- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Bu da var değil mi kuzenimin adı nüfusta filizken aile arasında yeşim diye biliniyor, filizi çok bilmezler okul harici
Sanalda olsa çok normal adı eski tarz ya sevmiyordur derdim.
amaaa reelde tanıştığım adam suratıma baka baka yalan söylerse diyeceğim tek şey ; bay bay kuzum olur.
Kıskançmış şuymuş buymuş umrumda olmaz.
Belki herkes ahmet diyordur.. kimliginde adi mehmettir boyle olanlarda var.. :44:
Yalan söylüyor çünkü gerçekleri saklamak işine geliyor. Bana göre ciddi bir ilişkiye adım atmamışsınız daha. Bu tür insanların neden yalan söylediğine kılıf bulmak yerine bu tür insanlardan uzak durmayı dene. Çözeceğin bir denklem yok çünkü ortada.
Bir şey daha: Seviyeli dediğin ne ben onu anlayamıyorum. Açar mısın biraz.
benim aklıma iki isimli olabılecegı geldı...
Nurullah okandır belkıde
yoksa cokmu safım ne :)
Entelektüel mi takılıyormuş hasbamNe okuduğunu sor ya da ne izlediğini içeriğini kesin bilmiyordur
Bu da ihtimal tabi. mesela benim kuzenimin adı Efe ama nüfusta Yusufmuş hatta kimliğine bakınca öğrenmiştim :)
Canım soyadı da farklı bilinmiyordur herhalde
Evet, haklısınız kızlar... kendisine sordum hatta, 2 tane ismin var mı diye çaktırmadan sordum. 1 tane adı varmış o da Okanmış! :) Üstelik soyadını dahi yalan söylemiş.
Seviyeli'den kastım, karşıma çıkanlar nedense hep farklı bir gözle baktı bana, kullanmaya kalktılar. Tabiki fırsat vermediğimden,artık erkeklere güvenemez olmuştum ve bu kişi karşıma çıktığında bana çok güven vermişti, cinsellik konusunda en ufak bir iması bile olmadı. Niyetinin ciddi olduğunu vurguluyordu her hareketinde. Bunu hem söylüyordu hem de hissettiriyordu bana. ama o da yalanmış işte...
yani benimde cevremde var yaknînlarimdada var kimlikte baska ama normalde baska olabilir yani direk yalanci diyemeyiz en iyisi sorup ogrenmesi
Ben bilerek sakladigini dusunmuyorum gundelik ismini soylemistir zamani gelince der yani kimlikte adim bu budur diye belki art niyetle saklamadi sadece umursamamis olabilir yani eger benim dusundugum gibiyse takilacak mevzu degil en iyisi sorup ogrenmen ama sorarken de niye yalan soyledin filan demek yerine bana adim x demistin ama surda y yaziyor nasil oluyor filan diyebilirsin
çok iyi niyetlisin tivitim
Haklısın aslında
soyadinida yalan soylemis cevremde 2 soy isimli kimse yok
malesef konuda adi gecen vatandas yalanci cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?