heheheh =) erkeklerde sürekli karşılaşılan bi durum bu demek ki tatlım =)Bu kadar olur... PES ! Aynı kişiyle mi sevgiliydik acaba kuzum
Yazdığın her şey ama her şey beni anlatıyor..! Çok samimi söylüyorum okudukça şaşırıyorum..
canım benim çok teşekkür ederimm@ Pluie,
Yarin albume resim koyarim kendin karar verirsin tatliim.
Bu otobus mevzusu acaip ya. Sanki benim elimde olan bisey.
Ayak dikilsem suc, yasli adamin yani bos oraya otursam suc.
Hele dolmuslara acaiiip kizardi.
Calistigim zaman ogrencilerimin velileriyle muhattap olmayacakmisim.
Ne sacma, Neyse azad edildik. Artik hür birer kadinlariz.
Ellimizi sallasak ellisiii.
Onlarda gun gelir bizim gibileri bulamadiklari icin baslarini duvarlara taslara vururlar insallah.
@ Calista,
Uzulme nolur, ahin tutar merak etme. Rabbim sonuna kadar hesabini sorar bu cirkefligin.
Sen ondan daha kaliteli, daha karakterli, daha yakislikli daha zengin birini bulursun insallah.
Soyle bir kadinin butuuuun arzu ettigi ozellikleri bir arada arindiran bir esin olur insallah.
Boy boy guzel guzel evlatlariniz olsun, mutlulugunuz daim olsun.
O hiyarda seni mutlu mesut gordukce kudursuuuun insallah.
Ay valla kusura bakmayin ama serefi noksan kisilere boyle dua etmekten baska bisey gelmiyor icimden.
Aksi halde sinirden kufur ettigim icin ceza felan yerim maazallah
canım benim çok teşekkür ederimminşallah seninde sizinde her şey istediğiniz gibi gönlünüzce olur çok zor bi dönem geçiriyorum ben onu unutup mutlu olduğumda o beni hatırlayıp mutsuz olucak buna inanıyorum :)
bana karıcım derdi bideAmin caniim.
Madem oyle dusunuyorsun o zaman bir an once mutlu olmaya bak
Heeeyt bee!! Kim tutar bizi.
ben onu unutup mutlu olduğumda o beni hatırlayıp mutsuz olucak buna inanıyorum :)
canım o tekrardan barışmak için döndü mü peki ? bende bazen kendime çok güveniyorum dönücek diyorum bazende neden dönsün aklına bile gelmiyorumdur belki diyorum :44:Aynen öyle !! Neler neler geçti içimden gerçekleri öğrendiğimde.. Arabasını parçalamak, ona zarar vermek.. Bir insan ne duygularla katil oluyormuş çok iyi anladım. Tek bir saniyelik göz dönmesi ile neler neler yapabilirdim. Yapmadım ama. Allaha havale ettim. İyi ki de yapmamışım. Şimdi o yansın derdine. Mutluluğuma uzaktan baksın.
Tamam canim mesaj atarim insallah.@Hepbaharolsa
İşimizi de yapmayalım. Veli gelip sana çocuğum neden böyle yapıyor desin sen de susup bak suratına :) Namahrem !! Suratına da bakma hattaKızlar gerçekten ruh hastalarından kurtulmuşuz böyle düşününce... Niye katlanmışız o kadar. Ben ki atar tutarım "herkesten çok kendine değer ver" diye. Meğer en büyük kötülüğü kendime yapıyormuşum. Koy canım yarın buradayım online görünce mesaj at bakayım hemen :) İlk yorumu da kaparım hemen
bana karıcım derdi bideçocuklarımızın adı bile belliydi yahu demek böle erkenden hayallere kapılmamak lazım
amiiiiiiiiiiiiiiintamam canim mesaj atarim insallah.
Bu arada sende ayni ben misin. Yalinin sarkisini uzuuun zamandir dilimden dusurmedim.
Titrerim kendi ustume benden degerli degilsin diye,
lakin ona gelince yelkenler fora, ama artik yoook.
Sansini kayip etti. Madem degerimi bilmiyor.
Rabbim yoklugumda ona degerimi ogretir insallah.
Kopek gibi surunsun insallah
seninkide benimkide calistaninkide, ucude bu gece ruyalarinda bizi gorsunler,
su biscolata reklamindaki yakisiklilarin kollarinda
Canim benim, hepsi ayni. Sonuna kadar umit verirler, sonrada ortada biraklar.
