Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

aynı şeyleri yaşıyoruz
6 yılını ver bir erkeğe umrunda olmuyor
bilen bilir 6 yıllık ilişkimin bitişi kaybettiklerim şimdi içimin sızlayışı onun gidişine değil aptal gibi güvendim güvendim geleceğimi mahvettim
hepsi aynı bunların farklısı yok

canım aynen bende senin ve diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum.bu ayrılık sonrası kendini geliştirmeye bak fikrinede çok katılıyorum.

gerçekten belli etmiyorlar.belkide biz anlayamıyoruz.şimdi dönüp arkama baktığımda aslında yüzünün ifadesinden belliydi diyorum.

yaşadıklarımı bilen arkadaşlar bilir
şimdi görüştüğüm bir insan var ilişkim daha yeni bitti farkındayım
karşımdaki insan durmadan evlilikten bahsediyordu bir aydır ısrar ediyordu görüşelim şöyle böyle diye ben de bir şeyler hissetmeye başladım
geçen gün bunaldım hem de çok bir an geldi ve tüm yaşadıklarımı anlattım
elini kalbime koydu ben buranın ne kadar temiz olduğunu biliyorum bana yeter dedi hem seni ne kadar çok sevdiğimi bir bilsen bunun yüzünden mi vazgeçeceğim senden dedi benim tereddütlerim var ama iki gün oldu söyleyeli tek bir değişiklik yok hatta annesi filan gelecek ve benimle tanıştırmak istiyor yaza nişan diyor filan
her şey çok hızlı gelişiyor korkuyorum ama bir ömür geçer mi onunla evet geçer
ona baktıkça boşa geçen 6 yılıma yanıyorum ben kaybettiklerime

^ Tatliim, arkana bakmadan yuru ve onunde gecen guzel zamanin tadini cikarmaya bak.
Aksi taktirde seni bu kadar cok seven birinide uzersin hic gerek yok.
Olan olmus, bos ver gitsin. Sen bundan sonrasina bak.

hayatima biri girsin onunla mutlu olayim istiyorum ben de. ama bi sure ayriligi yasamak dogru diye buluyorum. biraz zaman ver sana kendini alistirsin yeni gorustugun kisi. insallah olur canim bu kez. insallah guzel haberlerini de aliriz.

oofff pufff mutluysan eğer devam et ama iyice tanımadan resmi bi adım atma çünkü erkekler kendini gerçekten iyi saklıyor..başta sorun değil dedikleri şeyleri daha sonraları sorun yapabiliyorlar bunun çok iyi anladım ben:) ama seni mutlu ediyorsa asla arkana dönüp bakma devam et...inşAllah çok mutlu olursunuz:)

kızlar hepinizin çok mutlu haberlerinizi alırım inşAllah.. hepinize dua ediyorum...

canımmm çoook mutlu ol inşAllah

yaşanılan her şey insana çok güzel şeyler öğretir.insanı geliştirir.en azından farkındalığını artırır.seni daha kötüsünden korur.en kötü ihtimal bundan sonraki ilişkilerin de aynı hatalara düşmezsin.kocayı bulmadan dediğim bir avuntum var kendime: en azından evladım aynı duruma düştüğünde ona daha sağlıklı yaklaşabilecem.avuntu işte

^ Tatliim, arkana bakmadan yuru ve onunde gecen guzel zamanin tadini cikarmaya bak.
Aksi taktirde seni bu kadar cok seven birinide uzersin hic gerek yok.
Olan olmus, bos ver gitsin. Sen bundan sonrasina bak.

yaniii...

hayatima biri girsin onunla mutlu olayim istiyorum ben de. ama bi sure ayriligi yasamak dogru diye buluyorum. biraz zaman ver sana kendini alistirsin yeni gorustugun kisi. insallah olur canim bu kez. insallah guzel haberlerini de aliriz.

bencede biraz zaman ver kendine.6yılın etkisi öyle bir çırpıda atılmaz sanırım.

aynen öyle bebişim.benimkide ilk başta aldırmıyor gibi durmuştu.meğersem kafasında kurmuş kurmuş....

canımmm çoook mutlu ol inşAllah

inşallah

acelem yok zaten kızlar
sadece şunu anladım karşındaki sadece kalbini de sevebiliyor
sevilmenin tadını çıkartıyorum şu anda

acelem yok zaten kızlar
sadece şunu anladım karşındaki sadece kalbini de sevebiliyor
sevilmenin tadını çıkartıyorum şu anda

Allah mutlulugunu daim etsin canım.
yine de şanslıymıssın.acılarını unutabilmişsin ;yeni bir sayfa acabilmişsin.
inşallah bundan sonrasında en iyi,en güzel şeyler olur senin için.

