canım ben de 4-5 saat uzaklıkta bir şehre, evlerine gitmiştim tanışmak için. erkek arkadaşım gelip aldı beni ve ve geceyi yolda geçirdiğimizden sabahın köründe gittik evlerine. kadıncağız gecelikle açtı hatta kapıyı :) sonra benim ayıcık erkek arkadaşım gidip uyudu odasında :) ben de hiç bilmeidğim bir evde onlar da beni dinleniyor sanarken tavanın ayrıntılarını incelemiştim. ev ahalisiyle birkaç saat sonra tanıştım tabii, herkes uyanınca. ben sizli bizli konuşmayı planlıyordum; ama erkek arkadaşım bu konuda uyardı, samimi ol, böylesi daha iyi onlar için dedi. ben de x amcacım, y teyzecim şeklinde hitap ettim. tabi konuşurken çok sık isim kullandığım ve genelde hızlı konuştuğum için bazen anlamsız kelimeler çıktı ağzımdan haçiçetejecim gibi :))) bu da burcunun amcacım olayıyla eşdeğer bir komedi yaratmış oldu bana :)
ben yoldan geldiğim için elbise giymemiştim. hem çok rahat da edemeyebilirdim nasıl oturcam filan diye. sen de rahat edemem diyorsan bi pantolon giyebilirsin keten ya da kumaş olabilir. üstüne de derli toplu şık bi bluz, tamamdır. önemli olan aslında kendini neyle en rahat hissediyorsan onu giymen. böylece nasıl göründüğünü düşünüp canını sıkmazsın. umarım çok güzel geçer. onların seni sevmesi kadar, senin de onları sevmen önemli, unutma. bunu düşünürsen biraz daha rahat edersin. tek sınav olan sen değilsin o arada :) onlar da sınavdalar yani :)
her şey gönlünce olsun!