- 29 Nisan 2021
- 365
- 1.770
- 28
- 37
- Konu Sahibi narinolmayanpapatya
-
Yetişkin insanlarsiniz.Bir kahve içmek için davet edebilirsin.Olgun ve kibar biriyse bu teklifini dillendirmemek suretiyle ya olumlu bir dönüş yaparak kabul eder ya da müsait olmadığını söyleyerek usulunce reddeder.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayim. 33 yasındayım, 34'üme bikaç ay kaldı. Bekarım. Ask mesķ konularında bolca talihsiz ve başarısız bir insanım. Birkaç flörtüm, bir iki hiçbir yere ulaşmayan buluşmalarım dışında hiç ciddi ilişkim olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum çünkü çocuğum olsun istiyorum ve son verdiğim hormon testleri cok iç açicı degildi.
Babam ve erkek kardeşimle aynı büroda calışıyoruz ve babamın eski bir çalısanı arada sırada bizim büroya uğrar. Babamla birbirlerini çok severler, babamı kendi babası gibi görür. Ve ben bu adamla bir şekilde merhaba merhaba olan iliskimizi biraz ileri götürmek istiyorum. Aşık falan değilim, beğeniyorum sadece ve cevremde benim yaslarımda bekar olan kimse yok. Adamla evlenme hayalleri de kurmuyorum sadece biraz daha iyi tanımak ne biliyim bu işin oluru var mı görmek istiyorum. 40 yasina gelip neden bu ise bir şans vermedim diye hayıflanmak istemiyorum.
Ancak sorun şu ki adam bizim büroya geldiğinde hep 20 tane farklı insan oluyor, hani konusacak fırsatı bırak o insan kalabalığının içinde seçilmiyor bile. En son dün geldi büroya, bazen o da bana bakıyor ama hayal gücüm mü emin olamıyorum. Saçma bir sey yapıp kendimi rezil etmek de istemiyorum (ki zaten hayatım bağlı olsa dahi yapamam). Bana bir yol gösterin, nasıl bu adamla bi bes dakika da olsa telefon numaralarımızı degisecek kadar konusabilirim ya da uzaktan uzağa bakışmak yerine biraz daha samimi olabilirim. Laf kimseye yayılsın istemiyorum çünkü olur bi iki dısari çıkarız olmaz yürümez hoslanmayız birbirimizden babamla aralari bozulsun istemem çunķu yetim büyüdüğü için babamı babası yerine koyuyor.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayim. 33 yasındayım, 34'üme bikaç ay kaldı. Bekarım. Ask mesķ konularında bolca talihsiz ve başarısız bir insanım. Birkaç flörtüm, bir iki hiçbir yere ulaşmayan buluşmalarım dışında hiç ciddi ilişkim olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum çünkü çocuğum olsun istiyorum ve son verdiğim hormon testleri cok iç açicı degildi.
Babam ve erkek kardeşimle aynı büroda calışıyoruz ve babamın eski bir çalısanı arada sırada bizim büroya uğrar. Babamla birbirlerini çok severler, babamı kendi babası gibi görür. Ve ben bu adamla bir şekilde merhaba merhaba olan iliskimizi biraz ileri götürmek istiyorum. Aşık falan değilim, beğeniyorum sadece ve cevremde benim yaslarımda bekar olan kimse yok. Adamla evlenme hayalleri de kurmuyorum sadece biraz daha iyi tanımak ne biliyim bu işin oluru var mı görmek istiyorum. 40 yasina gelip neden bu ise bir şans vermedim diye hayıflanmak istemiyorum.
Ancak sorun şu ki adam bizim büroya geldiğinde hep 20 tane farklı insan oluyor, hani konusacak fırsatı bırak o insan kalabalığının içinde seçilmiyor bile. En son dün geldi büroya, bazen o da bana bakıyor ama hayal gücüm mü emin olamıyorum. Saçma bir sey yapıp kendimi rezil etmek de istemiyorum (ki zaten hayatım bağlı olsa dahi yapamam). Bana bir yol gösterin, nasıl bu adamla bi bes dakika da olsa telefon numaralarımızı degisecek kadar konusabilirim ya da uzaktan uzağa bakışmak yerine biraz daha samimi olabilirim. Laf kimseye yayılsın istemiyorum çünkü olur bi iki dısari çıkarız olmaz yürümez hoslanmayız birbirimizden babamla aralari bozulsun istemem çunķu yetim büyüdüğü için babamı babası yerine koyuyor.
Telefonunu bugun buldum. Instasi var ama kardesim ekli onun instasinda, ben de toplam 4 5 kisi ekli zaten onu ekleyecek olsam kabak gibi cikar. Telefonunu buldum ama ne diye bir bahane uydurup yazacagimi cozemedimSosyal medyası yok mu?? Ya da babanın telefonundan numarasını alıp iş bahanesiyle kendi telefonundan ararsın. Bi iki kere arasan iş bi yerlere gider sanki.
Telefonunu bugun buldum. Instasi var ama kardesim ekli onun instasinda, ben de toplam 4 5 kisi ekli zaten onu ekleyecek olsam kabak gibi cikar. Telefonunu buldum ama ne diye bir bahane uydurup yazacagimi cozemedim
Iste bi bes dakikaligina yalniz kalailecegimiz bi ortam olsa valaha disari davet edecem kendimi asip ama bizim büro en sakin gununde yangin yeri gibi. Ancak uzaktan bakip merhaba diyebiliyorum bu suratlaYetişkin insanlarsiniz.Bir kahve içmek için davet edebilirsin.Olgun ve kibar biriyse bu teklifini dillendirmemek suretiyle ya olumlu bir dönüş yaparak kabul eder ya da müsait olmadığını söyleyerek usulunce reddeder.
