iyi gelmemimize tekrardan çok sevindim.evet,iyiğim ve gitgide daha iyi oluyorum.en önemliside şaka gibi ama daha bir huzurlu oluyorum.her konuda hemde.sadece aşkta da değil.çok şükür.binlerce,milyonlarca şükür.dün akşam bir başvurumda tekrar eleme geçtiğimi öğrendim.bunla daha bir mutlu oldum.hemde olursa tam istediğim gibi bir iş olacak.bursada bir yapım şirketi.yani televizyoncu olacağım.bir ara iş yerimizin satıldığını yazmıştım.açıkcası satılmasını heç istemiyordum.Allah biliyor.hayırlı olsun dedim ama inşallah satılmaz diye çok dua etmiştim.biraz para olsa orayı adam ederim ama para yok işte.evet gerçekten özel günlerde canım daha çok acıyor..bugünü hemen geçirmek istiyorum..birde içimde hatırlayacak mı umudu vardı nedense..arasa geri dönmeyeceğimi bildiğim halde..arada yazın kızlar sizin desteğiniz bana iyi geliyor gerçekten..sen nasılsın canım herşey yolundamı?
iyi gelmemimize tekrardan çok sevindim.evet,iyiğim ve gitgide daha iyi oluyorum.en önemliside şaka gibi ama daha bir huzurlu oluyorum.her konuda hemde.sadece aşkta da değil.çok şükür.binlerce,milyonlarca şükür.dün akşam bir başvurumda tekrar eleme geçtiğimi öğrendim.bunla daha bir mutlu oldum.hemde olursa tam istediğim gibi bir iş olacak.bursada bir yapım şirketi.yani televizyoncu olacağım.bir ara iş yerimizin satıldığını yazmıştım.açıkcası satılmasını heç istemiyordum.Allah biliyor.hayırlı olsun dedim ama inşallah satılmaz diye çok dua etmiştim.biraz para olsa orayı adam ederim ama para yok işte.hayallerimin temelide orası.organizasyon şirketi istiyorum.yemek falan orada hazırlanır.başka miskin miskin takılıyorum.çamaşır falan yıkıyorum.eski eşyalarımın arasından teki kaybolmuş küpelerimi çıkardım.
veeeee.....bir takım planlarım var.tam netleştirmediğim için anlatmayacağım.netleşsin anlatacağım.netleştirememe sebebimde daha tam olarak kendimin ne istediğimi bilememem.yahşi cazibedeki simgenin yemeklerinden daha karışığım.tabii yalnız bu konuda karışığım.bunun dışında her şey iyiğe gidiyor.
Amin canim, Birbirimiz icin bol bol dua edelim.
bizi bu hale getiren serefi 5 para etmez erkeklerden 1000 kat daha iyi erkeklerde var.
Dua edelimde Rabbim karsimiza onlari cikarsin..
^ Allah islerini rast getisin caniim!!
[video=youtube;2p_W1gIsbrw]http://www.youtube.com/watch?v=2p_W1gIsbrw&feature=related[/video]
bir ara bunu dinleyip nasıl ağlardım.benimde dualarım sizlerle ve buradaki herkesle.başvurduğum yer internet,gazete baya bir ilan verdi.benide 33 kere listelemişler.
[video=youtube;2p_W1gIsbrw]http://www.youtube.com/watch?v=2p_W1gIsbrw&feature=related[/video]
bir ara bunu dinleyip nasıl ağlardım.benimde dualarım sizlerle ve buradaki herkesle.başvurduğum yer internet,gazete baya bir ilan verdi.benide 33 kere listelemişler.
benim odun hiç anlazdı öyle şarkı göndermekten falan
^ Canim bu erkekleri anlamak zor.
Onun icin herseyi yapsanda, herseyden vazgecsende sevdiginden emin olsanda,
birden boyle olabiliyolar.
Ve bizlere ne kadar zarar verdiklerinin farkinda degiller.
Komik olanda cogu genelde asiri kiskanc.
Kim bilir kendi gozleri sokakta ne kadar fildir fildir donuyo,
kac kariya kiza bakiyoda, baskalari bize o gozle bakacak diye odleri kopuyor.
