- Konu Sahibi nehiroxgxuz
-
cevap yazan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim uzatmadan yazayım 2,5 senelik evliyim bu 4. evim istanbula gelin gittim ilk evimde 20 gün oturdum sonra lojman çıktı oraya taşındım lojmanda 10 ay oturdum sonra diyarbakıra tayinimiz çıktı bu evde 1.5 sene oldu oturduk ev ısınmıyor başka yere taşınacağım ayın 12sinde iyice bıktım yoruldum artık eşyamın durumunu söylemiyorum bile bide bu taşınmada 8 aylık diş çıkaran bi bebeğim var üstelik yardıma gelebilen kimse yok evden eve taşıma şirketenede versek her iş bana bakıyor offf offfffisfisfis
sanırım aynı sorunu bende yaşayacağım birkaç ay bir dairede sonra lojmanda ve 1 yıl bile dolmadan tayin allah yardımcımız olsun
benim evlendikten sonra sabit bir yerde kalmam emekli olmasına bağlı onada daha çokk var :)
babamın mesleğinden dolayo 3 sene van/başkalede oturduk bilirim oraların zorluğunu allah ım hepimizin yardımcısı olsun
nehiroğuz bence iyi yönlerini düşün sürekli yer değiştireceğiz tayin sebebiyle ve görmediğimiz memleket kalmayacak[/
ahh ahh anca böyle teselli buluyoruz ama taşınmak deyince tüylerim diken diken oluyor
OĞUZ'UM SENİ SEVMESEM....opuyorumnanaktan
benimde aynı 2035 i iple çekiyorum:hulya:
nehiroğuz bence iyi yönlerini düşün sürekli yer değiştireceğiz tayin sebebiyle ve görmediğimiz memleket kalmayacak[/
ahh ahh anca böyle teselli buluyoruz ama taşınmak deyince tüylerim diken diken oluyor
OĞUZ'UM SENİ SEVMESEM....opuyorumnanaktan
ben hiç eşya aldırmasammı ne :) hiç değilse taşınırken zorluk yaşamam
ben henüz vanda değilim vana gelin gidiyorum zorluk deme ne olur zaten herkes öyle bir anlatıyorki gözüm korkmaya başladı ama allahtan sevdiğim olacak yanımda
ben hiç eşya aldırmasammı ne :) hiç değilse taşınırken zorluk yaşamam
BENCEDE ALACAKSANDA UCUZUNU AL EN AZINDAN ZARAR GELİNCE ÜZÜLMEZSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?