aman efendim aman kimleri görüyorummm ooo plunie hanımlar da burdaymışlar
ya kızlar benim facem yok yaaaa açıverme zamanı geldi mi nedir
Canım benim ben de öyle çok özledim seniValla az destek olmamıştın konumu ilk açtığımda.. Çok sevindim şimdi buraya da yazmana..
Ben bir şey farkettim bebeğim. Bu zamana kadar hep , bana gelecek olan adam bir şeyleri yaşamış doymuş olsun k,iben varken gözü dışarı kaymasın derdim.. Ama gördüm ki barlarda takılan , gece hayatı yaşayan adamlar uslanmıyorlar.. "Yaşadım doydum" lafı tamamen fiyasko, yalan dolan.. Adam gibi adam olan 20 sinde de efendi gibi yaşıyor hayatını. Bir daha hayatıma bu karakterde birini katmak istemiyorum..
Bir söz okudum bugün..
Alnı secdeye değmemiş bir adamın, alın yazısı olmak istemiyorum.. diye. Çok hoşuma gitti.
Bahsetmek istediğim konu ibadetini yapması vs değil aslında. İçinde korku olması. Yanlış işler peşinde olmaktan çekinmesi..
Rabbim karşımıza kalbi güzel adamları çıkartsın bundan sonra inşallah..
Seni görmüşken bunu paylaşayım dedim bebeğim..
Benim canım arkadaşlarım , can dostlarım ben geldim geneÇok özledim sizi , sağolun hiç boş bırakmadınız topiği.. Ben de saniye saniye okudum ama cezalı olduğum için cevap veremedim Bu arada benim dünyalar güzeli arkadaşım galenia ile haber yollamıştım ama bakıyorum da ağlanmış bu topikte Derman olmak için varız burada canlarım dertlenmek için değil..
Tek tek cevap yazmayı çok isterim şuan ama sayfalarca ilerlemiş konu.. Hepinize bin teşekkürler
Monaroza hoşgeldin canımın içi
Bu arada facesi olanlar mesaj atsın kızlar ekleşelim. Çok seviyorum sizi,hadi mamaları yiyip online olun da sohbet edelim :13:
canım en azından seninki ayrıldıktan sonra eklemiş
benimkinin 6 yıl boyunca benden sakladığı bir msni varmış ve hep şüphelendiğim kızlar ama o yok bir şey asla aldatmadım diyordu baktım ve gördüm boynuzlanmışım bir güzelll
bu yaptıkları cezasız kalırsa diye korkuyrum bir taraftan Allahın adaletine inanıyorum bir traftan da ya mutlu mesut devam ederse diyorum
ben hep sevgiliden ayrıldıktan sonra en iyi moral veren yer kk derim
öyledir de gerçekten.
insana güç, moral veren bir yer burası.
merak etme canım Allah hiçbirşeyi kimsenin yanına bırakmaz.
Umursama dünya gelse üstüne, içinde büyüyen bir ahın olsun,elbet bir gün devran döner tersine, tahammül en büyük silahın olsun. Boşver hayallerin gerçek olmasın, yeşersin yeter ki umut solmasın, derde talip ol ki dertli kalmasın, garibin gözyaşı günahın olsun. Olsun be aldırma Yaradan yardır, sanma ki zalimin ettiği kardır, mazlumun ahı indirir şahı, her şeyin bir vakti vardır
çok severim bu sözü içimi rahatlatır.
Siz de onayladınız ya teorimi yasaya çevirebilirim artık
Sanırım bundan sonraki yaşamımda , hayatıma sokacağım adamı seçerken aşık olup olmamam en son bakacağım kriter olacak..Anladım ki adeam gibi adam olması, sadık olması, hayatının doğru düzgün şerefiyle yaşaması çok daha önemliymiş..
