Önce aklima karadenizli olabilecegi geldi farklı isim deyince. Bizim oralarda tuhaf ama kimlikteki isimler kullanilmaz pek. Annemin kimlikteki adini yani gercek adini ilkokulda ogrendim benkeza bir çok akrabamda oyle. Kimlikte geçen isimlerini sadece resmi evraklarda kullanirlar. Ama soyadi da farkli diyorsun. Dolandirici olmasin.:26:
Selamlar kızlar!!
Reel ortamda yeni biriyle tanıştınız ve sevgili oldunuz. Ciddi ve seviyeli bir birliktelik için adım attınız... Fakat sevgili olduğunuz kişi sizden gerçek adını saklıyor? yaşını dahi gerçekten bildiğinize emin olamıyorsunuz?...
adı Nurullah iken Okan diye söylüyor. Telfon numarası rehbere kayıtlı değil ama siz bir şekilde ulaşıp öğreniyorsunuz gerçek adını.
Diğer yandan da gayet saygılı, ilgili ve korumacı bir tavır sergiliyor. İnançlı biri olduğunu söylüyor ve siz de
onu konuşmalarından dolayı öyle olduğunu düşünüyorsunuz. Bu insan neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar sizce?
siz olsaydınız ilk olarak ne yapardınız? cevaplar için şimdiden çok çok teşekkürler kızlar!
Genele katılıyorum. Ya evli ya uzun süreli bir ilişkisi var.
Hepsi bir yana adam yalancı! Bir yalan her şeyi bitirir ki bu adını için bile yalan söylüyorartık hiçbir söylediğine inanamazsın. Neden yalan söylemiş o ne dedi?
sen doğru kaynaktan öğrendiğinden eminmisin?:26:
söyle kimliğini göstersin ....eğer kimlikte de söylediği yalan mevcütsa ...bu işin sonu hapis...
adı bile yalan olan birine güvenilmez bence
evli mi değil mi bilemem
belki adını beğenmiyo da olabilir
sonuç olarak yalancı biri bence ilişkini bitir
benim de aklıma ilk o geldi ama bir insan adını beğenmiyor olabilir, e soyismini de mi beğenmiyor? :)
Selamlar kızlar!!
Reel ortamda yeni biriyle tanıştınız ve sevgili oldunuz. Ciddi ve seviyeli bir birliktelik için adım attınız... Fakat sevgili olduğunuz kişi sizden gerçek adını saklıyor? yaşını dahi gerçekten bildiğinize emin olamıyorsunuz?...
adı Nurullah iken Okan diye söylüyor. Telfon numarası rehbere kayıtlı değil ama siz bir şekilde ulaşıp öğreniyorsunuz gerçek adını.
Diğer yandan da gayet saygılı, ilgili ve korumacı bir tavır sergiliyor. İnançlı biri olduğunu söylüyor ve siz de
onu konuşmalarından dolayı öyle olduğunu düşünüyorsunuz. Bu insan neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar sizce?
siz olsaydınız ilk olarak ne yapardınız? cevaplar için şimdiden çok çok teşekkürler kızlar!
Belki herkes ahmet diyordur.. kimliginde adi mehmettir boyle olanlarda var.. :44:
Selamlar kızlar!!
Evet, daha ne yalanlar söylediğini de araştırdım. Yaşını da yalan söylediğini düşünüyorum ve yaptığı aktiviteleri.
kendisini kültürlü biri gibi göstermeye çalışması da cabası. Ne zaman sorsam ya kitap okuyordu yada film izliyordu.
Film serisi varmışmışmış da... Allahıma şükürler olsun ki gerçek yüzünü bana gösterdi...!!
benim de ilk aklıma bu geldi, çünkü tam da böyle bir arkadasım var, adı kimlikte farklı, dedesi yazdırmış kafasına göre, ama bütün aile başka isimle sesleniyor, hepimiz oyle tanıdık, çok şaşırmıştım ben de ilk duyunca...
Sizinde dediginiz gibi yapanlar var kimlikte farklı isim gerçek hayatta farklı isim kullananlar var ama arkadaşın bahsettigi kişi bir tek adını değil soyadınıda farklı söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?