Tanıştığınız biriyle sevgili oldunuz ve...

Herşeyi anlarımda adını niye yalan söyler ki?
Böyle bir adamın neyi niye söylediğini umursamam
Biter herşey

Bu da var değil mi kuzenimin adı nüfusta filizken aile arasında yeşim diye biliniyor, filizi çok bilmezler okul harici

Bu da ihtimal tabi. mesela benim kuzenimin adı Efe ama nüfusta Yusufmuş hatta kimliğine bakınca öğrenmiştim :)

kimligindeki ismiyle,kullandigi isim farkli olabilir..fakat gercekten deger veren insan,ciddi dusunen insan bunu saklamaz karsisindakinden ayip birsey degil sonucta.bence inanma soylediklerine...seni ikna etmeye calisirsa...

Pek çok kurum ve kuruluşta çalışan insanların nüfus veri tabanı ve benzeri alanlara erişim yetkisi vardır. Böyle bir tanıdık bulun, size yaşını da medeni durumunu da, tam adını hatta adresini de sayıp döksün. Artık nüfus cüzdanını yeniletmeyip "bak valla bekarım" deme devri sona erdi, arkasından el salla Etrafımda da nüfusa kayıtlı isminden farklı isim kullananlar var ama beyefendinin yalanı bir değil anlaşılan. Kültürel konular da kolayca test edilebilir ama değer mi? Hayır.

Evet, haklısınız kızlar... kendisine sordum hatta, 2 tane ismin var mı diye çaktırmadan sordum. 1 tane adı varmış o da Okanmış! :) Üstelik soyadını dahi yalan söylemiş.
Seviyeli'den kastım, karşıma çıkanlar nedense hep farklı bir gözle baktı bana, kullanmaya kalktılar. Tabiki fırsat vermediğimden,artık erkeklere güvenemez olmuştum ve bu kişi karşıma çıktığında bana çok güven vermişti, cinsellik konusunda en ufak bir iması bile olmadı. Niyetinin ciddi olduğunu vurguluyordu her hareketinde. Bunu hem söylüyordu hem de hissettiriyordu bana. ama o da yalanmış işte...

Belki herkes ahmet diyordur.. kimliginde adi mehmettir boyle olanlarda var.. :44:

Bir şey daha: Seviyeli dediğin ne ben onu anlayamıyorum. Açar mısın biraz.

benim aklıma iki isimli olabılecegı geldı...
Nurullah okandır belkıde
yoksa cokmu safım ne :)

Entelektüel mi takılıyormuş hasbam Ne okuduğunu sor ya da ne izlediğini içeriğini kesin bilmiyordur

Son düzenleme:
Ben bilerek sakladigini dusunmuyorum gundelik ismini soylemistir zamani gelince der yani kimlikte adim bu budur diye belki art niyetle saklamadi sadece umursamamis olabilir yani eger benim dusundugum gibiyse takilacak mevzu degil en iyisi sorup ogrenmen ama sorarken de niye yalan soyledin filan demek yerine bana adim x demistin ama surda y yaziyor nasil oluyor filan diyebilirsin

Soyadı Osmanoğlu ise ingilizler onu Osmanson olarak tanıyor olabilir

hii soyadida yalansa nerden tutsak elimizde kaliyor En iyisi yalanlarini yuzune vurup ayril madem..

çok iyi niyetlisin tivitim

Sanal alemde dahi tanışıp sevgili olan insalar adını soyadını saklamazken,reel hayatta neden adını ve soyadını saklama ihtiyacı duyar.
Sakladığı şeyler vardır tabikide.siz neden adınızı saklama ihtiyacı duymadınız,saklayacağınız birşey olmadığı içindir

Önce aklima karadenizli olabilecegi geldi farklı isim deyince. Bizim oralarda tuhaf ama kimlikteki isimler kullanilmaz pek. Annemin kimlikteki adini yani gercek adini ilkokulda ogrendim ben keza bir çok akrabamda oyle. Kimlikte geçen isimlerini sadece resmi evraklarda kullanirlar. Ama soyadi da farkli diyorsun. Dolandirici olmasin.:26:

soyadinida yalan soylemis cevremde 2 soy isimli kimse yok
malesef konuda adi gecen vatandas yalanci cikti

Çevremde iki soy isimli varda cinsiyet problemi var burada da benimkiler bayan eşleri yada baba soyadlarını kullanıyorlar.

Evet kızlar, hayatı yalanmış demek ki . Çok yazık gerçekten...
adı Osmanoğlu değil ama soyadını da oğlu ile bitiyor... :)
........oğlu diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…