valla canım tek bir açıklama yapmadı ne bir mesaj ne bir arama beni alıp karşısına konuşmadı 6 yılı sildi bir şey demeden
ayağına kalktım gittim 3 saat uzağımda vay efendim biz evlenemezmişiz evlenirsek boşanırmışız falan filan yeni anlamış bak bak hayallerimle oynadı hem de nasıl kandırdı beni
sonradan duydum arkadaşından evlilikten korkuyormuş da işte her gün içecekmiş filan da
hakkımı helal etmiyorum ve ettiğini bulsun
ya hikaymi yazmaktan bıkmadım ahhh kuzucuklarım
6 yıl süren ve biten bir ilişki hem de nişanlanmamıza bir ay kala
ooo ev eşyam gelinliğim yüzüğüm düğün organizasyonum fotoğrafçıma kadar ayarladım evlenecektik ya hani kesindi yaaa
bir de salak gibi evleneceğiz diye her haltı yedim kar
adam vurdu totoma tekmeyi hiçbir şey olmamış gibi
ben de akıl yok hem de hiçç üzülmeyin değmiyorlar
ya hikaymi yazmaktan bıkmadım ahhh kuzucuklarım
6 yıl süren ve biten bir ilişki hem de nişanlanmamıza bir ay kala
ooo ev eşyam gelinliğim yüzüğüm düğün organizasyonum fotoğrafçıma kadar ayarladım evlenecektik ya hani kesindi yaaa
bir de salak gibi evleneceğiz diye her haltı yedim kar
adam vurdu totoma tekmeyi hiçbir şey olmamış gibi
ben de akıl yok hem de hiçç üzülmeyin değmiyorlar
ya bir de her şeyi onu düşünerek aldım birlikte aldık birlikte seçtik
ben şimdi o yemek takımında nasıl yemek yerim aaa bak gömlek programı var diye hevesle aldığım çamaşır mak. başkasının gömleklerini yıkayacağım düşününce şaka gibi
bende sözlüydüm ve saf saf gelinlik modelleri beğenirken yaşadım bunları kızdım kendime şimdi
canım seninde benim gibimiydi ilişkin bir kğs bir barışık ne ayrılabilen nede doğru düzgün geçinebilen bir çift miydiniz..biz öyleydik..
insanın öne sürdüğü bahaneleri düşünüce aklı mantığı almıyor..bizi elde edene kadar binbir türlü takla atıyorlar kendilerine aşık olduğumuzu anlayınca hadi eyvallah deyip çekip gidebiliyorlar..erkeklerin vicdan duygularının olmadığını düşünüyorum..inş pişman olup dönerler ve biz onları çoktan unutmuş oluruz..
canım seninde benim gibimiydi ilişkin bir kğs bir barışık ne ayrılabilen nede doğru düzgün geçinebilen bir çift miydiniz..biz öyleydik..
insanın öne sürdüğü bahaneleri düşünüce aklı mantığı almıyor..bizi elde edene kadar binbir türlü takla atıyorlar kendilerine aşık olduğumuzu anlayınca hadi eyvallah deyip çekip gidebiliyorlar..erkeklerin vicdan duygularının olmadığını düşünüyorum..inş pişman olup dönerler ve biz onları çoktan unutmuş oluruz..
kızlaaaaaaaar canlarım bende geldiim
evet canım.özürler diledi çiçekler gönderdi ama biliyorumki bu onun karakteri değişmez ve affetmedim.
Üzülmüyorummu tabiki üzülüyorum,özlüyorum,kızıyorum,başımı yastığa koyunca ağlıyorum
ben bunu haketmedim biliyorum.Allah'a dua ediyorum ucuz kurtuldum diye.ya evlenip çocuğum olduğunda yaşasaydım bunu.
iyi tarafını hayırlı tarafını görmeye çalışıyorum elimden geldiğince
hoşbuldum canım =)hoşgeldinnnn :))))))))))))))))))
onlar ne kadar kötülük yaparsa yapsınlar özlüyoruz üzülüyoruz malesef onlar için değmediğini bile bile...gözyaşlarımıza acısakta onlar için akıtmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi... dediğin çok doğru belkide evlenince yaşatacaktı bunu sana..rabbim belkide bizi onlardan koruyordur şimdi üzülsekte sonra iyi ayrılmışız dediğimiz günlerde gelir inşAllah...umarım hepimizin karşına sadık sevgi dolu onlarda aşkmıymış dediğimiz ve bize bunları dedirtecek hayırlı insanlar çıkar karşımıza...
onlar ne kadar kötülük yaparsa yapsınlar özlüyoruz üzülüyoruz malesef onlar için değmediğini bile bile...gözyaşlarımıza acısakta onlar için akıtmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi... dediğin çok doğru belkide evlenince yaşatacaktı bunu sana..rabbim belkide bizi onlardan koruyordur şimdi üzülsekte sonra iyi ayrılmışız dediğimiz günlerde gelir inşAllah...umarım hepimizin karşına sadık sevgi dolu onlarda aşkmıymış dediğimiz ve bize bunları dedirtecek hayırlı insanlar çıkar karşımıza...
aynen böyle bir iyi bir kötü hele son yıllarda daha da artmıştı kavgalarımız sorumsuz adamın tekiydi
bana beni bırakma diye yalvaran adam bıraktı gitti sen beni bırakmadıkça ben seni hiç bırakmam offfpuufff
ben dönmesini çok istiyorum
seviyorsun çünkü... bende isterdim dönmesini ama bazende ya dönmesi hayırlı değilse diyorum..iki arada bir deredeyim..galiba çoğumuzda böyle..duygularımız karma karışık,hem sevgi hem kızgınlık biraz nefret var.. ne diyelim umarım hayırlısı neyse o olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?