Otelde temizlik sefiNe iş yapıyor?
Siz sosyal ilişkilerinizde de hemen sıkılıyor musunuz böyle?
Rainy olmak bunu gerektirir
Of reyni off
Böyle demeyin sormayın ne olurNe iş yapıyor?
Her tanıştığınla evlilik hayali kurmayı bir bırakır mısın önce? Tüm Tc erkekleri seninle evliliğe hazır gibi davranıyorsunBen biriyle konusuyorum. Bu 13 14 saat calisiyor. Benimde uzun sure tek kalinca psikolojim bozuluyor. Evlenince nasil olacak. Bu yuzden ayrilmak istiyorum ama kararsizim onuda uzmek istemiyorum ne yapmaliyim sizce?
Soylemedim tabi.Şu dusunceni duysa senden kaçar biliyorsun değil mi
Bana o kelimeyi kullandım diyorsun, diğer arkadaşlara sevgili olduğunuzu ima ediyorsun.O kelimeyi kullandim. Uzulmez mi yeni konusmaya basladik
Gülmemeliyim, gülmemeliyimBöyle demeyin sormayın ne olur
Evlensin evinin hanimi kocasının karısı olsun dilan polat rainnyy
Aklını cekmeyin lütfen lütfen
Bu kadar kısa sürede sana evlilik düşündüren nedir?Soylemedim tabi.
Suan evlenmek istemiyorum ama ileride evlenirsek sorun olur mu diye dusunuyoeum siz dusunmuyor msuunuz gercektenBu kadar kısa sürede sana evlilik düşündüren nedir?
Ve o adamin bundan haberi yokBu kadar kısa sürede sana evlilik düşündüren nedir?
Ben biriyle konusuyorum. Bu 13 14 saat calisiyor. Benimde uzun sure tek kalinca psikolojim bozuluyor. Evlenince nasil olacak. Bu yuzden ayrilmak istiyorum ama kararsizim onuda uzmek istemiyorum ne yapmaliyim sizce?
3 4 gun oldu. Evliligide dusunuyorum simdiden
Ne güzel alın teriyle kazanıyor calısıyor diye de ne bileyim ya gerçi onun senden ayrılması gerekirdi bir yanlışlık olmalıOtelde temizlik sefi
Ben evlenmek istemiyorum zaten hemen3-4 gun evlilik icin cok gec bence. Ilk 2 saatte evlenmezse sepetle.
Aa niye oyle dedinNe güzel alın teriyle kazanıyor calısıyor diye de ne bileyim ya gerçi onun senden ayrılması gerekirdi bir yanlışlık olmalı
Şey kaprislisin de birazAa niye oyle dedin
3 4 gun oldu. Evliligide dusunuyorum simdiden
Evlenebilir miyim evlenemez miyim diye düşünüyorum
Suan evlenmek istemiyorum ama ileride evlenirsek sorun olur mu diye dusunuyoeum siz dusunmuyor msuunuz gercekten
Ben evlenmek istemiyorum zaten hemen
Yaşın kaç senin?Evlenebilir miyim evlenemez miyim diye düşünüyorum
27 yasimYaşın kaç senin?
Siz yazmamasi normal dedikten sonra sorun etmiyorun suan yazıyor zaten sıkıntı yok o yuzdenŞey kaprislisin de biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?