Sosyal medya kullanıyormu. Biz eşimle aynı mevkide oturuyorduk yolda görürdüm hep onu. Sosyal medyadan ekleyip tanıştım.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayim. 33 yasındayım, 34'üme bikaç ay kaldı. Bekarım. Ask mesķ konularında bolca talihsiz ve başarısız bir insanım. Birkaç flörtüm, bir iki hiçbir yere ulaşmayan buluşmalarım dışında hiç ciddi ilişkim olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum çünkü çocuğum olsun istiyorum ve son verdiğim hormon testleri cok iç açicı degildi.
Biraz öyle biraz değil. Geçen kıstan beri hafiften hoslanıyorum ondan aslında ama ben cok icime kapnagim o yüzden adım atamıyorum kimseye. Şimdi de mart ayında kısır kalabileceğimi öğrendim. Yani bircok insanin umrunda olmaz heralde ama o kapı suratıma carpmadan bu kisiyle denemek istiyorum. Zaten bu da olmazsa ilerde kimsenin hayatının vebalini alamam çocuğum olmayacağinı bile bileYazdiklarinizda bir telas var sanki..zaman geciyor ve ben birini bulmaliyim telasi..Dediginiz gibi etrafta olan tek aday bu bey..Yani adama asik degilsiniz adam size hic yaklasmamis adim atmamis..Sadece birisi olsun olmali telasi bu gibi geldi bana..
Telefon et..Ben sosyal medya olayına girmezdim.iliskiler daha dolambaçlı bir hal alıyor sosyal platformlar ile.Bazen olma imkanı varsa bile olamıyor :).Ne istediğini bilen bir kadından daha çekici bir şey yok bence.İstedin ve almak için bir hamle yapmalisin. .Ben telefon et derim.Evet derse tanışıp merakını giderirsin,hayır derse boşuna umitlenip kafanda kurgulamazsin.Iste bi bes dakikaligina yalniz kalailecegimiz bi ortam olsa valaha disari davet edecem kendimi asip ama bizim büro en sakin gununde yangin yeri gibi. Ancak uzaktan bakip merhaba diyebiliyorum bu suratla
Kullanıyor, yukarda anlattım. Kardesim ekli ekleyemem benSosyal medya kullanıyormu. Biz eşimle aynı mevkide oturuyorduk yolda görürdüm hep onu. Sosyal medyadan ekleyip tanıştım.
Boşanmış. Garip bi sekilde ben ondan hoslandıgimi kendi kendime itiraf ettikten sonra babam gelip X cok iyi biri ama karisiyla yapamamis bosanmis dediTelefon et..Ben sosyal medya olayına girmezdim.iliskiler daha dolambaçlı bir hal alıyor sosyal platformlar ile.Bazen olma imkanı varsa bile olamıyor :).Ne istediğini bilen bir kadından daha çekici bir şey yok bence.İstedin ve almak için bir hamle yapmalisin. .Ben telefon et derim.Evet derse tanışıp merakını giderirsin,hayır derse boşuna umitlenip kafanda kurgulamazsin.
Ayrıca adama hamleyi yapmadan evli barklı olup olmadığını yada biriyle bir ilişki olup olmadığını da mutlaka sorustur imkanın varsa.Eger öyle ise o adam yasaklı alana girer..devam edemezsin.
Ozaman mesaj atın. Merhaba nasılsın diyeKullanıyor, yukarda anlattım. Kardesim ekli ekleyemem ben
Yok olsa bahane edip arayacam valla. Zaten gaza gelmek icin actım bu konuyu hadi yap gazını almak içinSektörünüzü bilmiyorum ki hiç mi ortak nokta yok, onun yaptığı işle herhangi benzer bişe. Biraz cesaret
Evet evet yapayım değil mi. Sabhtan beri watsaptan acıp açıp duruyorum ama devamı gelmiyorOzaman mesaj atın. Merhaba nasılsın diyesonrasında gidişata göre ilerleyip kahve içmeyi teklif edin kimbilir belkide o eder
Tabikide yapın. Bende ilk adım atan taraftarim. İstedim ve konuştum sizde numarasida varmıştı. Bir şekilde ya olumlu olur ya olumsuz böyle belirsizlikle beklemeyi sevmem ben oyuzden eşime tanışmayı ben teklif etmiştim gelişmeleri haber verin amaEvet evet yapayım değil mi. Sabhtan beri watsaptan acıp açıp duruyorum ama devamı gelmiyor
Ya asında bugun bu konuyu acmamin sebebi bu. Atmayi dusunuyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum. Belki gaza gelirim diye. Telefonumu nereden buldun derse rezillik cunku biraz sapıkca bi stalk sonucu buldumTelefonuna bi mesaj atin dunyanin sonu degil ya adam sizden hoslaniyorsa bile belkide babanizdan ötürü adim atamiyordur belkide sizden red cevabi almaktan korkuyordur
Ya asında bugun bu konuyu acmamin sebebi bu. Atmayi dusunuyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum. Belki gaza gelirim diye. Telefonumu nereden buldun derse rezillik cunku biraz sapıkca bi stalk sonucu buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?