Benimki bide vedalasirken gel birdaha sarilalim dedi.
Deli bu yaa, sevdigi halde bunu istedi ya surum surum surunsun insallah yaa.
Allahim sen buyuksun yarabbim.
Sunlarin ucunude pisman et. Pismanliklarini bize goster.
canım o tekrardan barışmak için döndü mü peki ? bende bazen kendime çok güveniyorum dönücek diyorum bazende neden dönsün aklına bile gelmiyorumdur belki diyorum :44:
Dalga mı geçiyorsun canım ? Bir gün bile pişman olmadığı yediği halttan.. 1 dakika bile kızarmadı yüzü. "Yaptımsa yaptım ayrıldık tamam gelme üstüme" dedi.. Konuyu açtığım gün oldu bunlar. Çok taze yani daha haftası dolmadı..
Şimdilik gelmiyor olsan bile mutlaka geleceksin. Emin ol canım. Ama bekleme dönsün diye..
Dönerse affeder misin ? :26: Affedip kendine bu kötülüğü yapma.. Hayatının erkeğinin karşına çıkma ihtimalini bir kenara itip yanlış yola sapma..
@hepbaharolsa zaten inanılmaz kızardı o reklama hemen değiştirirdi kanalı, gözlerimi kapatırdı. Kıyamet kopardı o reklam yüzündenAy ne güzel dua o öyle inşallah inşallah. Carlos'cuğumuz bize plajda gitar çalsın rüyalarında
Çooook tatlısın sen ya
iyi gecelr tatlm seviliyosunn@ pluie
sende cok tatlisin caniim. Ayriligin basindasin daha. Benim gibi bir ay ilerledikden sonra beddualarin
dahada yaratici olmaya basliyorama ben ona yapacagimi bilirim.
Nasil olsa onun tanidigi erkeklerdende istemeye gelmeye niyetlenenler olacak,
olsunda insallah. Inadina bi cay felanmi icsem napsam. Baskasinin niyeti oldugunu duyunca bile cildirir.
Kizlar ben dayanamicam, her an uyuyabilirim.
Sende bir an once yatin. Yarin guzel bir gun bizi bekliyor.
Tadini cikartin valla.. Sizi cok seviyorum.
@ pluie
sende cok tatlisin caniim. Ayriligin basindasin daha. Benim gibi bir ay ilerledikden sonra beddualarin
dahada yaratici olmaya basliyorama ben ona yapacagimi bilirim.
Nasil olsa onun tanidigi erkeklerdende istemeye gelmeye niyetlenenler olacak,
olsunda insallah. Inadina bi cay felanmi icsem napsam. Baskasinin niyeti oldugunu duyunca bile cildirir.
Kizlar ben dayanamicam, her an uyuyabilirim.
Sende bir an once yatin. Yarin guzel bir gun bizi bekliyor.
Tadini cikartin valla.. Sizi cok seviyorum.
pluie
yadıklarının aynısını bende yapmak istedim biliyor musun?
adam tutturayım gözümün önünde dövsünler istedim.
ben hıçkıra hıçkıra ağlarken onun yediği haltları beynimden geçirip ölsündiye dular ettim.
2.5 hafta oldu bugün.
şimdi ise umrumda değil.
aynen senin anlattığın gibi kıskançtı.
otobüs, minibüs mevzuları bile benzer
şimdi ise özgürüm
hayat kimsenin üzerine kurulu değil bunu iyi bilmek gerekiyor.
şimdi kapımda köpek oldu. hala ben yapmadım diyerek iğrençleşebiliyor ama ne fayda.
pişman olmuş olmamış umrumda değil.
yeni aşklar çok daha güzel, özel ve mutluluk dolu olsun bize.
ben geldim canlarııııımBu işte :92::92:
Daha ne sürter onun burnu.. Ama yok affetmek ! Canımsın ya çok sevindim senin için..
İçimdeki kendini nasıl öldürdü nasıl !
Ama ders oldu bana da.. Bunu da atlatacağım ve çok daha güçlü bir kadın olacağım biliyorum
Demek ki böyle kafese koyandan korkacağız bundan sonra.. Kendi içleri fesat olduğu için tıkıyorlar bizi o parmaklıkların ardına demek ki... Kişi kendinden bilir işi hesabı.. Gözleri çıkasacalar,hormonları kuruyasıcalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?