Valla surekli calisiyor belki daha fazla calisiyordur
Nikâh masası deyince aklıma zorunlu geldiYarin nikahi basmazsa ayril. Yarin oglene kadar musade et. Nikahi basarsa o zaman evinin erkegi, cocuklarinin babasi yap evde otursun sen calis.
E niye yaş 70 iş bitmiş gibi davranıyorsun? Kim kovalıyor da acele ediyorsun bu kadar?27 yasim
Nikâh masası deyince aklıma zorunlu geldi
Bak şimdi böyle birini yazınca ertesi gün konu acar
Darısı umutsuzun başına.Zorunlu bir bucuk ay sonra evleniyormus. Baslasin senlik :)) pare kimi konussan ertesi gun konu aciyor :) bari dogru duzgun bir sey dile ise yarasin yav :)
Umutsuzum sevgilisi var zatenDarısı umutsuzun başına.
Öyle mi bende profiline yeni yazdım merak ettim valla bana evlenmeyecek gibi geliyor ne yalan diyeyimZorunlu bir bucuk ay sonra evleniyormus. Baslasin senlik :)) pare kimi konussan ertesi gun konu aciyor :) bari dogru duzgun bir sey dile ise yarasin yav :)
Öyle mi bende profiline yeni yazdım merak ettim valla bana evlenmeyecek gibi geliyor ne yalan diyeyim
Bide bugün cuma dimi hayırlı bir şey dilesem ya banane vanessa bana ne zorunlune zaman desem ertesin konu açıyorlar
Canım benim özele yazayım dedim kapalı Allah razı olsun rabbim seninde gönlünde ne varsa onu versin mübarek gün hürmetineBen senin icin diliyim bari sende is yokaklindan, kalbinden gecirdigin butun guzellikler seni bulsun, cok ama cok mutlu bir omrun olsun
Biriyle konuşuyorsun ve daha "konuşma aşamasında" bile evlenince nasıl olacak diye düşünüyorsun??Ben biriyle konusuyorum. Bu 13 14 saat calisiyor. Benimde uzun sure tek kalinca psikolojim bozuluyor. Evlenince nasil olacak. Bu yuzden ayrilmak istiyorum ama kararsizim onuda uzmek istemiyorum ne yapmaliyim sizce?
Gelinlik modellerine göz attım mı rainy şimdiden hazırla mekan vs de bak . Mutluluklar dilerim3 4 gun oldu. Evliligide dusunuyorum simdiden
Keşke zorunlunun düğüne gitsek vallahi gelirimZorunlu bir bucuk ay sonra evleniyormus. Baslasin senlik :)) pare kimi konussan ertesi gun konu aciyor :) bari dogru duzgun bir sey dile ise yarasin yav :)
Keşke zorunlunun düğüne gitsek vallahi gelirimdavetiye verir mi acaba en yakınından daha yakın olduk
balım senin işin gücün bu mu ? bütün konuların erkek üzerine bi mesleğin yok mu ? akşama kadar evde elinde telefon mesaj bekliyorsunBen biriyle konusuyorum. Bu 13 14 saat calisiyor. Benimde uzun sure tek kalinca psikolojim bozuluyor. Evlenince nasil olacak. Bu yuzden ayrilmak istiyorum ama kararsizim onuda uzmek istemiyorum ne yapmaliyim sizce?
Aslında biriyle evlenin. Belanızı bulunca anca aklınız başınıza gelir ve evlilik için de böyle aranmayı kesersiniz.3 4 gun oldu. Evliligide dusunuyorum simdiden
Otelde temizlik sefi
Valla ben 7 sene sevgililikten sonra anca düşünmüştüm evliliği ve öyle evlendim.Suan evlenmek istemiyorum ama ileride evlenirsek sorun olur mu diye dusunuyoeum siz dusunmuyor msuunuz gercekten
Şaka mı yapıyorsunuz? Karşınızdakinin 3 - 4 günlük konuşmayla evlilik düşünme aşamasına geçecek kadar derin duygular beslediğini ve konuşmayı kesmenizin onu üzeceğini düşünmüyorum.3 4 gun oldu. Evliligide dusunuyorum simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?