Bos ver arkadasim, inan hic uzulmeye degmez.
Bir gun hepimiz bu gunleri atlaticaz, hatta o salak icin bu kadar uzuldum bosuna vakit kayip etmisim diyeceksin.
Bence bizim bu saatten sonra yapacagimiz sey, isimizde, okulumuzda ve kariyerimizde ilerlemek.
Ayni zamanda kisisel anlamda kendimizi gelistirecegizki,
kayip ettikleri kizlarin degeri artsin..
Illerde neleri basardigimizi duyduklarinda pismanliklari artar,
ve kafalarini duvarlara taslara daha hizli vururlar. Zihnisoguk embesiller.
Valla duydukca sinirleniyorum, sinirimden guluyorum simdi gerci ama neyse iste gecicek bana bu konuda guvenin.
Hergün bir adiliğini görüyorum yıkıldım artık ben
Çok kötü oldum şuan .
Bu konuya bende yazmalıyım dedim şuan ama epey geç kalmışım.
4 -5 aydır bi şokun içindeyim ne çıkabiliyorum ne kendime gelebiliyorum.
Biz bu süre zarfında konuştuk tartıştık genelde ben adım attım bazen mesaj ondan geldi tabi.
O beni öyle çok sevdi ki , o kadar aşıktı ki yani öyle derdi hep. Ben onun için ailesinden bile daha önceydim. Herşeyi bendim . Nefes almasına , yaşamasına sebep bendim. Asla abartmıyorum kendi bana aşkı böyle anlatırdı. Gülüşüm derdi bana hep. Zaten en başta bana gülüşüm olur musun demişti. Ayakkabım çözüldüğün de beni eğmeyip kendi eğilip bağlardı . Yanında ilk uyuyan bendim , ilk aşkı bulduğu bendim. Evlilik hayalleri kurduğu , yüzük alıp taktığı , şehir değiştirecek kadar çok sevdiği bendim herşeyi. Kızımız olacaktı ama beni sevdiği kadar sevmeyecekti kimseyi. Belki şımarmıştım bilmiyorum ama beni şımartan kendisiydi. 1,5 sen sonra birgün herşey birden değişti o artık benim tanıdığım sevdiğim bana aşkla bakan o adam değildi. Her zaman aşırı derece de kıskançtı. Sonra birden saplantılı bir adam oldu. Msne birini ekledim aldatmış oldum , ingilizce kursuna kayıt olmaya arkadaşımla gittim aldatmış oldum , arkadaşına şaka babında kıskansın diye karizmatik olan mı dedim sulanmış oldum. Başka sulancak adam yok ya onun arkadaşına ona söyleyerek sulanacağımTatilde ( bodrum gibi bir yerde ) şort giymem mesele oldu on günü zehir etti. Telefonumda erkek numarası bırakmadı , hayatımın her alanına müdahale etti. Ondan önce birini saniyelik öpmüş olmam nerdeyse namussuzluk oldu , sorduğu soruya dürüst cevap vermem başıma bela oldu. Naz yaptın , trip yaptın , sen bitirdin deyip gitti.
Ben hayatımın en özel anlarını onunla paylaştım , çok güvendim ona gitmezdi , bırakmazdı beni hiç. Ben bilmiyorum belki başkası oldu olmadı ama bende aldatıldım onca verilen söz sadece sözdeymiş. Yaşadığım hayal kırıklığı o kadar büyük ki kızlar hala canım acıyor. Sanki birdaha sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum. O BANA SENİ BENDEN ÇOK KMSE SEVMEYECEK SENDE BİLİYORSUN DEMİŞTİ. Bende şimdi acaba kaybettim mi diyorum . Garip bir haldeyim.
Değmiyor bunu çok acı bir şekilde anladım , hayal kırıklığı yaşamak çok kötü birşey.
Aldatıldım mı bilmiyorum hiç birşey görmedim , erkekle bile çıkıp gezdiğini bilmem o kadar soyuttu herşeyden.
Ama fikren aldatıldım bu da çok acı birşey ve geçmek bilmiyor.
Birdaha mutlu olamayacağım , kimse sevmeyecek yada ben sevemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?