Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

koy cnm elbiseylede çok güzel olur tabiiopuyorumnanaktanaklinialirimsmile

kızlar dısarda yagmur var
oysaki bgn hava cok sıcaktı biara dısarda galiba bayılcam falan demiştim :S
simdi ise yagmur
biraz dısarı kaçıyorum hepinizi öptümm opuyorumnanaktan

kızlar dısarda yagmur var
oysaki bgn hava cok sıcaktı biara dısarda galiba bayılcam falan demiştim :S
simdi ise yagmur
biraz dısarı kaçıyorum hepinizi öptümm opuyorumnanaktan

evet yaaa..yağmur vardı..bugünkü sıcağın sonu..
nereye kız bu gece vaktisinde:1shok::1ninca:.. dolunay filan var mı? bi bak dışarı..şakkıdınaniknanik

İyi kaçmalar Akitom opuyorumnanaktan
İyi uykular tospitom opuyorumnanaktan

Yağmır mı var hakkat ? balkona gidiyom ben de, durmuş mu
:1ninca:

ünlü oldn artk kızz:)), "sunumcu minik", "tasakkrcu pati", 13mayıs2010 asker geliiiiiiiii lililililili :d, :)))))))))), abaza misafir çık dışardan dışarı!!!, afrodit&biberr, afroditt&akitt, akitranınkokolinası<3, alayım asoya 1 kilo boya, april-tanrıça kanka :), aso topik harikaa, aso&pati :)), attın kalbime demirden pençe, bal kasıgı ooo :), ban tanrıçası.., bayılıyorum sana:), bayıldımmm, bende çook seviyom asomu, biberik sütlü çikolatam, bilgi topağı :d, bitanemiz tanrıçamız, cilt, dogal, dostluk topiği, dunyasi, en güzel topık, erzuuuu sen ne güzelsin yavrumm :), festvl gbsn cadır kurmk istyrm :d, gececi aso.., go aso goooooo, guzel, harika, harikaaaaaaaa, heidi tatile çıktı veya işten atıldı, icin, ilarzunun kuzeni o:)), kültürlendim:), kk en iyi "dostuğu" burada, kk en iyi paylaşım " topigi ", kk enn kokoşu, kocan batti :)), kocan yasadi :), kokoş aso, kokoş tanrıçaaaa:), kozmetik bilgesi :), kuzen yirim seni, liv & tanrıçammmm, livvvvin kankası, madam_tospaa'nın afroditi, makyaj, maskeler, medusanın petibörü:), meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, meg&tanrica, meydan larus gibisin, niko'nun ela gözlüsü köfte dudaa bal bademi, onerileri, oyyyyy çok güzel bir hatun kankam, patinin kankası o =), süperrrr topik, süpersin tanrıçam, süslü aso:), seni gidi gacı seni =), sexy hatun seni, taşakkürler :d, taşakkur ederim tatlıgacımm:dsunumcu hee:dpislük:d, takipteyimmm, tanrıça! iç-dış güzellik burda!, tanrıçamm seviyorumm senii=), tanrıçanın askeri geliyoo:)), tanrica, tanricanin, tanrıÇaaa, tatlıgacının bacısı:)), tostumu yedim bekliyorum, turkcellden turkcelliye taşakkrler, urunleri, van mınıt aso, van mınıt., vayy pislükk karabiberrr:dsanada sunum yapcam:d, _converse_&_tanrıça_

kopuyorum şu etiketlereekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…