Tanistigim kisiyle ilgili?

Valla surekli calisiyor belki daha fazla calisiyordur

Nerede calisiyor iste butun mesele bu. Butun gun nette senin gibi vakalar uzerinde mi calisiyor? Oyle olunca sana zaman kalmaz. Payina dusen zamanla idare edeceksin canimcim ya.

E niye yaş 70 iş bitmiş gibi davranıyorsun? Kim kovalıyor da acele ediyorsun bu kadar?
3-4 günlük adamla evlilik düşünmek nedir?
Konuşmayı kesersem üzülür diyorsun. Kendini niye bu kadar büyütüyorsun? Normal şartlarda kimse 3-4 günlük flörtü için üzülmez. Zaten flört için üzülmek saçma. Millet 30 senelik kocasını boşuyor, senin kadar didiklemiyor.

Zorunlu bir bucuk ay sonra evleniyormus. Baslasin senlik :)) pare kimi konussan ertesi gun konu aciyor :) bari dogru duzgun bir sey dile ise yarasin yav :)
Öyle mi bende profiline yeni yazdım merak ettim valla bana evlenmeyecek gibi geliyor ne yalan diyeyim

Bide bugün cuma dimi hayırlı bir şey dilesem ya banane vanessa bana ne zorunlu ne zaman desem ertesin konu açıyorlar

Öyle mi bende profiline yeni yazdım merak ettim valla bana evlenmeyecek gibi geliyor ne yalan diyeyim

Bide bugün cuma dimi hayırlı bir şey dilesem ya banane vanessa bana ne zorunlu ne zaman desem ertesin konu açıyorlar

Ben senin icin diliyim bari sende is yok aklindan, kalbinden gecirdigin butun guzellikler seni bulsun, cok ama cok mutlu bir omrun olsun

Niye bu kadar hızlı evlilik düşüncesine kapılıyorsunuz?
Her konuştuğumuzla o düşünce veya beklentiye girip sorgularsak sonucunda derbeder oluruz akışına bırak biraz.
Evlilik değil anlaşabiliyor musun,mutlu musun ona bak evlilik için ohoooo vakit çok.

Ben senin icin diliyim bari sende is yok aklindan, kalbinden gecirdigin butun guzellikler seni bulsun, cok ama cok mutlu bir omrun olsun
Canım benim özele yazayım dedim kapalı Allah razı olsun rabbim seninde gönlünde ne varsa onu versin mübarek gün hürmetine

Ben biriyle konusuyorum. Bu 13 14 saat calisiyor. Benimde uzun sure tek kalinca psikolojim bozuluyor. Evlenince nasil olacak. Bu yuzden ayrilmak istiyorum ama kararsizim onuda uzmek istemiyorum ne yapmaliyim sizce?
Biriyle konuşuyorsun ve daha "konuşma aşamasında" bile evlenince nasıl olacak diye düşünüyorsun??
Çocukların ismine filan da karar verdin mi?

Zorunlu bir bucuk ay sonra evleniyormus. Baslasin senlik :)) pare kimi konussan ertesi gun konu aciyor :) bari dogru duzgun bir sey dile ise yarasin yav :)
Keşke zorunlunun düğüne gitsek vallahi gelirim davetiye verir mi acaba en yakınından daha yakın olduk

Rainy nerden buluyosun bu adamlari bu kadar kisa surelerde tinder minder mi instadan mi xden mi nerden cikiyo bunlar? Bi de evlilik mi dusunuyosun 3 gunluk adamla? Ayol 40 yillik evliler koynumda yilan beslemisim diye konu aciyo hic okumuyo musun burayi sadece kendi konularini mi okuyosun? Kuzu tinderim benim

Ben biriyle konusuyorum. Bu 13 14 saat calisiyor. Benimde uzun sure tek kalinca psikolojim bozuluyor. Evlenince nasil olacak. Bu yuzden ayrilmak istiyorum ama kararsizim onuda uzmek istemiyorum ne yapmaliyim sizce?
balım senin işin gücün bu mu ? bütün konuların erkek üzerine bi mesleğin yok mu ? akşama kadar evde elinde telefon mesaj bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…