Tanıştığınız biriyle sevgili oldunuz ve...

KaryaHebe

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
83
3
18
İstanbul
Selamlar kızlar!!

Reel ortamda yeni biriyle tanıştınız ve sevgili oldunuz. Ciddi ve seviyeli bir birliktelik için adım attınız... Fakat sevgili olduğunuz kişi sizden gerçek adını saklıyor? yaşını dahi gerçekten bildiğinize emin olamıyorsunuz?...
adı Nurullah iken Okan diye söylüyor. Telfon numarası rehbere kayıtlı değil ama siz bir şekilde ulaşıp öğreniyorsunuz gerçek adını.
Diğer yandan da gayet saygılı, ilgili ve korumacı bir tavır sergiliyor. İnançlı biri olduğunu söylüyor ve siz de
onu konuşmalarından dolayı öyle olduğunu düşünüyorsunuz. Bu insan neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar sizce?
siz olsaydınız ilk olarak ne yapardınız? cevaplar için şimdiden çok çok teşekkürler kızlar!

Aklima ilk gelen sey su oldu 'acaba evlimi' ?

Aklima ilk gelen sey su oldu 'acaba evlimi' ?

evet ama telefonda gayet rahat bir şekilde konuşabiliyore vdeyken, dışarda, her yerde. Ne zaman arasanız ulaşabiliyorsunuz kendisine ama bazen de telefonda başka biriyle konuşurken karşılaşıyorsunuz. Cevap için teşekkürler :)

Adını yalan söylemesi kafamdaki her şeyi bitirir
İnatçıymış şuymuş buymuş onlar beriki mesele
Adı yalansa her şeyi yalandır
Yaşlıdır,gençtir,evlidir,dolandırıcıdır.... her şey olabilir

Son düzenleme:
Evli. Yıllardır süren ilişkisi var. İkisinden biri.

İlk olarak neden yalan soyledigini sorardim,herseyi ogrendigimi soylerdim.aciklamasini yaptiktan sonra.sen yoluna ben yoluma derdim...yalanci insanlarla isim olmaz...

Hemfikirim fakat benim anlamadığım neden böyle saçma bir uğraşa girdiği.
Ve insanların duygularıyla oynadığı...

Evli. Yıllardır süren ilişkisi var. İkisinden biri.

İlk olarak neden yalan soyledigini sorardim,herseyi ogrendigimi soylerdim.aciklamasini yaptiktan sonra.sen yoluna ben yoluma derdim...yalanci insanlarla isim olmaz...

Ben de böyle yapacağım sanırım, daha bugün öğrendim bunu da. Çok şaşırdım ama asla üzülmüyorum, yalancılarla benim de işim olmaz...

Hemfikirim fakat benim anlamadığım neden böyle saçma bir uğraşa girdiği.
Ve insanların duygularıyla oynadığı...

Ohoo buna milyonlarca neden sıralayabilirim.Gözü açtır,yeni heyecan ister,eğlenmek ister de ister yani insan kötülük yapmak istemeye görsün sebep zilyon tane

Onun ne yapacağı değil mühim olan senin ne yaptığın sakın kanma bu işin başındayken dön hiç bulaşma

Sanalda olsa çok normal adı eski tarz ya sevmiyordur derdim.

amaaa reelde tanıştığım adam suratıma baka baka yalan söylerse diyeceğim tek şey ; bay bay kuzum olur.

Kıskançmış şuymuş buymuş umrumda olmaz.

Belki herkes ahmet diyordur.. kimliginde adi mehmettir boyle olanlarda var.. :44:

Yalan söylüyor çünkü gerçekleri saklamak işine geliyor. Bana göre ciddi bir ilişkiye adım atmamışsınız daha. Bu tür insanların neden yalan söylediğine kılıf bulmak yerine bu tür insanlardan uzak durmayı dene. Çözeceğin bir denklem yok çünkü ortada.

Bir şey daha: Seviyeli dediğin ne ben onu anlayamıyorum. Açar mısın biraz.

benim aklıma iki isimli olabılecegı geldı...
Nurullah okandır belkıde
yoksa cokmu safım ne :)

Adı dışında başka hangi konularda bana yalan söylediğini sorgulardım

Evet, daha ne yalanlar söylediğini de araştırdım. Yaşını da yalan söylediğini düşünüyorum ve yaptığı aktiviteleri.
kendisini kültürlü biri gibi göstermeye çalışması da cabası. Ne zaman sorsam ya kitap okuyordu yada film izliyordu.
Film serisi varmışmışmış da... Allahıma şükürler olsun ki gerçek yüzünü bana gösterdi...!!

Entelektüel mi takılıyormuş hasbam Ne okuduğunu sor ya da ne izlediğini içeriğini kesin bilmiyordur

Belki herkes ahmet diyordur.. kimliginde adi mehmettir boyle olanlarda var.. :44:

Bu da var değil mi kuzenimin adı nüfusta filizken aile arasında yeşim diye biliniyor, filizi çok bilmezler okul harici

Son düzenleme:
hayır bence kimliğini açıklamak istemıyr sahte isim kullanıp güven kazanıyor ...belki eğer gerçekten seviyorsa sizi açıkalr olablr ilk tanışmada okan diyorsa ..gerçek ismini söylemeye şuan çekiniyrdur..vardır ism psikolojisi takıntısı onunda sebepi yani..sizlik bişy deil
yalan tabi affedilmez de..ben en ço karakasındaki nedene takılırım.isim takıntınmı var beğenmyrmusun ismini vs..benmde vardı öyle batuhan derdi..halbuki mehmet oldgunu bilirdim mesela..söyledim senn ismni mehemt olrk bilyrm diye en yakın arkdşından öğrendm dedim.bana batuhan derlr diyordu laf tabi kendi sevdiği için ciddiyetsizliği ortaya koydugundndır yani..gerçekelri söyleyip bitirin..ismini bile yalan söyleyen neelri söylemz..tecrübe..

Bu da var değil mi kuzenimin adı nüfusta filizken aile arasında yeşim diye biliyor herkes filizi çok bilmezler okul harici

yani benimde cevremde var yaknînlarimdada var kimlikte baska ama normalde baska olabilir yani direk yalanci diyemeyiz en iyisi sorup ogrenmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…