Tanmaktan bktm

nehiroxgxuz

OĞUZ'UM&ANIL'IM
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
120
1
96
39
Tekirdağ
cevap yazan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim uzatmadan yazayım 2,5 senelik evliyim bu 4. evim istanbula gelin gittim ilk evimde 20 gün oturdum sonra lojman çıktı oraya taşındım lojmanda 10 ay oturdum sonra diyarbakıra tayinimiz çıktı bu evde 1.5 sene oldu oturduk ev ısınmıyor başka yere taşınacağım ayın 12sinde iyice bıktım yoruldum artık eşyamın durumunu söylemiyorum bile bide bu taşınmada 8 aylık diş çıkaran bi bebeğim var üstelik yardıma gelebilen kimse yok evden eve taşıma şirketenede versek her iş bana bakıyor offf offfffisfisfis

ay canım allah yardımcın olsun hemde bu kışta çok zor dilerim bebişin üşütmez eşin yardımcı olmazmı sana :bbo:

canım benımde bı akrabam senınle aynı durumda..ev degıstırmekten esyaları mahvoldu..bısey sorucam kalıcı olucagınız bıyer olmıcakmı yanı sureklı bole tasınıcakmısnız??

eşimden allah bin kere razı olsun her zaman yardımcı olur ama sonıuçta herşey bayanın eline bakıyor benim yönlendirmemle olur bide bu aralar işleri yoğun malum d.bakırdaki olaylar gece gündüz görevde

olacak ama eşim emekli olunca sanırım 2035 te emekli olacağını düşünürsek ben bu gidişle o günleri göremeyeceğim

ay çok hoşsun valla peki o zaman bi kadın tut o sana yardıetsin en azından kabasını o yapar sende kalan ince işlerini yaparsın birde eşyalarını gerçekten taşınma şirketine verki bide angarya işlerle uğraşma kolay gelsin sana ne diyim canım

zaten öyle yapacağız canımda ev temizlenecek çarşamba günü eşim şirkete taşıtacak ama işte artık o kadar gözüm korktu ki inan başkası taşısa bile ben kendime dert ediyorum annemde gelemeyecek bu sefer kayınvalidemde hacı ya gitti işte kaldım ben böyle ortada

allah yardımcınız olsun canım zordur ama allah büyüktür sıkma canını inşallah bundan sonra sabit kalabilirsiniz

ben henüz vanda değilim vana gelin gidiyorum zorluk deme ne olur zaten herkes öyle bir anlatıyorki gözüm korkmaya başladı ama allahtan sevdiğim olacak yanımda

van ın içi güzel ama olayları televizyondan takip ediyorsundur bide orada biraz yeşilliğe hasret kalacaksın ama dediğin gibi sevdiğin insnala uyanmak çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…