Tanışmaya 1 haftam kaldı..

yaz_yaz

♕ ♕ ♕ ♕ ♕
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
579
40
318
Evet büyük güne 1 hafta kaldı.. önümüzdeki hafta sevgilimin annesiyle tanışacağım , ne zamandır vardı bu konu zaten.. biraz ertelersemde , korka , çekine, gerile gerile olacak bu.. çok heyecanlıyım... ne giysem , nasıl davransam , ne şekilde konuşsam.. biliyorum kesin heyecandan saçmalıycam :18: ama kötü bi izlenimde bırakmak istemiyorum.. en kötü ne olabilir diyorum , ooooo birsürü şey geliyo aklıma... :17: sizin tanışmalarınız nasıl geçti , nasıl davrandınız , nasıl tepkiler aldınız...?

önce biraz rahat ol cnm :)

ben kot bady giymiştim o gün
binanın merdivenlerini vazgeçtim gelmicem diyerek çıkmıştım ama :)

yarım saat kadar oturmuştuk zaten..

şaşkınlıktan ortadan konuşmuştum kayınvalidem ve kayınpederimle :)

teyze amca desem olmas en iyisi ortadan konuşam demiştim :52:

inş güzel geçer tanışma faslınız canmm

erkek arkadaşınız çok fazla anacı değilse ve sizi çok seviyorsa bu kadar heyecanlanacak birşey yok. Unutmayın asıl büyük gün düğün günüdür.

Son düzenleme:
şimdilik önümdeki en önemli olay , en büyük gün tanışma günü ama.. annesine düşkün , fikirleri onun için önemlidir diye düşünüyorum.. annesiyle herşey güzel geçsin , sevdiceğimin içi , aklı rahat etsin istiyorum :97:

canım benim heyecan normal bende heyecanlanmıştım hemde çokkkk.... ama en zoru ilk adım sonrası aile kaynaşırsa kolayca gelişiyor iki hafta sonra düğünüm var birde beni düşün heyecanımı:62::62::62::62::62:

Kot tshirt değil de yaşına uygun bir elbise giymeni tavsiye ederim.

bende elbise giymeyi düşündüm önce ama normalde fazla giymediğim için kendimi içinde rahat hissedememekte war.. bide nereye gideceğimizide bilmiyorum.. dışardamı tanışcaz yoksa evemi gidicez.. bu arada eve gidersek bişey almam gerekirmi..? ne biliyim pasta yada öyle bişey..?

kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle giyin ve davran. tabi ki de eve gidecekseniz pasta/çiçek bişey alman gerekir eli boş gitme.

ben henüz tanışmadım ama kıyafet olarak kesinlikle uygun boylarda (diz boylarında) bir elbise iyi olacaktır.

hem çok özenmiş gibi durmaz,hem de hiç özenmemiş gibi.

yani kulp takılması zor,saçları da yarım toplamak,düzse açık bırakmak olabilir.(saçlar uzunsa)

kısa saçlar söz konusu ise açık bırakılabilir tabi.

hafif bi de makyaj...

giderken de bi çiçek alırsın,ya da tatlı da olabilir.

siz şeklinde hitap etmen daha uygun sanki.

zaten erkek arkadaşın ortamı uygun hale getirir. heyecanında böylece geçer:64:

benim tanisma olayim cok rahat gecti
bide ben hem babasiyla hem annesiyle ayni anda tanistim:1:
üstelik ayni günde teyzesi ve ablasida vardi
ben bi bluz ve bi pantolon giymistim
yani öyle özümden cikmam sacma olur diye düsündüm
cok rahat gecti benimkisi hic sorunlu olmadi
rahat edecegin birsey giy bence
diz boyu elbise giysen simdi oturunca dizlerin acilicak falan
bence en rahati pantolon üzerine hos bir bluz
hic heycanlanma heycanlanicak birsey yok bence
kendine güvennn
giderken cicek degilde tatli götür bence
daha uygun olur sanki

canım benim heyecan normal bende heyecanlanmıştım hemde çokkkk.... ama en zoru ilk adım sonrası aile kaynaşırsa kolayca gelişiyor iki hafta sonra düğünüm var birde beni düşün heyecanımı:62::62::62::62::62:

inşallah söylediğin gibi olur güzel geçer.. çooookk mutluluklar bu arada , inşallah hayırlısıyla biz bekarlarda yaşarız o düğün heyecanını.. bağımlılık yaptı sanırım bu heyecan durumu :52: birini atlatmadan diğerini istiyorum :52:

emin ol ne giydiğinden ne götürdüğünden çok onlara verdiğin elektriğe önem verecekler.. güler yüzlü ol (her şeyde sırıt demiyorum hafif Bi tebessüm).. dik otur.. iletişim kurarken gözlerine derin derin Bak, hafif Bi tebessüm olsun her daim yüzünde.. güzel konuş, tane tane ve anlamlı. heyecandan Benım gibi saçmalama, annesine 3 kere amcacım diye hitap etmıstım hala ölürüm gülmekten aklıma geldıkçe :60:

Sonra kendine olan güvenini hissettir, çok da küstah görünme ama .. neyse tatlım kısaca kendin ol yeter, Bi de ekstra Bi özgüven hisset olay Budur.. 25 eylülde de Ben çıkıcam görücüye, teeee entepten geliciler, Bi tane edepli üstruplu elbisem yok hepsi maşallah dekolte.. onlarla karşilarına çıksam olmaz , ne edicim Bilmiim, neyse cnm sana Bol şans, gel Buraya anlat tanıştıktan sonra..

tavsiyelerin için teşekkürler.. kesin başına gelen amcacım olayı aklıma gelir o gün.. kulakların çınlarsa bilki benden ötürü :9:

canım ben de 4-5 saat uzaklıkta bir şehre, evlerine gitmiştim tanışmak için. erkek arkadaşım gelip aldı beni ve ve geceyi yolda geçirdiğimizden sabahın köründe gittik evlerine. kadıncağız gecelikle açtı hatta kapıyı :) sonra benim ayıcık erkek arkadaşım gidip uyudu odasında :) ben de hiç bilmeidğim bir evde onlar da beni dinleniyor sanarken tavanın ayrıntılarını incelemiştim. ev ahalisiyle birkaç saat sonra tanıştım tabii, herkes uyanınca. ben sizli bizli konuşmayı planlıyordum; ama erkek arkadaşım bu konuda uyardı, samimi ol, böylesi daha iyi onlar için dedi. ben de x amcacım, y teyzecim şeklinde hitap ettim. tabi konuşurken çok sık isim kullandığım ve genelde hızlı konuştuğum için bazen anlamsız kelimeler çıktı ağzımdan haçiçetejecim gibi :))) bu da burcunun amcacım olayıyla eşdeğer bir komedi yaratmış oldu bana :)
ben yoldan geldiğim için elbise giymemiştim. hem çok rahat da edemeyebilirdim nasıl oturcam filan diye. sen de rahat edemem diyorsan bi pantolon giyebilirsin keten ya da kumaş olabilir. üstüne de derli toplu şık bi bluz, tamamdır. önemli olan aslında kendini neyle en rahat hissediyorsan onu giymen. böylece nasıl göründüğünü düşünüp canını sıkmazsın. umarım çok güzel geçer. onların seni sevmesi kadar, senin de onları sevmen önemli, unutma. bunu düşünürsen biraz daha rahat edersin. tek sınav olan sen değilsin o arada :) onlar da sınavdalar yani :)
her şey gönlünce olsun!

Back
X