- Emoji Skoru
- 362
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde kimse ile bulusmaz misiniz? Bu cocukla kac zamandir konusuyorsunuz? Bir bulusup gprusmenin zarari olmayacaktir ikiniz de akli basinda indanlarsanizTanıştığım çocuk buluşalım diyor asker izne gelmiş .buluşalım dedi .napcam bilmiyorum .tanıyalım birbirimizi diyor.bende tam emin değilim .yaşı küçük değil Ergen değil.annemgile söylesem izin vermeyeceklerini biliyorum..
Çok istiyor söz verdim dedi ikna ettim şuan bklmSöyleme o zaman
Hayır kimseyle bulusmadim hayatımdaNormalde kimse ile bulusmaz misiniz? Bu cocukla kac zamandir konusuyorsunuz? Bir bulusup gprusmenin zarari olmayacaktir ikiniz de akli basinda indanlarsaniz
Hayır kimseyle bulusmadim hayatımda
Sosyal medyaNerede tanıştınız?
Sosyal medya
Korkmuyorum da ediyorumNe kadar zamandır konuşuyorsunuz ve kaç yaşındasınız? Yukarıda kimseyle bulusmadim daha önce demişsiniz. Dikkatli olun derim.
Çocuk asker yani zararsız dur bence hemde bizim taraflardan Karadeniz sayılır ama bilmiyorumBen senin bu psikoloji ile birileriyle görüşmeni güvenli bulmuyorum. İnsan ayırt edemiyorsun kötü kişiden de uzaklaşmıyorsun. İyi birisiyle görüşüyorum desen bile pek inanmam yani öyle diyeyim
Bence buluşma, buluşacaksan yanında bir arkadaşın falan olsun bari. Bir de askermiş, yanlış anlaşılmasın ama bazı erkekler azgın olabiliyor zorla seni öpmeye çalışabilir. Görüşeceksen toplum içinde açık alanda görüş. Sessiz sakin baş başa bir yerde görüşmeyin.Tanıştığım çocuk buluşalım diyor asker izne gelmiş .buluşalım dedi .napcam bilmiyorum .tanıyalım birbirimizi diyor.bende tam emin değilim .yaşı küçük değil Ergen değil.annemgile söylesem izin vermeyeceklerini biliyorum..
Bence buluşma, buluşacaksan yanında bir arkadaşın falan olsun bari. Bir de askermiş, yanlış anlaşılmasın ama bazı erkekler azgın olabiliyor zorla seni öpmeye çalışabilir. Görüşeceksen toplum içinde açık alanda görüş. Sessiz sakin baş başa bir yerde görüşmeyin.
Stemina'nın dediği gibi senin bu süreçte biriyle görüşmen iyi olmaz. İnsanları iyi mi kötü mü ayırt edemiyorsun. Üstelik bu yaşına kadar hiç yüz yüze görüştüğün bir erkek arkadaşın olmamış hep internetten tanımışsın. Konuştuğun kişinin niyetini bilemezsin, dikkatli olman lazım. Bu kişi kaç yaşında? Telefon numaranı aldı mı?Ay hope güldürdün beni öpmeye kalkarsa tokadı yer
yada bagiririm en fazla bişey olmaz daoyle guvenecegim arkadaş im yokki
Hayır tiktokta uzun süre takipteymis bende onu daha dün yazdım işte önceden yazmış cevap vermemiş im.almadi daha erkenStemina'nın dediği gibi senin bu süreçte biriyle görüşmen iyi olmaz. İnsanları iyi mi kötü mü ayırt edemiyorsun. Üstelik bu yaşına kadar hiç yüz yüze görüştüğün bir erkek arkadaşın olmamış hep internetten tanımışsın. Konuştuğun kişinin niyetini bilemezsin, dikkatli olman lazım. Bu kişi kaç yaşında? Telefon numaranı aldı mı?
33 yaşında İkizler Burcu ÇorumluStemina'nın dediği gibi senin bu süreçte biriyle görüşmen iyi olmaz. İnsanları iyi mi kötü mü ayırt edemiyorsun. Üstelik bu yaşına kadar hiç yüz yüze görüştüğün bir erkek arkadaşın olmamış hep internetten tanımışsın. Konuştuğun kişinin niyetini bilemezsin, dikkatli olman lazım. Bu kişi kaç yaşında? Telefon numaranı aldı mı?
Ay bir de tiktoktan mi boşver görüşme bununla. O uygulamayı kullanan erkekten hayır gelmez. Bir sürü kişiyle konuşuyordur kesin. Sen onun videosuna yorum yapmışsın yorumuna karşılık sana yazmış. Görüşmeye değmez bence.Hayır tiktokta uzun süre takipteymis bende onu daha dün yazdım işte önceden yazmış cevap vermemiş im.almadi daha erken
Dimi bencede sepetleyimAy bir de tiktoktan mi boşver görüşme bununla. O uygulamayı kullanan erkekten hayır gelmez. Bir sürü kişiyle konuşuyordur kesin. Sen onun videosuna yorum yapmışsın yorumuna karşılık sana yazmış. Görüşmeye değmez bence.
Evet görüşme ve tiktoku sil artık lütfen. Çok saçma bir uygulama, zihnini boş videolar, uygulamalar ile meşgul etme.Dimi bencede sepetleyim![]()
Komplemiiii kizz devrim olur buuuEvet görüşme ve tiktoku sil artık lütfen. Çok saçma bir uygulama, zihnini boş videolar, uygulamalar ile meşgul etme.