Bir de hep kaçtım yakışıklı erkeklerden. Korktum. Sanki onlar tehlikeliymiş, onlar aldatırmış gibi.. Hayatıma aldığım adamlar hep ortalama adamlar oldu. Oldu da ne oldu ? Hayrını mı gördük ? Aldatıldık, kandırıldık.. Demek ki tip de değilmiş mesele.. Her şey insanın kalbinde, kişiliğindeymiş..
pluie iyiki bu topiği açmışsın moral oldun hepimize hemde dertleiştik rahatladıksen nasılsın umarım iyisindir herşey yolunda mı ?
yok canım daha öncede var vukuatı..bu facebookuna 2 tane kız eklemiş benim tanımadığım..bu arada ben kızınca silmiştim erkek arkadaşımı..facebokumda yoktu..ondan fırsat bilip eklemiş..neyse ben tekrar ekledim..kızları görünce kim olduğunu sordum hani liseden üniveristeden arkadaşı falansa haksızlık yapmim diye..arkadaşının arkadaşıymış kızlar hey Allahım sabır dedim..sakince sil dedim..sildi..aradan 1 ay kadar geçti..facebooktan tesadeüfen hiç aklımda yokken 2. hesabıyla karşılaştım..bu sil dediğim kızlara özel olarak face açıp eklemiş çıldırdım tabi..yani ben varkende yaptı odun
tam anlamıyla düşündüğüm şeyler bunlar benimde bu ara insan olsun ailesine bana sahip çıkmayı bilsin en önemlisi içinde merhamet duygusu olsun kızlar ben fotoğraf koydum bu arada görülüyomuki
ismini de yanlış yazmışım :)
benimki bana geldiğinde bayağı yaşamış görmüştü valla ama doymamış işte hala gözü dışardaymış
valla kendi gibi birilerini bulsunlar
bazen bu çocuğun yanında ne işim var derdim
her gün içsin parasal olarak kendini toparlayamasın boş boşşş yşasın mutlu olsun
bide arkadaşım yapıyo ya benimle alakası yok yalanı vardır ben böyle bişeyde yaşadım canım sendede oldumu
Bitanem ruhum çok sıkılıyor.. İçim kalbim resmen ağlıyor.. Boğuluyor gibi oluyorum. 1 saniye bile aklımdan çıkmıyor. Uyandığım saniye, gözlerimi daha açmadan aklıma geliyor. Ama binlerce şükür dağıtmadım kendimi... Henüz "Ben bu yükü taşıyamıyorum" dediğim olmadı. Lise hayatımda bir ilişki yaşamıştım 3 sene sürmüştü. Kötü de ayrılmadık, böyle bir kazık ta yemedim. Ama o ayrılığımın acısında tam bir yıkım yaşamıştım. Kolay değil 17 yaşındaydım ve ilk ti benim için..
Şimdi dönüp bakıyorum da , o sırada yaşadığım çektiğim çilenin yarısını bile çekmediğimi düşünüyorum( Şeytan kulağına kurşun ) Bir de hep umut ediyorum.. "Gelecek güzel olacak, her şey yoluna girecek, çok mutlu olacağım" diye tekrar ediyorum sürekli. Dualar ediyorum. Saçlarıma çok fena sardım, forumda bulduğum bütün bakımları yapıyorum Bir şekilde yaşıyorum işte. Hatta bazen içimden gelerek güldüğüm şeyler de oluyor. Bazen durup dururken aklıma komik bir şey geliyor ve gülerken yakalıyorum kendimi.
Neler neler atlattık biz. Kadınız. Erkeklerin fiziksel gücü varsa bizim de maneviyatımız güçlü. Yıkımı da yaşasak er ya da geç toparlanırız. :) Sen anlat canım asıl sen nasıl hissediyorsun kendini ? Günlerin nasıl geçiyor çok merak ediyorum :26:
bide arkadaşım yapıyo ya benimle alakası yok yalanı vardır ben böyle bişeyde yaşadım canım sendede oldumu
Selam kızlar ben geldim yine
bugün facede gördüm eski sevgilim bi tane foto koymuş takım elbise giymiş o kadar yakışmış ki
sanki damat olmuştu
Ben napcam kızlar nasıl unutucam bu cocuğu
Neden unutamıyorum offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?