff
Çikolata sosuna batırılmış marsmallow
hay maşallahGenelde erkek tarafı getiriyor evet sanırım annem baklava yapamasaydı hafif sütlü bir tatlı yapardım bak aşağıya da nişanda ki menüyü yazıyorumHadi hayırlı olsun canım çok sevindim
Zeytinyağlı yaprak sarma
Pizza poğaça
Krep kanepe
Ispanaklı börek
Tuzlu minik kurabiye
Baklava
Pudingli irmik topları
Çikolatalı truff
Çikolata sosuna batırılmış marsmallow
Sağol canım hep böyle minik miniklerdi çeşiti bol tuttuk sadeceOğlum olursa sizin taraftan kız bakınıcambeni de böyle ağırlasınlar oy oy oyy
Rica ederim şekerhay maşallahcanım çok sağol menünü aklıma yazıyorum
boyle olacaksa bende gelim kiz tarafi olurumİkram sofranız şöyle birşey olabilir bence.
Tamamen sizin yapacağınız çeşitlere kalmış.
boyle olacaksa bende gelim kiz tarafi olurum
(dugunune bile gelirim ceyrek takarim)
Pizza tarzı minik atıştırmalıklar oluyor yaSağol canım hep böyle minik miniklerdi çeşiti bol tuttuk sadece
Biz ufak ufak poğaça boyutunda yapmıştık mesela üzerine malzemelerini ekledik pişmeye yakın kaşarını serpip kızarttık o şekilde çok güzel oldu öncesinde poğaçayı pişirmedik yaniPizza tarzı minik atıştırmalıklar oluyor ya
Onları ben büyük yaptım ondan mı bilmem biraz malzemeli kızımlar hamurlu gibi oldu
Ufak mı denesem bi püf noktası var mı ?
Ben hamurun üstüne Allah ne verdiyse birlikte koyuyorumsiz önce biraz pişirip sonra mı ekliyosunuz ?
Hazır gibi olmuşBiz ufak ufak poğaça boyutunda yapmıştık mesela üzerine malzemelerini ekledik pişmeye yakın kaşarını serpip kızarttık o şekilde çok güzel oldu öncesinde poğaçayı pişirmedik yani
Uf uf uf uf buralar coşmuşAkşama iftara davetliyim beklenti içerisine girdim
Hayırlı olsun @pembebogurtlen şimdiden mutluluklarrrBen de havuç topları yanlısıyım. Üzeri fındık parçacıklı
Bunu ben yapmadım nette alıntı canımHazır gibi olmuş
Ben bu sefer hamuru biraz açıp bardakla kesmeyi düşünüyorum eşit olsun
Ne güzel bakıştık şu üçüyle
Bugün ve yarın iftara davetliyim evde yokum
Perşembe inşallah saçaklı mı bundan mı yapsam kararsızımkendime özel
NOT : Ben pizza sosu gibi salçalı sos sürüyodum dibine, ondan hamur kalıyomuş sanırım
Daha önce muhakkak yaptığın bir şey olmalı canım öncesinde dene beğenirsen yap tabi görüntüsü çok güzelaslında bunu da denemek istiyorum. Muhallebili havuç tatlısı
aynen denemeden olmaz canım bu hafta bi deniyimDaha önce muhakkak yaptığın bir şey olmalı canım öncesinde dene beğenirsen yap tabi görüntüsü çok güzel
Afiyet olsun şimdiden bizim ev çok sıcaktı tiramisu yayılmıştı resmen o yüzden muhallebili tatlılardan da gözüm korktu benimaynen denemeden olmaz canım bu hafta bi deniyim
ahahahaAfiyet olsun şimdiden bizim ev çok sıcaktı tiramisu yayılmıştı resmen o yüzden muhallebili tatlılardan da gözüm korktu benim
Bence buuahahaha
aslında geçen gün çikolatalı tart yaptım çok güzel oldu benim tarifim belki onu yaparım bak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?