Konu nerelere varmış ama ben de birkaç şey yazmak istedim.

Şu hayatta yaşadıklarımdan çıkardığım tek ders; olmaz, olmaz. Benim başıma gelmez dememek lazım, benim sevgilim yapmak dememek lazım, benim ilişkim bitmez dememek, ben aldatılmam dememek lazım. Güvensiz de yaşanmak ancak her tür kötülükten Allaha sığınıp, Allahtan her zaman hayırlısını dilemek lazım.

Açlıkla, yoklukla, her tür sıkıntı ile başa çıkılıyor da ihanet, aldatma, şiddet ve aşağılama gibi durumlar insanı paramparça yapıyor.

Her şey gelip geçiyor da, delip geçiyor işte. Kevgire dönüyor kalbimiz

Bende Bilqe ye katiliyorum.
Kesinlikle sigara icinle birlikte olmicaktim, daha kim bilir kac sey,
hepside eski nisanlimda mevcuttu.
Hayirlisi diyorum artik..
Neyi kinadiysam, hor gorduysem yasadim, kabul ettim.
Bundan sonra daha dikkatli olacagim insallah.
Bakalim kimler kimler cikacak karsima

arkadaşlar burda hep berbaer acılarımız paylaşıyoruz sorunlarımız genelde ortak,aldatılmak çoğu kadının bi şekilde yaşamış olduğu bir durum.ama işin acı yanı eşimizin yada sevgilimizin bizi aldattığı da bir bayan

seveceksin,sevileceksin çok mutlu olacaksın ama tekrar aldatılacaksın yine üzüleceksin aldatılmasan bile başka sorunlar çıkacak yine üzüleceksin sonra yine mutlu olcaksın.hayat bu,tecrübe konuşuyor.insan olanın başına herşey geliyor.hem şöyle düşün yaşam ünitesine bağlı bir insanın yaşadığını nasıl zik zak çizgileri gösteriyor bir atıyor bir azalıyor ve çizgi dümdüz olduğunda anlıyorsun ki kişi ölmüş işte aynen öyle hayatta iniş ve çıkış mutluluk ve hüzünlerle dolu.geçemeyecek diye düşündüğün hiç bir acı sabit kalmıyor.benim bi lafımardır hep derim geçti ama deldi geçti.belki bişey kalmadı ama çok şey katto çok şey öğretti çok şey de götürdü.ama hayat bu acı acı da olsa sürekli öğretiyor ders veriyor imtihan ediyor.sorular herzaman bilinen yerlerden çıkmıyor maalesef ama her soru her konu yeni bir şey öğretiyor.Ama dilerim Allahtan rabbim kimseye kaldırabileceğinden daha fazlasını vermesin inşallah.

canım ne güzel yazmışsın..inan derinden hissettim anlatıklarını..çoğunuda yaşadım...çok fazla üzüldüm acı çektim ama mutlu olacağıma dairde inancım var.. sen ne güzel söylemişsin geçiyor ama delipte geçiriyor gerçekten..yaşanılan herşey insana çok şey katıyor ama aynı zamanda çok şeylerde alıp götürüyor...benim hayatımdanda çok şey alıp götürdü birisi..şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamaya ne gücüm nede sabrım var..kendimi bütün hisleri,duyguları alınmış boş bi insan gibi hissediyorum..gülmeyeli uzun zaman oldu..ama yinede çok şükür beterin beteri var..Allah yardımcımız olsun hepimizin..

gerçi konu baya ilerlemiş ama..bence kendi kendini zaten çok iyi telkin etmişin cnm başka söylenecek söze gerek yok zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…