Tanıştığınız biriyle sevgili oldunuz ve...

Karadenizlilerdemi oluyormuş bu Bunca yıllık karadenizliyim hiç dikkat etmemiştim her yerde var sanıyordum

ismi geçtik hadi 2 isim olsun.
soyadını neden yalan söyler bir insan.
bir iş var bunda. ya evli,ya kaçak aranıyor:)
ya gönül eğlendiriyor sizle o yüzden gerçek kimliğinizi bilmenizi istemior.
bence son ihtimal daha mantıklı.

hemen yalnış düşüncelere girmeyin ,benim eski sevgilim(evlenmeden önce tabi )gerçek adı hakandı diyelim ,çok iyi bir işi vardı ,abisiyle ortaktı ,daha sonra iflas ettiler ve piyasaya oldukça fazla borçlandılar ,çekler bir şekilde ödendi fakat elden borçların bir kısmı kaldı ,sevgilimde hayata küstü ,hiç suçu kabahati yoktu ,askerden yeni gelmiş abisinin yanında çalışmaya başlamış fakat çakal abisi şirketi onun üzerine yapmıştı,iflas edincede borçlar buna kaldı ,abisi sefa içindeydi bu çocuk hep kaçarak yaşadı ,adını değiştirdi dışarıya karşı ,hakan artık sinan olmuştu ,yeni tanıştığı herkese kendini sinan diye tanıtıyordu ,sonra birtakım gelişmeler oldu ,borçları bitti ,yeni iş kurdu kendine ,ben bile yeni iş yerini arayınca sinan bey ile görüşebilirimyim diyordum ,iş yerine gidince bir ona sinan abi diyince bi tuhaf geliyodu bana ,kimse bilmiyordu onun hakan olduğunu ,tabi aradan yıllar geçti ,ben evlendim o evlendi filan ,kız kardeşi can dostumdu ,arada konuşuruz bazen ,bahsederken sinan abim der ,o bile alışmış bu ismine ,
sizinki bambaşka bişey de olabilir tabi temkinli olmakta fayda var ,en azından bunu ona sorun ,sebebini nedne böyel birşey yapma gereği duyduğunu filan ,elbet açıklayıcı bir sebebi olacaktır ,verdiği cevap tatmin etmez ise sizi ayrılın

Genele katılıyorum. Ya evli ya uzun süreli bir ilişkisi var.

Hepsi bir yana adam yalancı! Bir yalan her şeyi bitirir ki bu adını için bile yalan söylüyor artık hiçbir söylediğine inanamazsın. Neden yalan söylemiş o ne dedi?

sen doğru kaynaktan öğrendiğinden eminmisin?:26:

söyle kimliğini göstersin ....eğer kimlikte de söylediği yalan mevcütsa ...bu işin sonu hapis...

Onun gerçek adını öğrendiğimden henüz haberi yok. Benim de bugün haberim oldu. Daha dün akşam bana hayatında
benden başka biri olmadığına yeminler etmişti... hastalık derecesinde bir yalancıymış meğer...

adı bile yalan olan birine güvenilmez bence
evli mi değil mi bilemem

belki adını beğenmiyo da olabilir
sonuç olarak yalancı biri bence ilişkini bitir

Evet, doğru kaynaktan öğrendim :) hatta adını google amcaya sordum, o da sağolsun bana resmini bile gösterdi...
doğruluğu da böylece kanıtlanmış oldu.

sen doğru kaynaktan öğrendiğinden eminmisin?:26:

söyle kimliğini göstersin ....eğer kimlikte de söylediği yalan mevcütsa ...bu işin sonu hapis...

benim de aklıma ilk o geldi ama bir insan adını beğenmiyor olabilir, e soyismini de mi beğenmiyor? :)

valla soyadı kısmını görmemiştim
o zaman daha ciddi bi iş var demek ki
ya evli ya kaçak ya dolandırıcı o zaman

Ben görüşmezdim. Yalanla dolanla yürümez bu işler. Balıkbaştan kokar.
Evli yada nişanlı olabilir.

böyle saçma şeylerle uğraştığına göre gerizekalının teki der geçerim hiç işim olmaz.

Burada 2 şey aklıma geldi benim.. birincisi ya sevgilisi vardır sizinle ufak bir kaçamak yapmak istemştir ama daha önce böyle piç diyebileceğimiz ( özür dilerim başka kelime bulamadım) bir yapısı olmadığı için yaptığı şeyin vicdanı ile inancından falan bahsediyordur..Belki de ilk defa böyle birşeye kalkıştı bu yizden size iyi davranıyordur...Veya tam tersidir niyetini size olumlu gösterip profesyonel derecede gerçekten piçtir ve sizden faydalanacaktır.. Fakat yaklaşımım onun sevgilisi olduğu açısından.. Sevgilisi de yoksa niye insan buna gerek duyar ki.. Burda işte bende tıkandım.. = ) Bu durumda sizin yapmanız gereken şey herşeyi açık açık dökün ortaya amacı öğrenin ve def edin hayatınızdan.. Her halükarda bu yalan kabul edilemez ki böylesi önceden düşünülmüş birşey.. Tehlikeli diyorum canım..

bende sevgilimi alaskalı sanıyodum arap çıktı
ama konuşmaya başlayınca ikinci cümlesi bunu söylemek olmuştu.
yalan var yalan var yani,
hem ciddi düşünüyoruz diyor hem soyadını farklı söylüyor,ne anladım ben bu işten..
ismi farklı olabilir,ona bin tane sebep bulabiliriz.Benim ev arkadaşımın bile adı atıyorum ayşeydi ,ailesi bile ayşe diyodu ama kimlikte yazıyo nebehat
bence senin çocuk evli
arayıp bulma diye de yalan yanlış şeyler söylemiş,ama Allah işte.Çıkartmış senin de karşına bir şekilde.
o ne söyledi de yaz buraya,hepimiz merak ettik!

Belki herkes ahmet diyordur.. kimliginde adi mehmettir boyle olanlarda var.. :44:
benim de ilk aklıma bu geldi, çünkü tam da böyle bir arkadasım var, adı kimlikte farklı, dedesi yazdırmış kafasına göre, ama bütün aile başka isimle sesleniyor, hepimiz oyle tanıdık, çok şaşırmıştım ben de ilk duyunca...

Özgüveni olmayan bir ezik olduğunu düşünür, arkanı dön kanka; eğil der totosuna tekmeyi basardım.

Yalancı bir adamın beni korumasındansa kendim kendimi korurum.

pul ve para koleksiyonu da vardır şimdi bunun

Sizinde dediginiz gibi yapanlar var kimlikte farklı isim gerçek hayatta farklı isim kullananlar var ama arkadaşın bahsettigi kişi bir tek adını değil soyadınıda farklı söylemiş.

Sizinde dediginiz gibi yapanlar var kimlikte farklı isim gerçek hayatta farklı isim kullananlar var ama arkadaşın bahsettigi kişi bir tek adını değil soyadınıda farklı söylemiş.

eee hat başkasının üstüne olamaz mı? mesela eşimin hattını teyzesi kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…