Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

@ Ilkbahar,
sen nasilsin tatlim, gunun nasil gecti??

iyiğim,geçinip gidiyoruz tatlım.tekrardan ders çalışmaya başladım.forumu taradım.sen nasılsın.birde aklıma ne geldi biliyor musun?bnei okulda bir arkadaşım vardı.telini kaybettim.onda olan telimde kapandı.görüşemedik ama ablası hollanda daydı.onlarda ankaradaydı.adını hatırlıyorum ama soyadını hatırlamıyorum.turizm okumuştu.

çok sevindim canım benim.ee özlemen normal sonuçta bir çok güzellikte paylaşmışsınızdır.değer biliyorsun çünkü.kıymet biliyorsun.o bilmediğinde odun oldu.

ahh ah paylaşılmaz mı canım ya 6 yıl olcaktı o odunda değil kütük ya bi insan anak bu kadar duygusuz olabilir.. sen nasılsın canım iyimisin

Kızlaaar özel günlerden nefret ediyorum !! Neden bu kadar duygusal oluyoruz ??
Ne iyiydim şu zamana kadar...

pluie bursalıların tolanma topiğnde sana bu topikte neden yoksun diye yazdım.ama gelmişsin bile.hoş geldin.kendi topiğin gibi rahat et.(böyle kötü espiri yapıyorsam moralim iyi demek oluyor.)

ahh ah paylaşılmaz mı canım ya 6 yıl olcaktı o odunda değil kütük ya bi insan anak bu kadar duygusuz olabilir.. sen nasılsın canım iyimisin

maşallah.benimde lise hazırlıktan üniversiteye kadar bir ilişkim olmuştu ama ayrıl barış.bir sene ayrı kaldığımızda oldu.sadece telde görüştük.öyle öyle 5 sene süürdü.aralıksız 6 sene devam ettirebilmek genede iyi bee güzelim..kendimi iyi hissediyorum.sağol

Valla isim ayse fatma gibi siradan isimse soyisimsiz taniyamam,
ama benim ismim gibi cook nadir kullaniyorsa hemen bilirim o kisinin kim oldugunu.
Aslinda baya bir enaniyet kokutturcaktim burayi ama neyssee,
simdilik benden bu kadarrr

Valla isim ayse fatma gibi siradan isimse soyisimsiz taniyamam,
ama benim ismim gibi cook nadir kullaniyorsa hemen bilirim o kisinin kim oldugunu.
Aslinda baya bir enaniyet kokutturcaktim burayi ama neyssee,
simdilik benden bu kadarrr

tam dediğin gibi adı ayşe.soyadını hatırlıyamıyorum ya.ama bulurum ya onu...

Birde hangi sehirde yasadigini ogren

Ee ders disinda neler yaptin??

ankarada yaşıyor.

ders çalışmanın dışında tv izledim.sleepers fimini izledim.güzel bir filmdi.suskunlar dizisinin uyarlandığı film.

temizlik yaptım.hiç sevmiyorum bu tür işleri ne yalan söyliğim.

foruma baktım.geyik sohbeti bölümüne takıldm.pluie mesaj yazdım.topiği açtın sonra kayboldun diye.o da buradaymış.

kaşımı düzeltim.

böyle...

"Sabret Can; üzülme sevmeyen gitsin.. Niçin ağlarsın? Dua et Rabbim seni terketmesin.. İşte o terkederse gerçekten bitersin..! "

Hz.Mevlana

"Sabret Can; üzülme sevmeyen gitsin.. Niçin ağlarsın? Dua et Rabbim seni terketmesin.. İşte o terkederse gerçekten bitersin..! "

Hz.Mevlana

Bu laf supermis yaa.
Bize bir kac dakika aski yasatanlardan ne hayir gelecek, Aski yaradan var, biz en iyisi onu sevelim
Allah ím seni cok seviyoruuum!!

ErkekLerin özeL bereket duası..Şükürler olsun verdiğin NimetLere, DidemLere, ÇiğdemLere, GizemLere ve NiceLerine...ahahahhayyy

ErkekLerin özeL bereket duası..Şükürler olsun verdiğin NimetLere, DidemLere, ÇiğdemLere, GizemLere ve NiceLerine...ahahahhayyy

^ Gozleri duysun esseklerin..
Insallah aysenin fatmanin ahlari tutarr da gorurler gunlerini

süpersiniz kızlar gece gece güldürdünüz beni doyumsuz odunlar ne olcak ahımız yerde kalmıcak bu dünyada olmazsa öbür dünyada.

^ Amiin caniim..

Bu soz hepimize gelsin:

''İstediğin bir şey olmuyorsa;

-Ya hakkıyla istemiyorsun
-Ya hakkıyla üzerinde çalışmıyorsun
-Ya olması sana beladır ve Allah seni ondan koruyor
-Ya o iyiyse henüz onun olmasına layık değilsin
-Ya henüz Allahın kader planı içinde ona verdiği yerin sırası/yani zamanı gelmemiştir
-Ya o bu dünyanın kader kurallarına uymadığı için Allah karşılığını ahırete bırakıyordur...

canlarımmmmmmm
dışarda gezip tozmaktan internete giremez oldummmm
birileri aklıma artık çok az geliyorrr mutluyum şu an ve şuna inanaıyorum her zaman daha iyisi var
görüştüğüm kişi daha öyle ciddi bi şey yok ama evlenelim diye tutturdu tabi bu benim moralimi bozdu ve geri adım attım offf kızlar geçmişteki hatalarım peşimi bırakmayacak

@ Offpuff,
Iyi olmana sevindim canim.
Dur bakalim insallah korktuklarin basina gelmez.
sen kendini agirdan sat en azindan zor bir insan oldugunu bilsin..

Benimde nesem yerindeymis, enistemin bile dikkatini cekti.
Dun hayirli olsun okula baslamissin dedi, bende evet.
Yani diyer defter tamamen kapandi. Evet kapandi dedim.
Belli oluyo nesen yerine gelmis dedi

kızlarr mutlu olmanıza çok ama çok sevindim... inşAllah rabbim çok daha mutlu günleride göstersin size..dualarım hep sizinle...

geçen gün kendime yumurta kırdım.sonra benimkinin yumurtayı çok sevdiği aklıma geldi.çok güldüm kendime.

benimde her patates kızartması yiyişimde onun sevdiği aklıma geliyo
patates kafalı diyorum nolucak
zaten bi yemekten anlardı şu hayatta başkada bişeye kafası basmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…