Tanışmak,aşık olmak, inanmak, bağlanmak, aldatılmak..

ben dönmesini istiyorum ama neden yüzüne haykırabilmek için yaşattıklarını bana yaptığı .......lıkları saymak için yüzüne ama bilir bilir de dönmeye cesaret edemez
yanıına son gidişimde "beni hiç mi aramayacaksın "diye sordum aciz ben elbette bir gün arayacağım dedi hayır o anlamda demedim ben aramayacak mısın yanında olmamı falan filan "ben seni her gün arıyorum offfpufff" dedi gülüyorum şimdi yalancıı

mutlaka pişman olucak yaptıklarından..mutlaka arayacak..belkide utancından arayamıyordur seni...hep kadınlar anlaşılmaz derler ama kadın bi kere sevdiği değer verir bu şelikde bırakıp gitmez asıl erkeleri anlamak zor hem severler hem terk ederler...benimde off puff diyesim geldi bak :) canım bundan sonra önemli olan senin ne yapacağın..eğer geri döner affet derse affedecek misin..eğer affedersen iyi düşün tekrar canını yakmasına izin verme..kendini hep ondan daha değerli olarak düşün..tekrar aynı şeyleri yaşatmasına fırsat verme..

pişmanmış haberini aldım ama yaptıkları hiç pişman olduğunu göstermiyor adam tanımadığı kızlara tlf numarasını dağıtıyor
arkadaşı kurtuldun ondan dedi kendin gibi mükemmel bir insan bul dedi bana annesi sen elinden geleni yaptın olmadı kızım demek ki dedi bir daha bu yaşta olmayacaksın değerini bil filan diye konuştu arkadaşlarıma ayrıldık deyince inşallahhhhh dediler asker arkadaşı aradı beni sen 6 yıl bu psikopata iyi dayanmışın filan diye konuştu şimdi sen söyle ben bu adama dönsem ne fayda tüm bunları söyleyen kendi çevresi ben de değil
arasın pişman olsun bana yaptıklarının 1000 katını yaşasın canım çok yandı sabrediyorum

ahhh aynı şeyleri hissediyorum düşünüyorum
aaah ahhhhh bugün tam 1 ay oldu öle özledim ki

calista hoşgeldin..hepimiz özlüyoruz galiba ama yinede üzülmek yok ağlamak yok..napalım düştüysek kalarız dimi ama :)[/QUOTE]
inşallah canım yaa ((

benide görüüüüün ay çok güzel konuşmuşsun canım yaa

ağlamak yasak offfpuffff yıllarımız verdik unutmak için daha kaç günümüzü vereceğiz söyleyin bana
çok zor anlıyorum yaşıyorum ama bir gün mutlu olma umudumuz var di mi
kim ayrılmış da ölmüş ne aşklar bitiyor okuyoruz bizimki de öyle değil miydi bitti ama
size ödev bir liste yapın kendinize olumlu yanları olumsuz yanları diye ben her sabah yapıyorum ve yataktan öyle kalkıyorum bir ohhh çekiyorum kaybetmedik biz buna inanın

ama şimdi o kızın yanında

cehennemin dibine gitsin canım benim istediği kızın yanında olsun sen mutlu olmana bak o mutlu olamasın inşallahhhhh

tabiki mutlu olucaz canım arkamıza baktığımızda bunuda yaşadık ve altından kalktık diyip derin bir nefes alıcaz

cehennemin dibine gitsin canım benim istediği kızın yanında olsun sen mutlu olmana bak o mutlu olamasın inşallahhhhh

ama o kız uğruna beni terketti başka bi kız olsa bu kadar koymaz ama o kız-.- 4 sene önceki sevgilisi (((

merak etme onuda bırakıcak onada aynı şeyleri yaşatıcak mutlu olamıcak

keşke keşke ( inşallah öle olur köpek gibi döner ben basarım tekmeyi (((((
selam kızlar ben de geldim
bende mutlu olmak istiyorum

hep beraber aşıcaz inşallah atlatıcaz her şeyi hepside köpekler gibi pişman olucak biz bunu görücez inşallah...

Sabirli ol, insallah bir gun kopek gibi surune surune offpuff cok mutsuzum beni nolursun affet diye kapina gelecek.
Allah sana bu gunleri sanada banada, burdaki diyer arkadaslarada yasatsin. Ama o gune kadar hepimiz kendimizi toparlayalim.
Once manevi anlamda, daha sonra maddi anlamda. O kadar mukemmelleselimki baslarini duvardan duvara,
tastan tasa vursunlarr.

