- 29 Nisan 2021
- 365
- 1.770
- 28
- 37
- Konu Sahibi narinolmayanpapatya
-
Merhaba buradan birkaç kisi gelismeleri haber ver demisti biri de sizsiniz. Digerlerini hatırlayamadım ama toptan yazmış olayım. Instadan ekledim. Kabul etti o da ekledi. Bir sey yazmadim daha. Aksam 2 fotomu begenmis. Bu kadar henüzTabikide yapın. Bende ilk adım atan taraftarim. İstedim ve konuştum sizde numarasida varmıştı. Bir şekilde ya olumlu olur ya olumsuz böyle belirsizlikle beklemeyi sevmem ben oyuzden eşime tanışmayı ben teklif etmiştim gelişmeleri haber verin amainşallah gonlunuzden geçen hayirlsii olur
Guzel. Devamini bekliyoruz :)Merhaba buradan birkaç kisi gelismeleri haber ver demisti biri de sizsiniz. Digerlerini hatırlayamadım ama toptan yazmış olayım. Instadan ekledim. Kabul etti o da ekledi. Bir sey yazmadim daha. Aksam 2 fotomu begenmis. Bu kadar henüz
Ayy insallah gelir devami hadi bakalım aminGuzel. Devamini bekliyoruz :)
Ne zamandir babanizla yakin. Ben olsam ustume alinirdim hemenAyy insallah gelir devami hadi bakalım amin
Hep yakınmışlar ise girdikten sonra. Ciktintan sonra da babami ziyarete gelir aradaNe zamandir babanizla yakin. Ben olsam ustume alinirdim hemenbirde hic yakin davrandi mi size :)
Ee mükemmel. Adım atmaktan korkmayınMerhaba buradan birkaç kisi gelismeleri haber ver demisti biri de sizsiniz. Digerlerini hatırlayamadım ama toptan yazmış olayım. Instadan ekledim. Kabul etti o da ekledi. Bir sey yazmadim daha. Aksam 2 fotomu begenmis. Bu kadar henüz
Mesaj da attım valla. Bi fotosuyla ilgili mesaj attım cevap yazdı. Tesekkürler cesaret verdiginiz içinEe mükemmel. Adım atmaktan korkmayın
Ee konusuyor musunuzMesaj da attım valla. Bi fotosuyla ilgili mesaj attım cevap yazdı. Tesekkürler cesaret verdiginiz için
Ahaha kız yurduna çevirdik siteyiEe konusuyor musunuz
Merak ettim napiyimAhaha kız yurduna çevirdik siteyi. Evet sorun yok şimdilik.
Yemeğe davet etti. Denek ki yanlış hissetmemişimMerak ettim napiyimhadi hayirlisi
Sevindim canimYemeğe davet etti. Denek ki yanlış hissetmemişim
Hayır ya etmesin lütfencim. Adım adım olsun artık bundan sonrasıYemekte de evlenme teklifi eder.
Oldu bu iş
Tesekkurler. Ben tanımak etmek istiyorum. Cok tesekkur ederim iyi niyetli yorumunuz içinValla siz çok istiyorsunuz diye dedim.
Nasıl istiyorsanız öyle olsun.
TamamAy yemek sonrasını da yazın mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?