seviyorsun çünkü... bende isterdim dönmesini ama bazende ya dönmesi hayırlı değilse diyorum..iki arada bir deredeyim..galiba çoğumuzda böyle..duygularımız karma karışık,hem sevgi hem kızgınlık biraz nefret var.. ne diyelim umarım hayırlısı neyse o olur..
ben dönmesini istiyorum ama neden yüzüne haykırabilmek için yaşattıklarını bana yaptığı .......lıkları saymak için yüzüne ama bilir bilir de dönmeye cesaret edemez
yanıına son gidişimde "beni hiç mi aramayacaksın "diye sordum aciz ben elbette bir gün arayacağım dedi hayır o anlamda demedim ben aramayacak mısın yanında olmamı falan filan "ben seni her gün arıyorum offfpufff" dedi gülüyorum şimdi yalancıı
ahhh aynı şeyleri hissediyorum düşünüyorumseviyorsun çünkü... bende isterdim dönmesini ama bazende ya dönmesi hayırlı değilse diyorum..iki arada bir deredeyim..galiba çoğumuzda böyle..duygularımız karma karışık,hem sevgi hem kızgınlık biraz nefret var.. ne diyelim umarım hayırlısı neyse o olur..
aaah ahhhhh bugün tam 1 ay oldu öle özledim ki
benide görüüüüünmutlaka pişman olucak yaptıklarından..mutlaka arayacak..belkide utancından arayamıyordur seni...hep kadınlar anlaşılmaz derler ama kadın bi kere sevdiği değer verir bu şelikde bırakıp gitmez asıl erkeleri anlamak zor hem severler hem terk ederler...benimde off puff diyesim geldi bak :) canım bundan sonra önemli olan senin ne yapacağın..eğer geri döner affet derse affedecek misin..eğer affedersen iyi düşün tekrar canını yakmasına izin verme..kendini hep ondan daha değerli olarak düşün..tekrar aynı şeyleri yaşatmasına fırsat verme..
ama şimdi o kızın yanındaağlamak yasak offfpuffff yıllarımız verdik unutmak için daha kaç günümüzü vereceğiz söyleyin bana
çok zor anlıyorum yaşıyorum ama bir gün mutlu olma umudumuz var di mi
kim ayrılmış da ölmüş ne aşklar bitiyor okuyoruz bizimki de öyle değil miydi bitti ama
size ödev bir liste yapın kendinize olumlu yanları olumsuz yanları diye ben her sabah yapıyorum ve yataktan öyle kalkıyorum bir ohhh çekiyorum kaybetmedik biz buna inanın
ama şimdi o kızın yanında
cehennemin dibine gitsin canım benim istediği kızın yanında olsun sen mutlu olmana bak o mutlu olamasın inşallahhhhh
merak etme onuda bırakıcak onada aynı şeyleri yaşatıcak mutlu olamıcak
selam kızlar ben de geldim
bende mutlu olmak istiyorum
ben dönmesini istiyorum ama neden yüzüne haykırabilmek için yaşattıklarını bana yaptığı .......lıkları saymak için yüzüne ama bilir bilir de dönmeye cesaret edemez
yanıına son gidişimde "beni hiç mi aramayacaksın "diye sordum aciz ben elbette bir gün arayacağım dedi hayır o anlamda demedim ben aramayacak mısın yanında olmamı falan filan "ben seni her gün arıyorum offfpufff" dedi gülüyorum şimdi yalancıı
kızlar bu erkekler evlenince sevdiği kadının kendisini ailesine çocuguna evine adıyacağından korkarmış..hani çocuguna evine adıcakta artık kızlar gibi şıkır şıkır çıtır olmucak diye beyninde hep bi aldatma dürtüsü olurmuş..ben bunu çevremde çok gördüm.bi kadın ne kadar dört dörtlük tertemiz hamarat çocuklarına eşine düşkün bağımlı yaşıyorsa o kocalarda bir okadar çıtır peşinde koşuyorlar.. ben benimkine söyledim dedim 3 çocuk doğurucam senden sonra paramı denkleştirip estetik cerrahına...genital,burun,göğüs, spor aletlerimide şimdiden alıp koyucaksın dedim..benmki bir şok oldu..burunu yakın tarihe alabilirim..o ayrı..ama ne yapıyorsam kendim için yapıyorum.. ona bağlanmadıgımı onsuzda mutlu olacağımı tekbaşıma kendimle barışık oldugumu hissettiriyorum..ödü patlıyo bırakıp gidicem diye..ama bunları yapmamında bir sebebi var..ufacık bir sebep belki ama allaha dua ediyorum erkenden gördüm.. facesinde japon kız ekliydi birkaçtane ve birine çok güzelmişsin yazmıştı..onu o gece dövdüm vallahi dövdüm..yeminlen bak
Sabirli ol, insallah bir gun kopek gibi surune surune offpuff cok mutsuzum beni nolursun affet diye kapina gelecek.
Allah sana bu gunleri sanada banada, burdaki diyer arkadaslarada yasatsin. Ama o gune kadar hepimiz kendimizi toparlayalim.
Once manevi anlamda, daha sonra maddi anlamda. O kadar mukemmelleselimki baslarini duvardan duvara,
tastan tasa vursunlarr.
Evet, nisanlimda bundan cok bahsederdi, acik acik bende o durtuler var, evlendikden sonra seni aldatirim diye cok korkuyorum derdi.
Oyle birsey yaparsam vicdan azabindan olurum geberirim, ben daha evlenmeye hazir degilim diyodu.
Maddi sorunlarinin yaninda bu sorunuda vardi.
Bu arada ben bir yerde okumustum, Evde hic bir sorunu olmayan adamlar daha kolay aldatiyolarmis.
Isteyken evde sorun yok ya, kafa rahat oldugundan kendi kendine aldatarak dert ekliyomus.
Evde sorunlar yasayan erkeklerin ise kafasinda yeterinde mesgul eden sorunlar oldugu icin daha zor aldatiyolarmis.
Tabi istinalar vardir elbet..
Valla son zamanda uzuuun zamandir gorusmedigim arkadaslarimla takiliyorum.
Acaiiiip faydasi var yaaa. Tavsiye ederim. Tabi basini yastiga koydugunda yine aklima geliyor ama
Eve geleli daha yarim saat oldu pilim bitti. BUgun direk uyurum galiba.
Konununda adini kadin dayanismasi diye degistirebiliriz
kızlar bakın şimdi gazete okurken burcu kara'nın röportajının bi paragrafını cımbızladım sizin için
"Ben çok karamsar düşünürdüm.Birçok şey için gözyaşı döktüm,umutsuz geceler geçirdim.Sonra bir gün Buğra'yla karşılaştım.
Yaşadığım ya da yaşamadığım hiçbir şey için pişman değilim,çünkü herşey Buğra içinmiş.Beklediğime değdi."
Allah'ın izniyle bizimde böyle düşüneceğimiz biri çıkacak karşımıza
kızlar bakın şimdi gazete okurken burcu kara'nın röportajının bi paragrafını cımbızladım sizin için
"Ben çok karamsar düşünürdüm.Birçok şey için gözyaşı döktüm,umutsuz geceler geçirdim.Sonra bir gün Buğra'yla karşılaştım.
Yaşadığım ya da yaşamadığım hiçbir şey için pişman değilim,çünkü herşey Buğra içinmiş.Beklediğime değdi."
MEVLANA der ki; "Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme, sen dağları seyret.
Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma, kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset..
Işıklar sönmüşse ve karanlıksa ona da aldırma, ay ışığını seyret..sabret..
Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun. Sabret ki herşey gönlünce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?