Evet, nisanlimda bundan cok bahsederdi, acik acik bende o durtuler var, evlendikden sonra seni aldatirim diye cok korkuyorum derdi.
Oyle birsey yaparsam vicdan azabindan olurum geberirim, ben daha evlenmeye hazir degilim diyodu.
Maddi sorunlarinin yaninda bu sorunuda vardi.
Bu arada ben bir yerde okumustum, Evde hic bir sorunu olmayan adamlar daha kolay aldatiyolarmis.
Isteyken evde sorun yok ya, kafa rahat oldugundan kendi kendine aldatarak dert ekliyomus.
Evde sorunlar yasayan erkeklerin ise kafasinda yeterinde mesgul eden sorunlar oldugu icin daha zor aldatiyolarmis.
Tabi istinalar vardir elbet..

Valla son zamanda uzuuun zamandir gorusmedigim arkadaslarimla takiliyorum.
Acaiiiip faydasi var yaaa. Tavsiye ederim. Tabi basini yastiga koydugunda yine aklima geliyor ama
Eve geleli daha yarim saat oldu pilim bitti. BUgun direk uyurum galiba.
Konununda adini kadin dayanismasi diye degistirebiliriz

ayyy benimkininde maddi sorunları vardı hatta yardım bile ettim ahhh ahh ne kadar safmışım.
bu ahların bi yerden çıkacağını umuyorum.adam olucam bundan sonra diye arkadaşlarımın barıştırmasını bile istedi.
nasılda küçük düşürdü kendini.benim hiç elim kolum kalkmıyo ya yatağımı bile toplamadan kalkıyorum.

kızlar bakın şimdi gazete okurken burcu kara'nın röportajının bi paragrafını cımbızladım sizin için
"Ben çok karamsar düşünürdüm.Birçok şey için gözyaşı döktüm,umutsuz geceler geçirdim.Sonra bir gün Buğra'yla karşılaştım.
Yaşadığım ya da yaşamadığım hiçbir şey için pişman değilim,çünkü herşey Buğra içinmiş.Beklediğime değdi."

Allah'ın izniyle bizimde böyle düşüneceğimiz biri çıkacak karşımıza

Son düzenleme:
bir gün yolda yürüyorduk ben de 90-60-90 bir kız değilim yanımızdan iki kız geçti güzeller fizik filan da gülüşüyorlar filan benim kazmaya dedim takamadın koluna şöyle bir kız sen hepsinden güzelsin hem böyle kızlar için para harcamak lazım herkes sen mi hayatım demişti. eee herkes ben değil maaş kartını çıkarıp verecek di mi herkes ben mi kredi kartı borcunu ödeyecek herkes benim kadar saf mı di mi aman bu yazdıklarımı okuyan varsa yapmasın ne olursa olsun erkek maddi anlamda biraz daha güçlü olmalı bıkıyordum bazen ama seviyorum diyordum mutlu olacağım insan. o da hep şunu derdi "offfpufff senin gözün yükseklerde" gülerdim o zaman senle işim ne? Allaha şükür çirkin değilim dikkat çeken bir tipim istemeye kimler geldi hani derler ya beni kimler istedi diye ama ben sıfırdan başlamayı seçtim seviyorum diye ama değmiyormuş ya da değecek insan o değilmiş. bazı arkadaşlara yazdım özelden neler neler yaşadığımı biliyorlar göz yummayın hiçbir şeye ilk hatada silmeyi bilmek lazım yoksa devam ediyor hatalar.
başkası için mi terk etti şunu bil canım o kızı da başka biri için ya da senin için terk edecek biliyorum sindiremiyorsun mutlu olamasın ki olamayacak inşallah
bunlAR için üzülmeye değmiyor bunu anladım ama biz ahhhh işte bizzzz kadınlarrr pek severiz acı çekmeyi

rüyamda Mehmet Günsur'u gördüm ayy peşimden koştu Muhteşem Yüzyıl etkisi galiba ama esiden beri pek beğenirdim kendisini:))))

inşaAllah

buna inanalım hep birlikte her sabah olumlu düşünelim
bir yazı yazmıştı bir arkadaş ben buna çok inanıyorum anne ve babamızın duaları korudu bizi hayırlı olsalardı giderler miydi hiçç di mi?

MEVLANA der ki; "Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme, sen dağları seyret.
Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma, kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset..
Işıklar sönmüşse ve karanlıksa ona da aldırma, ay ışığını seyret..sabret..
Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun. Sabret ki herşey gönlünce olsun..

ne güzel söylemiş

ayy insallah. Hayirlisi olsun.
Allaha sukur son gunlerde onu artik ruyamda gormemeye baslasim.
Onceden hergun 10dk felan aglardim ama son gunlerde hic aglamadim masallah.
Demek hayati dolu dolu yasamak sart.
Insallah kopek gibi pisman oldugu gunleride gorurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…