- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.001
ben bu renge bayılıyorum seninkide çok bnziyo:lepi: en yakını bumu akitimmCADIARZU
Bunun krem rengini de kep töreni için diktireceğim. Fiyongu olmucak ama.kaydirigubbakcemile2
[/url][/IMG]
ohhh ne güzel millet sayende el yapımı kek kurabiye yiyor zemuszemusişyerindekiler kobayım benim :)
kekten sıkıldım
kurabiye yapıp götürcem:)
onlara yedire yedire uzmanlaşcam:)
bitti aşkı memnu.. şu zalak beşir ne çok gizem yaptı yaa..:mymeka:
öfff.. ölmüyo da bi türlü...:dilcikar:
Akitroş..ben bişey anlamadım lenslerden tam yüz fotonu koy canım saç ten renginle örtüştü mü görelim ondan sonra olmuş ya da olmamış deriz..guclubacismilea.s
canım quartzo diye bi renk var en yakın adriana nın gözlerine o renk bak ekliyim a.s
quartzo yesille gri arası bi renk üstteki kızda quartzo olan lens var yerimseniben
iyi aakşamlar kırmızı noktalar
bi geçerke bakem dedim tembelim burdaymış bi öperm Şeniz
maili gönderdim kanka :roflol: sanırım kal geldi :1shok: bu firma böyle bir posta görmedi :mymeka:
yarın kalkıp banyo yapacam gül reçelleri erken yatem çok uykum var tavuk arzu :CüvCüv:
tosbikim nedir bu kek falan olayı noluyor bakim
fisafir mi gelicek aklinialirimsmile
maili gönderdim kanka :roflol: sanırım kal geldi :1shok: bu firma böyle bir posta görmedi :mymeka:
yarın kalkıp banyo yapacam gül reçelleri erken yatem çok uykum var tavuk arzu :CüvCüv:
tospiş ne keki bu habire?.cokacimcoook.millete yapa yapa ustalaşçan kek hususunda.:smiley-cool:.
topikteki misafirlere de hastayım hee.:dilcikar:.az önce üyeden çok misafir vardı..sanki ortaoyunu, meddah var ..anasını yaaa..
Bunun krem rengini de kep töreni için diktireceğim. Fiyongu olmucak ama.kaydirigubbakcemile2
[/url][/IMG]
çok ayıp..kendine bi ton kozmetik falan almış..avon temsilcisiymiş madem..superisine de avondan herhangi bir hediye gönderebilirdi..kendisi oradan indirimli alıyor..
ona kim göndermişti hediyesini..ona hediyesi gitti..kendisi neden böyle bişey yaptı anlamsız geliyor..
bence göndermedi, göndermiş gibi blöf yapıyor..
Bugün aldıklarım.
Beyu far bazı güzelmiş sevdim.
Beyu pudra hiç aklımda yoktu:1ninca:
Mezuniyet makyajımı kendim yapacağım canlarım.
Fondoten alsam mı bilemedimbilmiyorumkismile Cildim yağlı hiç sevmem fondoten pudra sürmeyi ama pudrasız olmaz diye aldım. Fondoten alırsam ne tavsiye edersiniz yağlı ciltler için parlama ve sivilceye neden olmayacak bir marka?
hayırdır arzuş ne maili kine bu?şutarafagittiben annamadı bişey?fisfisfis
kız hergün banyo yapıyonsengözlerimebaksanab
saat daha 11 amma :umursamaz: ilenslerime bile bakmadın :umursamaz:
benim kankama öle posta yakışır ..
onlar kaybetti :1closedeyes:
bu akşamlık burdayım dersten kaçamak yaptım eyvahedigeldismile
az sonra yatağa giderim kekin tadına bakem
canım bencede kep için cok ideal bu a.s a.s
he uzmanlaşcam komşim ..
sırada kurabiye var h.sonuda kurabiye yapcam
kendime stres atmak için böle bi yol buldum :)
kek süper olmuş he
elime sağlık
Ellerine sağlık tospikim, bi gün bana da yaparsın mı ? opuyorumnanaktan
Havıçlı keke bayılırım hihi, oturur çayla yirik kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?